n4ughtyxxl Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 fara complex potion...daca pune complex practic la duel va conta cine apasa mai repede qqcomplex iti incarca toata viata dintr-o sticla..cele mari.. + sd.. si atunci ce faci ?? dau qqqqq si stiu 1 lucru nu voi murii...da ar fi ok daca ar pune small coplex potion.. asa da.. in varianta de 10 20 bucati pe pachet..dar nu 255... si nu large,,,bug e cand dai move de pe un server pe altu sau switch(se transforma din pachet de 255 in 1) , de aia ar fi bine sa se puna in valley (daca bug-ul e activ) nu ai cum sa le aduci in alte orase ... si chiar daca nu e activ bug-ul inainte sa faceti duel tre` sa dea switch sa nu aiba bufuri pe el sau critical etc ... daca ai fi jucat ai fi stiut :)sd pe s2 = hp pe s1"SD Gage is usable only during PvP and is a concept extension of HP.All characters will have this yellow Shield Gage(SD Gage) added.When taking damage during PvP, 90% goes to SD and 10% goes to HP. When damage is greater than the available SD, the SD will drop to 0 and then the full remaining dmg ispassed on to HP ...."
X3-alive Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Solutia ar fi sa puneti automatic DS recovery de 5-10% la fiecare 3 secunde. Si o sa aibe un rol inportant si pentru astea mici, ca oricum cand esti mare dai cateva lovituri in cineva si il crapi cu totul...
Tsu_Xing Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 fara complex potion...daca pune complex practic la duel va conta cine apasa mai repede qqcomplex iti incarca toata viata dintr-o sticla..cele mari.. + sd.. si atunci ce faci ?? dau qqqqq si stiu 1 lucru nu voi murii...da ar fi ok daca ar pune small coplex potion.. asa da.. in varianta de 10 20 bucati pe pachet..dar nu 255... si nu large,,,"daca ai fi jucat pe alte svre" ai fi vazut ca nu e asa, chiar daca acolo numai complex potion se foloseste, lumea moare o.O
1deamon Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 bug e cand dai move de pe un server pe altu sau switch(se transforma din pachet de 255 in 1) , de aia ar fi bine sa se puna in valley (daca bug-ul e activ) nu ai cum sa le aduci in alte orase ... si chiar daca nu e activ bug-ul inainte sa faceti duel tre` sa dea switch sa nu aiba bufuri pe el sau critical etc ... daca ai fi jucat ai fi stiut :)sd pe s2 = hp pe s1"SD Gage is usable only during PvP and is a concept extension of HP.All characters will have this yellow Shield Gage(SD Gage) added.When taking damage during PvP, 90% goes to SD and 10% goes to HP. When damage is greater than the available SD, the SD will drop to 0 and then the full remaining dmg ispassed on to HP ...."stiu ce vb ...am facut duel cu un elf cu 13 rr mai mic ca me pe un alt sv..si cu complex + heal nu mureapractic statea si se helea....stiu ce vb...daca nu ii prinzi 1h .. nu il faci...n4ughtyxxl de aceea ar fi bine sa nu se puna deloc :D e mai bine acum... stai si aduna .. sau cumpara :) merge sa le stochezi una peste alta...so ....munceste nu primi totul moca :)app char nu era nevoie de copy paste...stiam ce inseamna sd si ce face... oricum nu as fi de acord sa se puna complex large potion...ar strica tot jocul...atunci ar tine de clicker si norocul la ignore de pe arma si aripa...
n4ughtyxxl Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 stiu ce vb ...am facut duel cu un elf cu 13 rr mai mic ca me pe un alt sv..si cu complex + heal nu mureapractic statea si se helea....stiu ce vb...daca nu ii prinzi 1h .. nu il faci...n4ughtyxxl de aceea ar fi bine sa nu se puna deloc :D e mai bine acum... stai si aduna .. sau cumpara :) merge sa le stochezi una peste alta...so ....munceste nu primi totul moca :)app char nu era nevoie de copy paste...stiam ce inseamna sd si ce face... oricum nu as fi de acord sa se puna complex large potion...ar strica tot jocul...atunci ar tine de clicker si norocul la ignore de pe arma si aripa...aici nu e ca pe alte servere ... swealul e mic , manashild nu mai e 90% si nu sunt seturi donate ... oricum nu pricep cum aveai 13rr+ si elfu statea in heal ... :) aveai elf pe energy :D ? sau avea elfu ms si sweal ...
1deamon Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 aici nu e ca pe alte servere ... swealul e mic , manashild nu mai e 90% si nu sunt seturi donate ... oricum nu pricep cum aveai 13rr+ si elfu statea in heal ... :) aveai elf pe energy :D ? sau avea elfu ms si sweal ...elfa o aveam full doar ca nu ii prindeam sd ignore si ignore de la aripa...deci nu ii dadeam 1h iar daca nu ii dai 1h cu qqq de la clicker + healul elfei crede-ma ca nu pica....si asa se va ajunge si aici...bk nu va da o elfa din 1h jos... decat poate combo.. si cu large complex potion....stai si te healesti imediat... ptr ca aceste complex nu functioneaza precum healul normal... incarca viata mult mai repede si mult mai mult decat healul + incarca si sd... ptr necunoscatori....p.s. cu sticlele astea nu mai da dl bk jos.... cu 300k viata...
JustAnotherPlayer Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Lasa ca treaba cu SD-u e foarte buna.si asa cum e.Da switch daca nu-ti convine...ti se incarca
Tsu_Xing Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Lasa ca treaba cu SD-u e foarte buna.si asa cum e.Da switch daca nu-ti convine...ti se incarcasi la cs cum faci?
boomeey Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 si la cs cum faci?macar acum recunoaste ca e mai fun CS-ul de pe s2 fata de cel de pe s1.acum indiferent de cate rr ai, mori. este PvP, este actiune non stop. nu mai stam ca babacii sa ne mutam doar cu lightning timp de 2 ore. pe s1 cine avea mai multi sm/mg/dl care sa reziste in camera tronului, aia erau cei mai smecheri si luau castelul. daca s-ar pune SD potions, dl-ul ar fi cel mai bun. are SD mai mare decat celelalte charuri si chiar daca are defence-ul mic, dmg-ul tot imens ramane si se compenseaza.
Tsu_Xing Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 macar acum recunoaste ca e mai fun CS-ul de pe s2 fata de cel de pe s1.acum indiferent de cate rr ai, mori. este PvP, este actiune non stop. nu mai stam ca babacii sa ne mutam doar cu lightning timp de 2 ore. pe s1 cine avea mai multi sm/mg/dl care sa reziste in camera tronului, aia erau cei mai smecheri si luau castelul. daca s-ar pune SD potions, dl-ul ar fi cel mai bun. are SD mai mare decat celelalte charuri si chiar daca are defence-ul mic, dmg-ul tot imens ramane si se compenseaza.pe s1 am fost doar la 3-4 cs-uri :) nu stiu cum era inainte. Sunt de parere ca tot bk-ul o sa fie cel mai tare, doar ca momentan sunt inca mici, trb doar sa asteptam sa creasca, moment in care o sa se vada necesitatea introducerii SD :)
chaserz Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 pe s1 am fost doar la 3-4 cs-uri :) nu stiu cum era inainte. Sunt de parere ca tot bk-ul o sa fie cel mai tare, doar ca momentan sunt inca mici, trb doar sa asteptam sa creasca, moment in care o sa se vada necesitatea introducerii SD :)ti se pare bk mai tare si pentru faptul ca nu aveti nici agility full la dl`i ca sa dati cu firescream...e normal ca pici mult mai usor fata de agil full :>
increatu Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 elfa o aveam full doar ca nu ii prindeam sd ignore si ignore de la aripa...deci nu ii dadeam 1h iar daca nu ii dai 1h cu qqq de la clicker + healul elfei crede-ma ca nu pica....si asa se va ajunge si aici...bk nu va da o elfa din 1h jos... decat poate combo.. si cu large complex potion....stai si te healesti imediat... ptr ca aceste complex nu functioneaza precum healul normal... incarca viata mult mai repede si mult mai mult decat healul + incarca si sd... ptr necunoscatori....p.s. cu sticlele astea nu mai da dl bk jos.... cu 300k viata...Elfa pe season 4 sau pe ce ai jucat tu are o noua vraja Shilding care ii regenereaza instant SD ,d-asta nu murea si daca nu e setat bn server-ul exista posibilitatea ca elfa sa nu moara niciodata .
Zergyu Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Daca tot se baga SD (desi la war atunci ai sta cateva ore :) , imi pun clicker cu SD sau ceva si numai ma omoara nimeni) , ar trebui sa se puna si portiuni pentru AG (la dl sunt foarte folositare pentru fire scream , am ~1200 ag si nu pot da in-continuu` cu FireScream pentru ca dupa cateva zeci de secunde mi se termina).
1deamon Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Elfa pe season 4 sau pe ce ai jucat tu are o noua vraja Shilding care ii regenereaza instant SD ,d-asta nu murea si daca nu e setat bn server-ul exista posibilitatea ca elfa sa nu moara niciodata .eu eram elfa full si iti da 160 sd pe sec rec.. cu tree skin cu totservarul era setat bine..dar din cauza qqq destul de rapid... care iti ofera un regen mare la hp cand folosesti large complex potion + large healing potion... daca mai puneai si potiunea sd simpla... puii mei gandeste-te cat hp regen faci .. si la duel poti folosi clicker care sa dea q w e ptr tine... iar u sa apesi 1 2 3 4 ce e nevoie...stiu ptr ca am folosit si eu... si crede-ma te plicti la duel....+ la cs tot nu vor merge.. cand treceti pe s20 ele vor deveni 1 sticla...iar in loreen nu vor pune npc..asa ..ca nu prea vad rostul....duelul e fun asa cum e ... + aduna de pe jos potiuni... pica intr-o veselie... sau pune pitici sa-ti adune si ii platesti :) metode sunt....
vdragosh Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 eu eram elfa full si iti da 160 sd pe sec rec.. cu tree skin cu totservarul era setat bine..dar din cauza qqq destul de rapid... care iti ofera un regen mare la hp cand folosesti large complex potion + large healing potion... daca mai puneai si potiunea sd simpla... puii mei gandeste-te cat hp regen faci .. si la duel poti folosi clicker care sa dea q w e ptr tine... iar u sa apesi 1 2 3 4 ce e nevoie...stiu ptr ca am folosit si eu... si crede-ma te plicti la duel....+ la cs tot nu vor merge.. cand treceti pe s20 ele vor deveni 1 sticla...iar in loreen nu vor pune npc..asa ..ca nu prea vad rostul....duelul e fun asa cum e ... + aduna de pe jos potiuni... pica intr-o veselie... sau pune pitici sa-ti adune si ii platesti :) metode sunt....m-am linistit ... mai sunt si jucatori care gandesc :D
boomeey Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 pe s1 am fost doar la 3-4 cs-uri :) nu stiu cum era inainte. Sunt de parere ca tot bk-ul o sa fie cel mai tare, doar ca momentan sunt inca mici, trb doar sa asteptam sa creasca, moment in care o sa se vada necesitatea introducerii SD :)iti zic eu: un bk de 25 de rr nu putea omora un bk de 8 rr. ti se pare normal? mie nula CS-uri NU exista PvP-ul in adevaratul sens al cuvantului. bk de 25 de rr nu putea omora un sm de 25-30 de rr. de mg full nici nu mai zic.. efectiv nu-i atingeai. daca se introduc potiuni de 255 SD, nu va mai fi acelasi fun. gandeste-te ca DL-ul NU va mai muri (are SD-ul cel mai mare dintre toate charurile + dmg imens) ca sa nu mai spun ca la CS o sa aiba hp de 200k :)serverul e foarte bine setat cum e acuma. TOATE charurile mor. nu mai exista un zeu al serverului cum era bk-ul pe 97d. aici toata lumea poate face pk si toata lumea moare.(pe mine reusea sa ma omoare la CS si Tothem) e mult mai interactiv CS-ul acumDaca tot se baga SD (desi la war atunci ai sta cateva ore :) , imi pun clicker cu SD sau ceva si numai ma omoara nimeni) , ar trebui sa se puna si portiuni pentru AG (la dl sunt foarte folositare pentru fire scream , am ~1200 ag si nu pot da in-continuu` cu FireScream pentru ca dupa cateva zeci de secunde mi se termina).daca ai sa ai vreo 20 de rr pe dl te asigur ca nu se va mai termina ag-ul
M!ster!o Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Daca tot se baga SD (desi la war atunci ai sta cateva ore :) , imi pun clicker cu SD sau ceva si numai ma omoara nimeni) , ar trebui sa se puna si portiuni pentru AG (la dl sunt foarte folositare pentru fire scream , am ~1200 ag si nu pot da in-continuu` cu FireScream pentru ca dupa cateva zeci de secunde mi se termina).buna ideea si mie mi se inttampla la fel
Zergyu Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 iti zic eu: un bk de 25 de rr nu putea omora un bk de 8 rr. ti se pare normal? mie nula CS-uri NU exista PvP-ul in adevaratul sens al cuvantului. bk de 25 de rr nu putea omora un sm de 25-30 de rr. de mg full nici nu mai zic.. efectiv nu-i atingeai. daca se introduc potiuni de 255 SD, nu va mai fi acelasi fun. gandeste-te ca DL-ul NU va mai muri (are SD-ul cel mai mare dintre toate charurile + dmg imens) ca sa nu mai spun ca la CS o sa aiba hp de 200k :)serverul e foarte bine setat cum e acuma. TOATE charurile mor. nu mai exista un zeu al serverului cum era bk-ul pe 97d. aici toata lumea poate face pk si toata lumea moare.(pe mine reusea sa ma omoare la CS si Tothem) e mult mai interactiv CS-ul acumdaca ai sa ai vreo 20 de rr pe dl te asigur ca nu se va mai termina ag-ulSi nu-mi dai tu mie 20 de rr ? :)Parca normal orice vraja la 1 rr nu ar trebui sa se opreasca (mai ales ca e de dmg, nu e gen manashield).
boomeey Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Si nu-mi dai tu mie 20 de rr ? :)Parca normal orice vraja la 1 rr nu ar trebui sa se opreasca (mai ales ca e de dmg, nu e gen manashield).stai asa sa ma dezbrac. daca tu nu ai stiut sa-ti pui punctele, nu e problema mea.
increatu Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 buna ideea si mie mi se inttampla la felNu exista potiuni de AG ,stamina se termina ca bagati agil in nestire si oricum exista un BUG la Fs care dupa 10 min nu m-ai face dmg .