Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

beamer

Goldenii + anuntarea invaziei

Recommended Posts

Posted

Pe langa faptul ca nu mai stii unde are loc invazia si alergi ca naucul pana vezi unde este nu am mai vazut un golden de 1 saptamana , cati goldeni sunt frate la o invazie? sau nu mai sunt deloc ,am inteles ca nu mai pica zen din bok dar totusi inainte ii mai vedeam la ochi pe goldenii astia ce e acum e bataie de joc .

Posted

Pe langa faptul ca nu mai stii unde are loc invazia si alergi ca naucul pana vezi unde este nu am mai vazut un golden de 1 saptamana , cati goldeni sunt frate la o invazie? sau nu mai sunt deloc ,am inteles ca nu mai pica zen din bok dar totusi inainte ii mai vedeam la ochi pe goldenii astia ce e acum e bataie de joc .

in fiecare ora la si :15 este invazia de goldeni(invazia normala) , si la si :45 este invazie de red dragoni (din ce am auzit pica zen din ei)

Posted

bun , la si 15 da cati goldeni sunt ca eu nu am vazut nici unul ,macar un player sa dea in el , nimic parca nici nu au fost..........

Posted

bun , la si 15 da cati goldeni sunt ca eu nu am vazut nici unul ,macar un player sa dea in el , nimic parca nici nu au fost..........

playeri se duc cu 2-3 min inainte in tarkan 1,2 se imprastie pe harta si cum ii prinde ii omoara , dasta nu apuci tu sa vezi vreunu :) e bataie mare pe goldeni(goldeni putini , playeri multi)

P.S. dute cu 2-3 min pe harta unde stii ca apar deobicei si asteapta invazia , si asa o sa prinzi si tu ceva :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...