Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

theogritzi

mg=skin of the dick

Recommended Posts

Posted

Salut , sunt un mg dat dracu si am cateva observatii de facut

Pana acu mg-ul era cel mai slab la pvp , insa ni se spunea ca avem alte smecherii : ex primim 7 puncte, crestem repede pentu ca intram pe harti inaintea tuturor

Acum intrat pe harti la fel ca celealalte caractere , va rog rezolvati problema asta , sau daca nu scoateti-i si wizzard damage ca si asa nu mai are nevoie de el , ba chiar scoateti-i si defensu sa si-o ia si de la mobii pe care trage boom in arena ;)

Posted

neah, nu ma refeream la asta lexa , zic doar ca daca aduci un sm cu 11 rr la mn ma bate de-mi sar fulgii , daca aduci un bk cu 9 rr la mn ma bate de-mi sar fulgii , daca aduci un elf pe agil la mn cu 11 rr ma bate de-mi sar fulgii , mai are rost sa mai zic si de dl? :))

si dupa ce ca nu bat nimic mai intru si la 300 in arena , si mai cresc si in davias fara helm cu capul gol , ca au luat astia din honey castelu...si mai intur si la 140 in tarkan , ce naiba acum ce avatanje mai avem eu fata de un sm? raspuns :niciunul

Guest ChaosMaker
Posted

ai si tu un pic dreptate . app imi place faza cu mg=skin of the dick =))))))))

Guest varza'n beci
Posted

' date='Nov 29 2009, 21:37' post='4461876']

ai ramas cu 7 pct/lvl si cu pk de la toti fanii tai .. si ai multi am vazut :))

word :right:

Posted

bk'u d 9 rr oricum batea si asa mg de 11 rr , adica cel putin eu bateam :))

Posted

Iepure vrei morcovi?^^

N cred ca se poate probabil toate caracterele vor intra la 300 asa va ramane...si mi se pare ok:P

are dreptate omu, deaia intri mai devreme pe harti. pro pentru rezolvare

Posted

un caracter din cele 5 tot trebuia sa fie cel mai slab .. nah e mg asta e .. votam sa fie elfa praf ca e fata ? :)).. e mg praf asta e n-ai ce sa faci .. dak face mg tare o sa fie praf altu si o sa zica ala ba dc e praf acuma asta sa fie altu ca nu pot sa ii bat...

Posted

nu a zis nimeni sa ii faca ceva la stats la mg(def sau dmg...sau numai stiu eu ce) ....vrem doar lvl de intrare pe harti care a fost pana acum pe toate db`urile...macar pt un lucru sa fie bun mg`ul .....sa creasca rpd :)

Posted

Salut , sunt un mg dat dracu si am cateva observatii de facut

Pana acu mg-ul era cel mai slab la pvp , insa ni se spunea ca avem alte smecherii : ex primim 7 puncte, crestem repede pentu ca intram pe harti inaintea tuturor

Acum intrat pe harti la fel ca celealalte caractere , va rog rezolvati problema asta , sau daca nu scoateti-i si wizzard damage ca si asa nu mai are nevoie de el , ba chiar scoateti-i si defensu sa si-o ia si de la mobii pe care trage boom in arena ;)

tu ai vrut mg. iei 7 pct/lvl, faci full mai repede. uita-te la diferenta pe status. ai vrut char full stats fara prea multa bataie de cap, acum ai asa ceva :)

neah, nu ma refeream la asta lexa , zic doar ca daca aduci un sm cu 11 rr la mn ma bate de-mi sar fulgii , daca aduci un bk cu 9 rr la mn ma bate de-mi sar fulgii , daca aduci un elf pe agil la mn cu 11 rr ma bate de-mi sar fulgii , mai are rost sa mai zic si de dl? :))

si dupa ce ca nu bat nimic mai intru si la 300 in arena , si mai cresc si in davias fara helm cu capul gol , ca au luat astia din honey castelu...si mai intur si la 140 in tarkan , ce naiba acum ce avatanje mai avem eu fata de un sm? raspuns :niciunul

ai avantajul de a face full mai repede. e suficient zic eu. mi se pare normal sa iei bataie de la un sm de 11 rr daca habar n-ai sa-ti pui punctele.

Posted

aici sunt si eu de acord

acesta este dreptul din nastere al dl-ului si mg-ului... nu mi se pare corect sa intre odata cu restul charurilor...

chiar daca ia 7 puncte si sm bk elf iau 6 de la lvl 220... deci recupereaza..

si sm are ms / bk swell / elfa buff / mg ce are ? ... lipsa asta...

ar fi corect ca mg si dl sa intre la lvl 200 cum era setat...

Posted

hhg nu prea am inteles ce ai vrut sa zici....ai mg si iti convine sa intri la 300 sau cum?? ....in fine...rezolvati chestia asta ca e chiar naspa....Daca ati fi dat rr db si ati fi lasat chestia asta cu intratul....nimeni nu mai isi facea mg...acum mai joaca lumea ca , cu asta a inceput sa joace....

Posted

+1

Nu mi se pare normal sa intru la 200 in arena,eu pt chestia asta am crescut un char 220

am formulat gresit...vroiam sa zic k nu mi se pare normal sa nu intru la 200 in arena k mg

Posted

Daca la tine mg-u ii slab mai lasat masca #-o ia pune u ceva strenght acolo sa vezi ce dmg da :> eu am la mg 19k ene si 2k str daca dau cu vraji dau max 52k cu dd si pe str 27k cu dd....deci imagineazati ce dmg o sa ai pe str cand ai full la energy si strenght are si mg-u un avantaj la dmg nu`ti bate capu de asta.

@cat despre lvl 300 in arena la mg mi`se pare o porcarie :| ar trebui sa fie ca si pe s1 la 200 arena.

Posted

low....aici toata treaba este despre intratul pe harti cu mg`ul....ca e praf sau nu e praf....(eu zic ca e praf si pe str si pe ene...cu tot dmg`ul lui...tot moare) asta e partea a 2 a :)

Posted

low....aici toata treaba este despre intratul pe harti cu mg`ul....ca e praf sau nu e praf....(eu zic ca e praf si pe str si pe ene...cu tot dmg`ul lui...tot moare) asta e partea a 2 a :)

da stiu....dar priveste partea buna a lucrurilor ca intra in kalima cu 20 de lvl mai putin decat SM/BK/ELF pe s1 toti intrau la fel.

Posted

hhg nu prea am inteles ce ai vrut sa zici....ai mg si iti convine sa intri la 300 sau cum?? ....in fine...rezolvati chestia asta ca e chiar naspa....Daca ati fi dat rr db si ati fi lasat chestia asta cu intratul....nimeni nu mai isi facea mg...acum mai joaca lumea ca , cu asta a inceput sa joace....

right :D

Posted

tu ai vrut mg. iei 7 pct/lvl, faci full mai repede. uita-te la diferenta pe status. ai vrut char full stats fara prea multa bataie de cap, acum ai asa ceva :)

ai avantajul de a face full mai repede. e suficient zic eu. mi se pare normal sa iei bataie de la un sm de 11 rr daca habar n-ai sa-ti pui punctele.

un motiv pt care cresteau asa rpde, pe langa cele 7 puncte (adica o diferenta mai mica acum ca de la 220 restu charurilor -DL, au 6 puncte) il reprezinta faptul ca intra mai rpde in arena si celalalte harti.

Eu nu inteleg de unde pana unde s-a hotarat acest prag de intrare, de cand lumea si pamantul dl-ul si mg-ul intrau mai rpde pe harti decat celalate caractere. Nu modificati alte lucruri si v-ati gasit sa modificati lvlu de intrare arena?

Posted

da stiu....dar priveste partea buna a lucrurilor ca intra in kalima cu 20 de lvl mai putin decat SM/BK/ELF pe s1 toti intrau la fel.

nu i adevarat, intra la fel ca si pe s1 in kalime, bine macar ca nu s a schimbat si asta ca inebuneam de tot

Posted

Boom repricile astea ce le faci tu acuma nu ti-au placut cand ai deschis zeci de topicuri ca saracul bk nu poate sa creasca,etc,etc.

De cand citesc eu forumul, Mg-ul este singurul caracter care inca nu sa plans de nimica si voi la primul post sariti la gatul nostru.

Nu mi se pare corect sa fie modificat move in orase pt DL si MG ,pe warp command nu s eintelege nimica,nu mai stim la ce lev in ce oras se poate intra,pe s1 cand dadeai click pe ele scria ce lev ati trebuie ,aici nici macat atat

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...