Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

R3W

LoT

Recommended Posts

Posted

Sa se scoata Reginele alea care te face albastru e o mare prostie esti bk ai 3 rr nu poti creste acolo sunt 4 regine dalea iti da prostie daia albastra nu poti sa te misti

Scoateti prostiile alea de acolo daca esti bk n-ai sanse acolo :gun:

Guest MosCr4ciun
Posted

as zice lot = skin of the dick dar mi e ca iau iar ban :)) . pro pentru sugestie , daca nu ai dsr nu prea ai sanse :angry1:

Posted

reginele alea la ultimile spoturi nu-si au rostu acolo stai sa faci lvl nu sa te enervezi scoateti reginele alea odata ca ma enerveaza :comp2:

Posted

exista ring of magic iar daca nu ma inseli te referi la efectul de stern ceea ce inelul anuleaza...

dar ..da...daca nu stim... ;)

incearca inel +4 si pe urma ai sa vezi ca ai sanse la 3 rr.....

Posted

contra,asa sunt ele aklo si nu cred ca ar trebui scoase

apropo de ultimu boss nu mai ziceti ca apare incontinuu ? :pumn:

a aparut ...

Abia cand am schimbat mobii din LoT, am rezovat problema cu bos-ul

Pana atunci, erau 2 si aveau un respawn de 5 secunde

Teoretic, daca ne luam dupa regulament, ar trebuii sa suspend toate conturile care au profitat de acest bug .

De anuntat ce sa mai zic ?

Posted

exista ring of magic iar daca nu ma inseli te referi la efectul de stern ceea ce inelul anuleaza...

dar ..da...daca nu stim... ;)

incearca inel +4 si pe urma ai sa vezi ca ai sanse la 3 rr.....

nu faci nimic cu ring of magic.

contra,asa sunt ele aklo si nu cred ca ar trebui scoase

apropo de ultimu boss nu mai ziceti ca apare incontinuu ? :pumn:

asa sunt ele acolo si nu crezi ca ar trebui scoase? da tu macar ai vazut lot-ul ala vreodata ca sa poti sa-ti dai cu parerea? ai postat doar de dragul unui +1.

@xp-ul la fire golem in lot pe s1 (lvl 350+) era de 9-14k. acum este de 6-10k MAXIM la regine. e penal rau.

Posted

a aparut ...

Abia cand am schimbat mobii din LoT, am rezovat problema cu bos-ul

Pana atunci, erau 2 si aveau un respawn de 5 secunde

Teoretic, daca ne luam dupa regulament, ar trebuii sa suspend toate conturile care au profitat de acest bug .

De anuntat ce sa mai zic ?

am uitat sa precizez , pentru cine nu stia :

bos-ul din lot da(si dadea) un item din bok+5 de fiecare data cand este omorat .

Posted

am uitat sa precizez , pentru cine nu stia :

bos-ul din lot da(si dadea) un item din bok+5 de fiecare data cand este omorat .

nu am vazut nici macar odata bossu respectiv dar range`ul mobilor din aida e mult mai mare ca al celor ce erau in lot plus ca xp`ul e mult e mic..scoate bossul de tot dar lasa mobii cum erau,eu ca bk la 14 rr nu misc in fata reginelor :comp2:

:tiphat:

Guest MosCr4ciun
Posted

hmm...am dat neste ture de lot , dar nu am vazut bossu , probabil deficitu meu de atentie iar face victime...oricum mobs mai tari decat reginele nu am vazut . Reginele dau exp 15k daca esti lvl mic...dar stenu ala e foarte iritant...si in + knd am intrat sambata in castel cu dl u erau axel care le dadeam 200-500dmg cu lantzu iar acuma la astia din aida le dau 2k de voie . (concluzie : mobs din aida = skin of the dick , mobs din fostu lot = kickass :) )

Posted

Dak erai in HH aveai si xp pe masura #-o

hai pa cu prostii de astea,si cand era castelu la HH am scris sa faca inapoi LOT-u cum era inainte pentru ca erau prea tari mobii si erau cate 3 pe spot.

Posted

nu faci nimic cu ring of magic.

asa sunt ele acolo si nu crezi ca ar trebui scoase? da tu macar ai vazut lot-ul ala vreodata ca sa poti sa-ti dai cu parerea? ai postat doar de dragul unui +1.

sunt in SeVeN .vad ca tu ai postat pentru +1 din cate dau io cu seamna .. :dooh:

Posted

Nu va inteleg ce o tot lungim atat asa sunt setarile ,aceptati,iar cum zicea linu ca nu se poate sa iei ancient de jos nu o mai cred exista space culegi si ce nu trebuie de jos..

Nush eu cred ca voi vreti acuma cu un drum sa dati rr in lot:(

Posted

Nu va inteleg ce o tot lungim atat asa sunt setarile ,aceptati,iar cum zicea linu ca nu se poate sa iei ancient de jos nu o mai cred exista space culegi si ce nu trebuie de jos..

Asa cum voi v-ati zis nemultumirea cand s-a modificat timpul la iteme de pe jos in LoT, asa ne exprimam si noi nemultumirea.

Eu i-am dat la ija o varianta de a seta mobi, dar nah... era doar un exemplu, acuma depinde si de dragos daca vrea sa o implementeze sau nu.

Posted

era mai bun exp'ul de pe s1 in lot NUB?

da era mai bun xp in lot pe s1.

Pai bine pe s1 era altfel setarile si la caractere.

Aici sunt si in lot altfel din ce ziceti voi.

Nush care e faza cum altii acepta unele setari aceptati si voi setarile lotului..

Lotul din ce stiu eu e pentru ancient..nu ca sa dai rr acolo.

lasa cristale ca va vine randu. doar n-o sta castelu la noi pana la sfarsitul db-ului.

@mai bine dati closed si lasati asa cum e acum. cand vor avea si ei castelul or sa sara la randul lor de fund in sus ca e xp prea mic. toate la timpul lor. hai pax

Posted

hai ca nu mai zic de 100 ori ceva

ti-am raspuns in topicul celalalt si termina cu aberatiile astea ca nu sta nimeni sa dea rr in lot dar vad ca va place sa faceti pe interesantii in necunonstina de cauza , tot ce vrem e xp-ul de pe s1 , nimic in plus

atata timp cat nu stiti cum e treaba in lot parerea voastra = 0

Posted

Normal nene am comentat eu ceva ca nu e bine pe servar?

N-am comentat nush ce va tot plangeti

O sa aceptam lotul asa cum e.

atunci ce te bagi in seama pe aici ? ati avut lot-ul ati avut xp mare,ce va mai placea ,dar unul nu zicea nimic...iar la noi a schimbat mobii ca sa nu mai faca nimeni nimic...cum o fi coisane ?

@Vio discuta cu Dragosh si cu ceilalti si incercati sa schimbati mobii aia,cu rabdare cu atentie se face treaba ;) nu e graba dar e oarecum aiurea pt noi cei care avem acum castelul,se creeaza impresia aia idioata ca rivalii sunt avantajati si de aici toate discutiile.

Posted

Gunit acolo era exp aproximativ 25k pe s1 si stii si tu foarte bine ca de la 220-240 mergea greu de tot. Gandestete ca acum e 18-20k. (la ambele m-am referit cand vii de la lvl 15, ca pe la 80 scade dramatic exp-ul)

Nu e nici o afacere cu lotul daca nu poti face acolo lvl 300...

Guest -=Lapusneanu=-
Posted

lasa cristale ca va vine randu. doar n-o sta castelu la noi pana la sfarsitul db-ului.

SAU POATE DA .... :))

Posted

Incetati sa va intepati. Da, inainte erau monstrii mai mari in LOT pe S1 dadeau 8-10 k aia medii si fire golem dadeau 20+ daca nu ma insel. Cand a inceput S2 acei mobi din lot erau si in arena si dadeau aceeasi exp si in LOT.

S-a redus numarul lor la 4 dar pentru ca este o harta pentru ancient exact numarul de mobi conteaza la rata lor. Am inteles ca sunt regine in momentul de fata din aida si in curand cred ca se vor schimba, sper, cu un alt timp de mobi ca sa nu mai stati "inghetati".

Posted

Incetati sa va intepati. Da, inainte erau monstrii mai mari in LOT pe S1 dadeau 8-10 k aia medii si fire golem dadeau 20+ daca nu ma insel. Cand a inceput S2 acei mobi din lot erau si in arena si dadeau aceeasi exp si in LOT.

S-a redus numarul lor la 4 dar pentru ca este o harta pentru ancient exact numarul de mobi conteaza la rata lor. Am inteles ca sunt regine in momentul de fata din aida si in curand cred ca se vor schimba, sper, cu un alt timp de mobi ca sa nu mai stati "inghetati".

si ceilalti mobi din aida au range mare daca dau cu blow 2 min fara sa ma misc nu mai prind niciunu..parca trag cu arcu... :(

Guest MosCr4ciun
Posted

daca a fost facut NUMAI pentru anciente atunci ar trebui bagati numai mobi melee , care sa dea exp 100 dar sa fie 50 de mobs pe spot ca sa mi pice si mie cate 1 ancient la 2-5 minute :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...