dan Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Incetati sa va intepati. Da, inainte erau monstrii mai mari in LOT pe S1 dadeau 8-10 k aia medii si fire golem dadeau 20+ daca nu ma insel. Cand a inceput S2 acei mobi din lot erau si in arena si dadeau aceeasi exp si in LOT.S-a redus numarul lor la 4 dar pentru ca este o harta pentru ancient exact numarul de mobi conteaza la rata lor. Am inteles ca sunt regine in momentul de fata din aida si in curand cred ca se vor schimba, sper, cu un alt timp de mobi ca sa nu mai stati "inghetati".cum sa intam sa ne intepam cand ei sunt batuti in cap? stiu foarte bine ca nu sunt bune setarile astea de acuma, dar doar ca sa ne faca noua rau comenteaza aiurea in loc sa ne sustina. minte de om batut in cap, ce sa le ceri.daca ati fi aplicat sugestia cu setarile duble nu mai erau problemele astea. presupun ca vdragos nici n-a fost instiintat de sugestia lui LiNU. ma rog
Guest bogdan87 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Gunit acolo era exp aproximativ 25k pe s1 si stii si tu foarte bine ca de la 220-240 mergea greu de tot. Gandestete ca acum e 18-20k. (la ambele m-am referit cand vii de la lvl 15, ca pe la 80 scade dramatic exp-ul)Nu e nici o afacere cu lotul daca nu poti face acolo lvl 300... lotu e pt antice nu pt xp
Prutus Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 lotu e pt antice nu pt xplot-u e pentru antice si xp macar 250 de lvl sa faci acolo :)nu am vazut cum e lot-u acuma dupa ce au schimbat mobii,dar eu am spus intr-un topic de la inceput sa schimbe lot-u si sa il faca la fel cum era pe s1,xp nici mare nici mic si cu mobi pe el...nu cum era la inceput pe s2,ca erau 4 mobi si aia plimbareti si dadeau 20k xp
Guest MosCr4ciun Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 eu am o problema cu lotu asta...NU L GASESC PE EROHIM ALA , care se presupune ca apare la 5 secunde sau cat a zis dragos...ziceti mi si mie UNDE apare . Mai vreau sa stiu cat % e rata de drop ancient din fiecare mob din lot ca sa ne organizam care stam la exp si care la ancient :)
Prutus Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 eu am o problema cu lotu asta...NU L GASESC PE EROHIM ALA , care se presupune ca apare la 5 secunde sau cat a zis dragos...ziceti mi si mie UNDE apare . Mai vreau sa stiu cat % e rata de drop ancient din fiecare mob din lot ca sa ne organizam care stam la exp si care la ancient :)erohim apare de obicei sus la spoturile mari unde erau de fire inainte,eu l-am prins odata si mi-a dat un kb+edr :D,iar dropu la antice o sa iti spuna ca face parte din setarile serverului si nu o sa iti spuna cat e #-o
ghiGhi89 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 eu am o problema cu lotu asta...NU L GASESC PE EROHIM ALA , care se presupune ca apare la 5 secunde sau cat a zis dragos...ziceti mi si mie UNDE apare . Mai vreau sa stiu cat % e rata de drop ancient din fiecare mob din lot ca sa ne organizam care stam la exp si care la ancient :)bossu ala a fost scos apare la ora sau ceva de genu se stie si dc #-o
Guest MosCr4ciun Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 setarile serverului , bla bla , se gandesc ca daca mi spun o sa fie imbulzeala intr un anumit loc si o sa fie spoturi libere prea multe :ceuameni: La 1 ora e prea mult sa apara...ar trebui o data cu spotu...ca doar nu au stat cei din hh cu el la 5 secunde...si eo care doar ce l caut sa stau cu el la o ora...not fair
VeninMG Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 nu va mai duceti ma in lot daca e asa nasol =))
Guest MosCr4ciun Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 cand o sa aveti voi lot o sa va zic la fel
wodoo17 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 setarile serverului , bla bla , se gandesc ca daca mi spun o sa fie imbulzeala intr un anumit loc si o sa fie spoturi libere prea multe :ceuameni: La 1 ora e prea mult sa apara...ar trebui o data cu spotu...ca doar nu au stat cei din hh cu el la 5 secunde...si eo care doar ce l caut sa stau cu el la o ora...not fairsi daca aveati voi castelu? si cat crezi ca am profitat? eu dupa cs am ramas in lot si nici nu a durat mult si au aparut ai vostri aia sfinti Horney sau cum va zice
Valhalla Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 cand o sa aveti voi lot o sa va zic la fel si cat ma rog ai contribuit u la cucerirea castelului?.....osteneala a fost a celor mai mari pana atunci taci din gura ;)
vdragosh Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Daca va grabiti cu rezolvarea mobilor din LoT, o sa ma ocum imediat ...MAI INTAI , O SA DAU SUSPEND LA TOATE CARACTERELE CARE AU PROFITAT DE BUG-UL CU EROHIM . OK ?
-GUNIT- Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 =)) bug ? asa l`ai setat tu sa apara la 5 secunde de unde sa stie ei ca e "bug"
Guest MosCr4ciun Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 :)) deci o sa ia ban tot hh si juma de honey....printre care NU EU pt ca il caut de 2 zile si nu l gasesc...X(
vdragosh Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 =)) bug ? asa l`ai setat tu sa apara la 5 secunde de unde sa stie ei ca e "bug"de unde sa stie, doar nu au mai fost in lot pe s1saraciifac pariu ca tu ai fost primul care a profitat de el .
Guest MosCr4ciun Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 :)) nu stiu de ce am senzatia ca gunit e cel mai informat dintre noi ^_^intrebari : la ce interval apare acum ? are coord fixe ?
vdragosh Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 :)) nu stiu de ce am senzatia ca gunit e cel mai informat dintre noi ^_^intrebari : la ce interval apare acum ? are coord fixe ?la o ora , coordonate fixe
-GUNIT- Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 gresit :) eu am stat la lvl dupa cum sti de bug-ul ca nu luam xp din fire golem ;)eram lvl mic si ma grabeam sa fac lvl pt siege apoi nu am mai avut acces la lot :)
vdragosh Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 gresit :) eu am stat la lvl dupa cum sti de bug-ul ca nu luam xp din fire golem ;)eram lvl mic si ma grabeam sa fac lvl pt siege apoi nu am mai avut acces la lot :)o sa vad in log-uri .... daca ma obligati :)
LiveForMe Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Daca va grabiti cu rezolvarea mobilor din LoT, o sa ma ocum imediat ...MAI INTAI , O SA DAU SUSPEND LA TOATE CARACTERELE CARE AU PROFITAT DE BUG-UL CU EROHIM . OK ?ce vina au ei daca tu l-ai setat asa #-o
Guest MosCr4ciun Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 coord pls ...ca i sparg capu lu nafir care l-a gasit si nu a vrut sa mi zica...
vdragosh Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 ce vina au ei daca tu l-ai setat asa #-ocare este diferenta intre raspunsul asta si : " ce vina au ei daca webzen a lasat bug-ul asta ?" daca bug-ul este de la Webzen, este valabil si daca este din cofigurarea care o fac eu nu este valabil ?sau cum ?dc. imi pierd eu timpul sa va raspund doar ca sa facem conversatie ?stiti foarte bine ca ati gresit, acum nu stiti cum sa iesiti cu basmaua curata .=> o sa incerc ignor urmatoarele observatii si acuzatii ... aveti grija cat de mult intindeti coarda .
ROSYCA Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Parerea mea e ca lotul e cam degeaba acum. Singurul avantaj este ca poate mai pica ancient pe spoturile mici, ca pe cele de la regine degeaba pica, intrucat prea putini colegi de-ai mei au putut sa le si ia, din cauza sternului. Sunt mult mai multe regine ca in aida, unde era numarul potrivit ca sa poti sa mai faci si exp. In aida cu elfa nu prea ma prindea sternul, dar aici, decat sa stai la regine mai bine cresti in afara lotului. Eu una prefer sa cresc in icarus sau kalima 4 cum am facut si pana acum, decat sa imi fac nervi acolo :)
LiveForMe Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 care este diferenta intre raspunsul asta si : " ce vina au ei daca webzen a lasat bug-ul asta ?" daca bug-ul este de la Webzen, este valabil si daca este din cofigurarea care o fac eu nu este valabil ?sau cum ?dc. imi pierd eu timpul sa va raspund doar ca sa facem conversatie ?stiti foarte bine ca ati gresit, acum nu stiti cum sa iesiti cu basmaua curata .=> o sa incerc ignor urmatoarele observatii si acuzatii ... aveti grija cat de mult intindeti coarda .eu nici nu joc macar , e ca si cum ai da la un caine un kil de pedrigi si dupa o ora sa vii sa ii zici ce faci ba da mananci tot :cool2:
Guest MosCr4ciun Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 dragos te rog frumos zimi coordonatele , vreau sa l bat pe erohim ala :) nu mi prea pasa asa de mult de lot , oricum omor spotu imediat si nu am rr...o sa stau pentru ancient...Asteptam sa te consulti cu adminii (mai putin lancelot :P ) si sa iei o hotarare in privinta modificarilor pe care o sa le faci la lot . poate pui si 1,2 punctiforme...asa de dragul celor care vor punctiforme...