Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bastia

S2-pt ce?

Recommended Posts

Posted

pe langa ca nu aduce nimic important nou, kanturu si gamestone, joh pt opt mov/galbene la 380 care nu prea ajuta multi useri, general post e galben ca si pm, nu-ti dai seama usor dc e pm sau general, nu ai unde sa mai dai, un server e f putin, toate kalime sunt pline, party nu are sens sa cauti, solo dc ai spot si mergi sa mananci ceva sau lipsesti 10 min te trezesti oras. O gramada de useri batuti in cap, sa nu le zic prosti de dau in gropi, imediat dc pot sa mearga sa posteze ceva chiar dc nu-s implicati repede la plageri, nu merita sa pierzi vremea printre asa oameni!

S1 ce avea? pe langa zecile de bug-uri (care cred ca sunt mai numeroase pe s2)

Posted

1. Xp mai mare in party.

2. Optiuni de la joh in plus pentru pvp (poate ai norocul si prinzi una bunicica).

3. Kanturu event.

4. 2 Balgass.

5. Cateva spoturi in plus in Kanturu (ma rog, "spoturi", tot un mg / sm e avantajat).

6. Echilibrarea char-urilor.

7. 6 = un cs muuuuult mai interesant.

Numai punctul 1 reprezinta cat 10 puncte / motive.

Posted

dezavantaje :

Mg-ul cum poate fi considerat un sm mai mic :) intru la acelasi lvl ca voi in arena si in alte harti? de cand stiu eu porcaria asta de joc mg-ul si dl-ul intrau mai devreme pe alte harti , insa acum linkmania e cu motz si a facut mg-ul sa intre la acelasi lvl pe alte harti , la celelalte caractere li s-a scos punctele si s-au reprofilat la mg nu s-au scos! eu voia sa ma fac pe str :P

Posted

fratilor n va plake s2 puteti sa alegeti si alte servere cu 999999 cu s4 poate akolo e mai bine n va tine nimeni...Yo cred ca a fost o miscare ff buna sa trecem de la s1 la s2 plus ca akm gasesti party ff ushor iei mai molt ep in party dekat ai da singur si mai poti lasa si afk..AsA ca n va mai plangeti asa molt...Dar pana la urma fiecare cu parerile lui

Posted

pe langa ca nu aduce nimic important nou, kanturu si gamestone, joh pt opt mov/galbene la 380 care nu prea ajuta multi useri, general post e galben ca si pm, nu-ti dai seama usor dc e pm sau general, nu ai unde sa mai dai, un server e f putin, toate kalime sunt pline, party nu are sens sa cauti, solo dc ai spot si mergi sa mananci ceva sau lipsesti 10 min te trezesti oras. O gramada de useri batuti in cap, sa nu le zic prosti de dau in gropi, imediat dc pot sa mearga sa posteze ceva chiar dc nu-s implicati repede la plageri, nu merita sa pierzi vremea printre asa oameni!

S1 ce avea? pe langa zecile de bug-uri (care cred ca sunt mai numeroase pe s2)

in primul rand a echilibrat charurile iar asta face jocul distractiv

in al 2-lea rand a rezolvat problema lehap nu mai stau cu n x conturi....

si multe altele... iteme noi etc

Posted

s2 a fost pus ca un upgrade. Este pus pentru a rezolva o parte din probleme mari existente pe s1. Se vor rezolva si lucrurile noi pe care le aduce s2 dar in timp. Daca ati fi intrat sa testati s2, toate probleme care sunt acum, ar fi fost descoperite si rezolvate.

Acum nu stiti decat sa va plangeti, unii dintre voi, fara niciun drept.

Posted

bastiaSM , pentru tine la 2 rr-uri s1 sau s2 tie tot una. Poate tie ti se pare degeaba upgradeul asta, dar nu e deloc asa. Erau foarte multe probleme cu s1 , si unu mare era ca cs-ul era foarte prost setat si imposibil.

Posted

S2-pt ce?

ca sa se mire prostii.

s2 e un upgrade la s1. era de asteptat ca o sa se treaca de la s1lla s2 candva. daca nu ati intrat sa testati e problema voastra

Posted

s4 ce ziceti ?:))

spun ca e plin de buguri , pana si pe global sunt buguri pe s4

deci nu ar fi o idee buna deloc + cs are buguri uriase... acolo..

Posted

s2 este cea mai buna varianta posibila in situatia serverelor low rate gen linkmania...tocmai pt expu din party.astfel este incurajat partyu,nu mai stai solo la 20k...dai cu party si iei 17

Guest MosCr4ciun
Posted

Totusi exp e mult prea mare

-1. La 15-20k tot fac lvl destul de greu , e bun exp asa :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...