Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

R3W

LoT

Recommended Posts

Posted

dragos te rog frumos zimi coordonatele , vreau sa l bat pe erohim ala :) nu mi prea pasa asa de mult de lot , oricum omor spotu imediat si nu am rr...o sa stau pentru ancient...

Asteptam sa te consulti cu adminii (mai putin lancelot :P ) si sa iei o hotarare in privinta modificarilor pe care o sa le faci la lot . poate pui si 1,2 punctiforme...asa de dragul celor care vor punctiforme...

Coordonate aproximative 210/210, sau intraba-ti colegii l-am vazut pe micutzu, Cracks, Mariachi ca se bateau cu el.

Punctiforme nu se mai baga deloc. Modificarile la server se fac cu anumite proritati (bug-urile).

Sper sa nu mai vedem pe aici reply-uri deplasate si la misto.

Guest [Brave]
Posted

Coordonate aproximative 210/210, sau intraba-ti colegii l-am vazut pe micutzu, Cracks, Mariachi ca se bateau cu el.

Punctiforme nu se mai baga deloc. Modificarile la server se fac cu anumite proritati (bug-urile).

Sper sa nu mai vedem pe aici reply-uri deplasate si la misto.

Am inteles sa traiti ..:P

Guest vioricismen
Posted

yo asteptam dupa tine sa eliberezi spotu :liar:

Posted

eu nici nu joc macar , e ca si cum ai da la un caine un kil de pedrigi si dupa o ora sa vii sa ii zici ce faci ba da mananci tot :cool2:

ce ar trebui sa inteleg din comparatia asta ?

1. configurarea uni server de MU este egala cu hranirea cainilor ? poate ai vrut sa zici ca eu tai frunze la caini , nu ?

2. cand da cineva de mancare face foarte usor aceasta greseala : da 10Kg in loc de 1Kg ...

pentru ca diferenta nu este sesizabila ...

pana la urma ... ce legatura are cu revelionul ? :blink:

PS: daca nu joci Mu, ce cauta contul cu caracterele Bonito_ , Alex_ , Roxana_ , BonitoMG_ , BonitoDL ( ca sa nu dau numele contului) logat astazi de pe ip-ul de la care ai scris pe forum ?

In ce aliante or fi caracterele lui bonito(de pe toate conturile) ? sa mai caut si asta ?

=))

am dat acum o mica cautare pe forum la mesajele scrise de pe user-ul LiveForMe

primul mesaj gasit (care nu face parte din acest topic) este :

cine vrea sa ma creasca?

... un mesaj de din topiul guildei bad_boys ... cica nu joci =))

fara sa vrei ai facut reclama negativa si la guild-ul din care faci parte :P

Posted

ce ar trebui sa inteleg din comparatia asta ?

1. configurarea uni server de MU este egala cu hranirea cainilor ? poate ai vrut sa zici ca eu tai frunze la caini , nu ?

2. cand da cineva de mancare face foarte usor aceasta greseala : da 10Kg in loc de 1Kg ...

pentru ca diferenta nu este sesizabila ...

pana la urma ... ce legatura are cu revelionul ?

jucatorii de mu sunt ca niste caini nehraniti :cool2: le dai un os ei iti iau toata punga :bananadance2: , era un exemplu in speranta ca o sa iti dai seama ca tu esti de vina cum ai setat eventul ala :) , nu stiu daca am pomenit ceva de revelion :cool2:

PS: daca nu joci Mu, ce cauta contul cu caracterele Bonito_ , Alex_ , Roxana_ , BonitoMG_ , BonitoDL ( ca sa nu dau numele contului) logat astazi de pe ip-ul de la care ai scris pe forum ?

In ce aliante or fi caracterele lui bonito(de pe toate conturile) ? sa mai caut si asta ?

daca intru 20 de minute pe server asta nu inseamna ca joc :| , nu e in nici o alianta poti sa cauti :)))

am dat acum o mica cautare pe forum la mesajele scrise de pe user-ul LiveForMe

primul mesaj gasit (care nu face parte din acest topic) este : ... un mesaj de din topiul guildei bad_boys ... cica nu joci

fara sa vrei ai facut reclama negativa si la guild-ul din care faci parte :P

lool era o gluma omule daca postez la guild cine ma creste inseamna ca joc mu ? :))) imi place cum gandesti , ce reclama negativa am facut guildului ca nu inteleg :))) are destule reclama negativa numai are nici un rost sa ii fac eu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...