Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Keltuzard

intrebari

Recommended Posts

Posted

imi poate spune cineva ce optiuni adauga ? cele mov/galbene sau daca merg in anciente ? si cum le poti baga ca pe bless sau la goblinu-l ****?

Se adauga si opt mov din ce stiu(asta se face la goblin, impreuna cu itemul si un jog) , si opt galbene , bagi joh-ul ca pe un bless in iteme, si cred ca merge sa faci si la anciente opt cu galben.

Posted

multumesc de informatie :) dar , ce optiuni iti dau cand le bagi de dsr ref dd ? sau altele noi ?

opt cu galben care iti pot iesi(ies random)

Optiuni pentru Arme:

* Minimum Damage Increased

* Maximum Damage Increased

* Decreased Required Strength

* Decreased Required Agility

* Increased Attack Power

* Increased Critical Damage

* Increased Skill Attack Power

* Increased Attack Success Rate during PvP

* Increased SD Decrease Rate (Scade rata inamicului cu care SD-ul sau absoarbe damage-ul. De exemplu, daca inamicul are 90% SD si 10% HP, iar tu ai aceasta optiune cu 5% Rate, scutul inamicului va absorbi 85% damage si va lua 15% damage)

* Increased SD Ignore Rate (Iti permite sa ignori SD-ul inamicul si facandu-i damage direct vietii)

Optiuni pentru Staff-uri:

* Increased Magic Power

* Decreased Required Strength

* Decreased Required Agility

* Increased Skill Attack Power

* Increased Critical Damage

* Increased Attack Success Rate during PvP

* Increased SD Decrease Rate

* Increased SD Ignore Rate

Optiuni pentru Armuri:

* Increased Defense Power

* Increased Maximum AG

* Increased Maximum HP

* Increased HP Recovery Rate

* Increased MP recovery Rate

* Increased Defense Success Rate during PvP

* Increased Damage Decrease Rate

* Increased SD Rate (SD-ul tau absoarbe mai mult ca de obicei)

Posted

intrebare... poti adauga mai multe optiuni pe o arma/armura ??

op mov sunt cate 2 pe item parca si merg doar la itemele de lvl 380 (iteme DK BB-uri Venom Mist Viper staff etc)

dc nu puneti npcu sa scoti op galbena?

Posted

Se adauga si opt mov din ce stiu(asta se face la goblin, impreuna cu itemul si un jog) , si opt galbene , bagi joh-ul ca pe un bless in iteme, si cred ca merge sa faci si la anciente opt cu galben.

in ancient nu mere... o O

daca vrei sa vezi detaliile despre harmony cauta pe pagina 2 3 informatii am acolo un topic.......

p.s. nice copy paste sevenup :))

ca sa scoti optiunea inca nu stiu unde sunt piticii..si ca sa o ridici... ca mere sa o si ridici....

poate ne va spune un mod unde sunt piticii

p.p.s

itemele cu optiune galbena nu pot fi mutate de pe cont....

Posted

apropo am uitat s-a mentionez ce face ? http://img686.imageshack.us/img686/2488/50553188.jpg

apasati pe tasta X si va,va aparea si voua, la ce foloseste ? http://img705.imageshack.us/img705/8715/37862158.jpg

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...