Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ChaosMaker

pentru admini

Recommended Posts

Guest ChaosMaker
Posted

Doresc in mod public sa mi cer scuze fata de stafful Mu Linkmania pentru injuriile aduse de pe contul Marros la adresa acestora . Mentionez ca nu am fost eu conectat de pe acel user (care probabil a fost spart) si doresc daca se poate , lista ip urilor cu care acel cont a fost conectat in acea data .

Sper sa mi acceptati scuzele si voi incerca sa nu mai dau contu la toti tzaranii (la propriu).

Posted

Doresc in mod public sa mi cer scuze fata de stafful Mu Linkmania pentru injuriile aduse de pe contul Marros la adresa acestora . Mentionez ca nu am fost eu conectat de pe acel user (care probabil a fost spart) si doresc daca se poate , lista ip urilor cu care acel cont a fost conectat in acea data .

Sper sa mi acceptati scuzele si voi incerca sa nu mai dau contu la toti tzaranii (la propriu).

Pentru lista cu ip te sfatuiesc sa dai un pm la Odyzeus pe forum el te poate ajuta

Guest ChaosMaker
Posted

Orice regula incalcata de vecina de la colt TOT SE PEDEPSESTE

Mersi , nu stiam . credeam ca am luat ban permanent pt altceva...

Pentru lista cu ip te sfatuiesc sa dai un pm la Odyzeus pe forum el te poate ajuta

Mersi de idee , cred ca o sa se uite si el pe acest topic si probabil o sa ma ajute fara sa i o cer

Posted

Mersi , nu stiam . credeam ca am luat ban permanent pt altceva...

Mersi de idee , cred ca o sa se uite si el pe acest topic si probabil o sa ma ajute fara sa i o cer

Alta data fii mai atent cui ii dai contul , ca pe urma primesti ban/suspend indiferent ca n-ai fost tu.

Posted

Te sfatuiesc sa dai un Pm lui Ody detaliat !

Scuzele banuiesc ca sunt acceptate ca catre toti daca intradevar ti-a fost furat contul etc !

Closed pentru evitarea spamului !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...