Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-eu-bk-

Potiunii SD

Recommended Posts

Posted

ce vrei sa spui cu topicu asta?

Tatal Nostru

N`am chef sa te bagi uh sau altii in topic care abar nu aveti ce e SD.......si care nare cum sa ajute cu nimic.

Posted

sa se introduca sd potion

dar ar fi aiurea la duel

daca dai sd in continuu.... ai sansa sa mori doar daca primesti 1h 2 h altfel stai si dai pana maine....

nu as fi de acord

Posted

sa se introduca sd potion

dar ar fi aiurea la duel

daca dai sd in continuu.... ai sansa sa mori doar daca primesti 1h 2 h altfel stai si dai pana maine....

nu as fi de acord

si e normal ca 1 sm/mg de 2-3 rr la bk de 10 dupa ce se termina sd mai imi da vreo 2 dk nu dau qqqqqqqqq si sunt jos;)

Guest MosCr4ciun
Posted

formula mi se pare ca e data . 90% din dmg este absorbit de sd , 10% de hp . dupa ce se termina sd e normal sa crapi rpd . De asta iti poti face sd potions , ca sa incarci sd dupa ce ii dai 1-0 la duel .ca daca dai in timpu duelului nu mai e fun...

Posted

Pe cuvant ca imi pun la semnatura chestia asta: s2 a fost pus ca sa rezolve in primul rand bugurile de pe s1. Dupa ce acelea vor fi rezolvate, se va lucra si la lucrurile noi pe care le aduce s2. Dragos face asta benevol si le ia pe rand, in functie de timp.

Cand se vor rezolva bugurile actuale, se va trece si la partile noi ale s2. Asta pentru ca nu ati testat pe s2 beta. Pana una alta avem buguri pe care nimeni nu le raporteaza. Ar trebui sa va focusati pe alea si abea dupa aceea pe genul acesta de intrebari.

Vad 20 de topicuri noi cu vrem BK mai tare, vrem iteme exe (desi suntem deja full de ele, prietenii stiu de ce), vrem aia, vrem aia si 1 post pe saptamana cu cate un bug si ala raportat pe burta doar de f putini oameni care inteleg ca asa e corect si normal sa faci.

Daca nu am fost clar, raspunsul la intrebarea ta este: atunci cand bug-urile majore vor fi rezolvate, se va lucra si la partea de SD pots.

Posted

Pe cuvant ca imi pun la semnatura chestia asta: s2 a fost pus ca sa rezolve in primul rand bugurile de pe s1. Dupa ce acelea vor fi rezolvate, se va lucra si la lucrurile noi pe care le aduce s2. Dragos face asta benevol si le ia pe rand, in functie de timp.

Cand se vor rezolva bugurile actuale, se va trece si la partile noi ale s2. Asta pentru ca nu ati testat pe s2 beta. Pana una alta avem buguri pe care nimeni nu le raporteaza. Ar trebui sa va focusati pe alea si abea dupa aceea pe genul acesta de intrebari.

Vad 20 de topicuri noi cu vrem BK mai tare, vrem iteme exe (desi suntem deja full de ele, prietenii stiu de ce), vrem aia, vrem aia si 1 post pe saptamana cu cate un bug si ala raportat pe burta doar de f putini oameni care inteleg ca asa e corect si normal sa faci.

Daca nu am fost clar, raspunsul la intrebarea ta este: atunci cand bugurile majore vor fi rezolvate, se va lucra si la partea de SD pots.

j am inteles....:)))

Doar am zis ca o sugestie...cnd are timp..si dk o ia in considerare:)

Posted

si e normal ca 1 sm/mg de 2-3 rr la bk de 10 dupa ce se termina sd mai imi da vreo 2 dk nu dau qqqqqqqqq si sunt jos;)

invata sa te exprimi

sa mor de am inteles ceva =))

Posted

nu cred ca e greu sa bagati in shop packuri de 255 SD pots :)

exact ^_^ dureaza circa 1-2 min..

Posted

nu cred ca se poate scoate SD si nu cred ca ar dura asa mult un duel cu SD pots

ati putea face cu rena in loc sa dea 1 ring de transformare sa dea 255 SD / complex pots :D

Posted

nu cred ca se poate scoate SD si nu cred ca ar dura asa mult un duel cu SD pots

ati putea face cu rena in loc sa dea 1 ring de transformare sa dea 255 SD / complex pots :D

oricum numa sa bage ^^

Posted

oricum cu sd tine mult un duel daca mai bagi si potiuni termini in cateva ore mai bine ar fi sa scoata sd

la cs nu este duel si cand mergi spre tron si ajungi cu sd gol pt ca omori lumea pe drum, ori este "atins", dar nu mori pe drum -> ajungi la tron ca pe s1, fara SD

Guest bogdan87
Posted

nu cred ca e greu sa bagati in shop packuri de 255 SD pots :)

daca nu se baga in shoop macar sa se poata

cupla in cel putin 50 :>

Posted

la cs nu este duel si cand mergi spre tron si ajungi cu sd gol pt ca omori lumea pe drum, ori este "atins", dar nu mori pe drum -> ajungi la tron ca pe s1, fara SD

chiar daca ar pune 255 la shop sau ar merge cuplate etc...

cand intri de pe s1 pe s20 cum este acum... veti avea doar o sticlutza de sd..restu dispar..asa este setat jocul..

daca ati mai fi jucat pe alte servare stiati...

deci sd ajuta doar la duel ..la cs.. nu va ajuta decat daca doriti sa va umpleti inventarul cu sticle de sd.. adica.. 60 max...

si nusht sigur daca sd nu a fost scos din cauza bugului care exista la el... probabil ...

Posted

si nusht sigur daca sd nu a fost scos din cauza bugului care exista la el... probabil ...

SD nu se vor pune la shop.

Despre ce bug vorbim? Ca sa ne lamurim. Poate mai e vreunu nou de care nu stim.

Posted

chiar daca ar pune 255 la shop sau ar merge cuplate etc...

cand intri de pe s1 pe s20 cum este acum... veti avea doar o sticlutza de sd..restu dispar..asa este setat jocul..

daca ati mai fi jucat pe alte servare stiati...

deci sd ajuta doar la duel ..la cs.. nu va ajuta decat daca doriti sa va umpleti inventarul cu sticle de sd.. adica.. 60 max...

mai... si daca unii nu erau asa cu nasu pe sus ar fi stiut ca altii au jucat pe alte svre si si pe alte versiuni

Daca nu vrei cu potiuni sd, sa se bage complex potion, alea sunt si mai bune, varianta asta cred ca este cea mai corecta.

Posted

fara complex potion...

daca pune complex practic la duel va conta cine apasa mai repede qq

complex iti incarca toata viata dintr-o sticla..cele mari.. + sd.. si atunci ce faci ??

dau qqqqq si stiu 1 lucru

nu voi murii...

da ar fi ok daca ar pune small coplex potion.. asa da.. in varianta de 10 20 bucati pe pachet..

dar nu 255... si nu large,,,

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...