Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tsu_Xing

Pentru dragos

Recommended Posts

Posted

Ai spus ca inca nu e setat kanturu event + harta. Din aceasta cauza nu pica sau nu prea pica (eu cat am dat pe harta aia nu a picat) gemstone? :P

In devias pica,ieri dupa o ora mi-a picat 1,azi am dat 2 ore si nimic,cred ca rata la gemstone este foarte mica dar ai bine asa

Posted

in kanturu pica gemstone. n-ati avut suficienta rabdare sa va pice si voua inseamna. se vede cat ati testat si voi versiunea beta :)

Posted

In devias pica,ieri dupa o ora mi-a picat 1,azi am dat 2 ore si nimic,cred ca rata la gemstone este foarte mica dar ai bine asa

oare?

din gem faci harmony = sanse sa nu iasa 30% deci din 10 ies 7 sa spunem

ca sa pui o optiune buna... poti strica si 20 30 harmony ,, oe 1 item

u te gandesti ca daca pica 1 gem stone pe ora ca sa faci u nset ai nevoie de o db ...

gem stone trebuie sa aibe un drop acceptabil...

parerea mea :)

Posted

dropul e bine setat cum e acuma. seturi de 380 sunt putine. se fac 1/zi. cu cat mai putine seturi cu opt, cu atat mai bine.

e suficient ca avem xp mare acum si putem face full stats mai repede. vreti si seturi shmechere fara bataie de cap acum? :)

Posted

dropul e bine setat cum e acuma. seturi de 380 sunt putine. se fac 1/zi. cu cat mai putine seturi cu opt, cu atat mai bine.

e suficient ca avem xp mare acum si putem face full stats mai repede. vreti si seturi shmechere fara bataie de cap acum? :)

ce treaba am eu cu set de 380 ?

poate vreau sa-mi fac set normal cu optiune,... nu sunt obligat sa fac de 380...

iar eu am spus ca un drop la gem stone ar fi unul acceptabil adica max 10%15%

nu prea mult...

Posted

gemstonurile , eu stiam ca se pun doar pe lvl de 380 O_o

nu gem stonurile ci harmony

in itemele de 380 le pu c un jog + harmony la goblin si da optiune mov

dar daca il folosesti pe post de jwl simplu , mere in orice item....da optiune galbena ...

Posted

oare?

din gem faci harmony = sanse sa nu iasa 30% deci din 10 ies 7 sa spunem

ca sa pui o optiune buna... poti strica si 20 30 harmony ,, oe 1 item

u te gandesti ca daca pica 1 gem stone pe ora ca sa faci u nset ai nevoie de o db ...

gem stone trebuie sa aibe un drop acceptabil...

parerea mea :)

Tu vrei sa faci setul tau intro zi cu opt bune?ieri am gasit 2 gemstone din care 1 jew harmony mi-a iesit si ala lam pus pe arma si mi-a dat opt buna,deci sunt multumit,daca fac in fiecare zi 1 item cu opt galben,intro saptamana am facut setul.Peste 1-2 luni nu o sa aiba nici o valoare jew harmony,o sa-l vindem la pg.

app.dupa cum stiu eu numai 1 jew poti pune pe un item si ce opt primesti cu ala ramai

Posted

Tu vrei sa faci setul tau intro zi cu opt bune?ieri am gasit 2 gemstone din care 1 jew harmony mi-a iesit si ala lam pus pe arma si mi-a dat opt buna,deci sunt multumit,daca fac in fiecare zi 1 item cu opt galben,intro saptamana am facut setul.Peste 1-2 luni nu o sa aiba nici o valoare jew harmony,o sa-l vindem la pg.

app.dupa cum stiu eu numai 1 jew poti pune pe un item si ce opt primesti cu ala ramai

e na?

Bun, ai avut noroc, dar din propria experienta iti spun ca am bagat si 2 inventare de JoH sa-mi iasa optiunea dorita intr-o armura. Nu o sa mai aiba valoare zici? Dar bless si S mai au valoare?

Deci daca ai noroc, dupa formula ta, cu 14 gemstone iti faci set, nu?

Posted

il sustin pe Tsu_Xing stiu cum e cu optiunea...sti unii au noroc altii nu , iar daca a iesit odata nu inseamna ca iese mereu

vezi ca e un topic cu opptiunile

daca vrei pe arma sd ignore crede-ma ca vei avea peri albi pana iti pica optiunea...

si in + gem stone trebuie sa pice kuantur mai des si restu mapelor...foarte rar....

acolo mobii sunt mai rezistenti..si trebuiesc mai multe rr decat pe map obisnuit...

Posted

in mod normal...gem tre sa pice strict in devias si kanturu,nu stiu dc dar pe majoritatea serverelor bine puse la punct asa era.

referitor la drop mi se pare foarte mic...mia ales k pt un joh tre sa faci eventu lucru kre nu e chiar usor.

Posted

il sustin pe Tsu_Xing stiu cum e cu optiunea...sti unii au noroc altii nu , iar daca a iesit odata nu inseamna ca iese mereu

vezi ca e un topic cu opptiunile

daca vrei pe arma sd ignore crede-ma ca vei avea peri albi pana iti pica optiunea...

si in + gem stone trebuie sa pice kuantur mai des si restu mapelor...foarte rar....

acolo mobii sunt mai rezistenti..si trebuiesc mai multe rr decat pe map obisnuit...

un link cu acel topic cu optiunile dak se poate :blink:

Posted

eu va inteleg dar normal trebuie setat dropul doar ptr kuantur si pe celelalte mapuri sa fie infim...

ptr ce mai e kuantur atunci daca noi adunam in devias ?

poi asa orice nab mic sta devias si aduna gem stone...

eu sugerez sa se seteze dropul ptr kuantur iar in devias sa fie cat mai mic posibil 0.2% daca se poate :)

Posted

Pai a zis dragos ca inca nu a setat kanturu, dar asa e normal, sunt cateva spoturi standard ( sa zic asa) in kanturu2 si 3, pe care le-am vazut pe mai multe svre, iar gemstone, eu am vazut sa pice doar in kanturu, fie el 1 2 sau 3... aici e pe dos -_-

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...