Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest raTaTz0r

Problema Winmode s2

Recommended Posts

Guest raTaTz0r
Posted

Am o problema din cate am citit pe aici asemanatoare cu asta nu am vazut , poate nu m`am uitat eu bine.

Intru in joc totu ok pana cand folosesc win mode... dupa ce bag mu in bara cand incerc sa intru iar imi apare o eroare internet explorer has closed si am 3 variante restart program close program si inca una... si evident singura e sa dau restart program si atunci se inchide tot pe aici ... am incercat si varianta de win mode veche care e la rezolvari la topicu` lu bunny si cu aia la fel face . Tin sa mentionez ca varianta asta de win mode de pe topicu lu bunny doar ce am verificat`o cu inca 3 cliente de mu S4 ep 2 acum si a mers pe toate 3 adica bagam mu in bara intram fara probleme .. aici cum il bag in bara a 2 a oara nu mai pot sa intru .

Am win vista x 64 , sp 3 , Placa video ati radeon HD 4800 , 4 gb d ram , procesor phenon II X2 545 3000 ,

am inteles ca poate sa fie de la configuratia mea ... sau tre sa fac ceva la placa video ? am testat si acele lucruri din topicu lu bunny am instalat Malwarebytes' Anti-Malware , Regisry Mechanic , am testat ramii , totul e ok si totusi doar pe linkmania persista aceasta problema .

Guest raTaTz0r
Posted

Am o problema din cate am citit pe aici asemanatoare cu asta nu am vazut , poate nu m`am uitat eu bine.

Intru in joc totu ok pana cand folosesc win mode... dupa ce bag mu in bara cand incerc sa intru iar imi apare o eroare internet explorer has closed si am 3 variante restart program close program si inca una... si evident singura e sa dau restart program si atunci se inchide tot pe aici ... am incercat si varianta de win mode veche care e la rezolvari la topicu` lu bunny si cu aia la fel face . Tin sa mentionez ca varianta asta de win mode de pe topicu lu bunny doar ce am verificat`o cu inca 3 cliente de mu S4 ep 2 acum si a mers pe toate 3 adica bagam mu in bara intram fara probleme .. aici cum il bag in bara a 2 a oara nu mai pot sa intru .

Am win vista x 64 , sp 3 , Placa video ati radeon HD 4800 , 4 gb d ram , procesor phenon II X2 545 3000 ,

am inteles ca poate sa fie de la configuratia mea ... sau tre sa fac ceva la placa video ? am testat si acele lucruri din topicu lu bunny am instalat Malwarebytes' Anti-Malware , Regisry Mechanic , am testat ramii , totul e ok si totusi doar pe linkmania persista aceasta problema .

revin cu un update... deci dupa ce apas F12 si F11 intra jocu in bara.. iar cand duc mouseu pe bara de jos se blocheaza si apare internet explorer has closed si cele 3 opt : Wait for program to respond , close program , restart program . ! am incercat sa dau wair for program to respond dar nu merge... iar dupa ce dau restart program dispar toate itemele de pe desktop pt 2 secunde si repar ... apas F 11 pe aici si apar iar jos patratelu de mu intru iar in joc.. daca aps f11 sa il bag in bara pe urma iar se blocheaza , deci a nu se confunda cu internet explorer.. este explorer defapt de la procese !

sry pt double post vroiam sa scriu updateu asta care l`am vazut acum si nu puteam sa dau edit nujtu d c

Posted

EDIT: nu citisem foarte bine ce ai scris tu si m-am grabit sa dau raspuns. la mine cand am avut problema asta s-a rezolvat cu win mode-ul vechi luat de aici: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry4328443 . tot la fel imi facea, se bloca in bara cu win mode actual, dar de cand l-am pus pe cel vechi nu imi mai face asa. dar dupa ce am citit mai atent am vazut ca ai incercat si asta si zici ca nu ti-a mers.

Posted

in win mode ala vechi aleg a 3a rezolutie, 1024x768. hai sa iti zic exact cum am facut eu cu ala, dar probabil ca stii deja asta si faci la fel:

1. am luat win mode de aici: http://www.filestube.com/185a563fdd133bbb03e9/go.html ,

2. am extras atat windowsmode.exe cat si hook.dll in folderul cu mu,

3. rulez windowsmode.exe, aleg rezolutia si apas pe start

3. intru in joc in modul full screen, fara sa fie bifat Windows Mode in launcher.

4. apas f12 odata si dup-aia cu f11 dispar jocul si tot cu f11 il si apar. cu ala vechi nu mai ai treaba sa cauti iconita cu mu in bara.

Guest raTaTz0r
Posted

da intradevar problem solved pt cine mai are problema asta , debifati win mode de la start2.exe intrati cu win mode vechi si cu rez maxima ... eu asa am facut .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...