RoDrackRo Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 'seara...pana acum doream sa dau la psihologie...la facultate dar ma rog...au intervenit niste chestii,planuri pe viitor,bla bla...si imi las pasiunea in spate...is alte chestii care ma pasioneaza....medicina...dar bataie prea mare pe locuri...prea lene...ingineria...adik imi place fizica mult,dar nu indeajuns de mult sa fiu orice fel de inginer...chiar daca se plateste FOARTE bine,mai ales in afara...jurnalism...drept....well cam atat...si am rmas la politie...sa dau la politie,asa ca am inceput sa ma interesez....in special la media din liceu...dar nu zice nimic despre asta nici in cartile care le am si nici pe site la ei...adik media generala la purtare pe liceu trebuie sa fie minim 8,dar nu zice despre media mediilor...lol...si zice de ale criterii,inaltime etc...daca aveti pareri despre academie sau ma rog...ceva de zis va rog postati....stati on topic si fara certuri mistouri...nb
GaBytZu97 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Pentru ca tin la tine :> : Crezi ca lenea te opreste sa dai la o anumita facultate? Sau mediile prea mici?
MiTzA- Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Nu se tine cont de mediile 9 - 12. Singura care conteaza , e media la purtare.La Academie de Politie din Bucuresti , dai psihologic, apoi vizita medicala, sport, romana, engleza, istorie. Daca pici la Bucuresti, automat dosarul ti se duce catre Campina unde ai de facut vizita medicala, sportu', romana si engleza ( nu se da istorie la Campina ). Daca pici psihologicul, nu mai poti da la Campina :).La ambele sunt anumite criterii, si da, inaltimea e unu' dintre ele :).La Bucuresti faci 3 ani pe cand la Campina doar 1 an jumate. La Bucuresti e de "Scoala" de ofiteri, iar la Campina cea de subofiteri. Daca termini scoala de la Campina se considera ca ai studii medi :)
Razvan Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 sa-mi zic parerea? una dintre cele mai de cacao cariere.. why? te tine legat de romania, esti politist in romania si gata; se intra pe relatii, iar admiterea e destul de aiurea, cel putin pentru idiotenia asta de cariera, de ofiter de politie.. in plus politia in romania este exact invers fata de cum ar trebui sa fie, si nu cred ca ar fi bine sa speri ca se poate schimba vreo ceva... mai bine faci psihologie si incerci sa pleci in tarile calde :) la drept aceeasi situtatie.. iar pe jurnalisti eu pur si simplu nu-i suport adica wtf? faci o facultate sa te plateasca un vantur sa spui numai rahaturi la tv.. ce tare :clapping: cam atat
MiTzA- Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Iti zic eu ca la Academie, pe relatii, nu intra oricine... E destul de scump un loc acolo, ceva cu multe zerouri :), asa ca mai degraba iti convine sa stai sa inveti decat sa le dai alora o caruta de bani ;)Ca sa intelegi asa cam cat inseamna multe zerouri, la Campina, acum vreo 3 ani s-a dat un logan, asa ca gandeste-te putin cam cat e la Academie
Stalk3r Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 degeaba esti the best daca nu ai pile in spate. Valabil la academie.
mitza4fun Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 degeaba esti the best daca nu ai pile in spate. Valabil la academie. Din pacate e cam valabil peste tot....unde te duci in Romanica ...mai ales medici si ceva de care depinzi foarte mult ..dar asta e :violent:
mihai91 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 daca ai ajuns la academia de politie prin eliminarea celorlalte facultati , iti recomand sa te mai gandesti o data .
R3born Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 degeaba esti the best daca nu ai pile in spate. Valabil la academie.Nu e chiar asa....cunosc pe cnv(ruda) care o asteptat un an ca sa poata da examenul pentru academie si o intrat fara pile fare nimik..................daca chiar vrei sa intri trebuie sa invetzi"din greu"depinde de pers ta :)
Stalk3r Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Din pacate e cam valabil peste tot....unde te duci in Romanica ...mai ales medici si ceva de care depinzi foarte mult ..dar asta e :violent:tu crezi doar ce auzi pe aici pe forum, nu e peste tot asa, maicamea e medic chirurg si crede-ma .. este cand sta pentru persoane care habar nu are cine sunt si pana la ora 8-9 seara la munca. Deci nu e chiar asa cum crezi tu.La academie in schimb tot timpu va fii unu mai bun ca tine indiferent ca e mai prost sau nu. Pilele si relatiile in politie sunt mari, de asta majoritatea , inclusiv eu, vrea sa ajunga acolo.
Potyike Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 hai la medicina in targu mures. daca te pui la invatat biologia de prin ianuarie, nu ai cum sa nu intrii. nota luata la admitere e 80% din nota finala, daca ai la bac 5 si ai un 8-9 la admitere ai sanse mari sa intrii la buget.