Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Stefan^SM

Kanturu event.

Recommended Posts

Posted

Am observat ca e de ajuns sa il faca doar o singura persoana si au acces toti cei care au moonstone pendant la rafinarie.

nu e nevoie de event sau de moonstone sa intri la rafinarie :) mie cel putin mi-a mers fara

ca premiu iti da iteme ne exc,parca scrisese cineva ce da dupa ce faci eventu

Posted

in mod normal, rafinaria se deschide cand cineva termina eventul, omorandu-l pe Kanturu, ramanand deschisa (deci nu ai nevoie de pendant) un anumit interval de timp ( nu stiu cat). Fiecare boss iti dadea un item exc :P

Dar cum a zis si dragos, inca nu a setat kanturu event.

Posted

in mod normal, rafinaria se deschide cand cineva termina eventul, omorandu-l pe Kanturu, ramanand deschisa (deci nu ai nevoie de pendant) un anumit interval de timp ( nu stiu cat). Fiecare boss iti dadea un item exc :P

Dar cum a zis si dragos, inca nu a setat kanturu event.

lam facut eu si ieri si azi eventul bosii dau iteme neexec din cele noi +9 +8 cu luck :-j

http://img694.imageshack.us/img694/7195/screen120217420047.jpg

Posted

in aida, baza, ai 2 goblini, 1 care face higher refinery stone si cel din dreapta lui care scoate opt galbene si cred ca si p cele mov

in aida in baza nu e nici un goblin

P.S. opt cu mov nu se scot

Posted

in aida in baza nu e nici un goblin

P.S. opt cu mov nu se scot

eu tot ce am vb aici, am spus facand referire la alte svre unde am jucat si unde asa era normal sa fie deci pe link nu am testat.

Posted

eu tot ce am vb aici, am spus facand referire la alte svre unde am jucat si unde asa era normal sa fie deci pe link nu am testat.

aici vb de linkmania , si despre ce este pe linkmania , nu despre ce exista pe alte srv :tiphat:

ON: nush daca sa rezolva problema bosului de la event, este prea puternic , cu bk de 6 rr imi luam 1 hit , sper sa se fi facut ceva in privinta asta (nu am mai fost la event , sa stiu daca i sa modificat , dmg-ul )

Posted

aici vb de linkmania , si despre ce este pe linkmania , nu despre ce exista pe alte srv :tiphat:

ON: nush daca sa rezolva problema bosului de la event, este prea puternic , cu bk de 6 rr imi luam 1 hit , sper sa se fi facut ceva in privinta asta (nu am mai fost la event , sa stiu daca i sa modificat , dmg-ul )

e slab rau bosu am mg 10 rr imi da numa miss si moare si rpd...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...