L3x@ Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Pentru a preveni eventuale flame-uri, daca aveti ceva de raspuns cuiva sau de intrebat, o faceti aici. La topicul pinned doar votati. Se pare ca v-am spus sa argumentati, dar n-ati facut-o toti :).Btw, exista si categoria speciala "Sunt linkmaniac, deci exist". Doar Sadi a observat-o.
iLoveCalifornia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 A mai fost vreodata Gala MU Linkmania ? Daca da , un top ceva
Cristalu Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 A mai fost vreodata Gala MU Linkmania ? Daca da , un top cevaDin ce stiu eu a mai fost pe fiecare db exista aceasta gala dar nu iti pot oferi topul
L3x@ Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Eu nu stiu sa mai fi facut cineva inaintea mea. Daca a mai facut cineva, considerati-o o continuare pentru ceea ce a inceput acea persoana.Gala MU 3rd db: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...457&hl=Gala .
Odyzzeus Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 A nu se intelege ca vreau sa critic initiativa, intentia mea e doar de a imi spune o prima impresie :)Din ce am inteles eu, gala finala este rezultatul votului celor care posteaza, al aprecierilor lor.Daca e asa, unele categorii nu prea ar avea legatura cu votul sau aprecierea jucatorilor, spre exemplu cel mai suspendat jucator. Asta se poate afla usor prin alte modalitati :DVotul in alte categorii (cel mai iubit guild master, cea mai unita guilda, etc) va fi unul exesiv de subiectiv, fiecare va vota guilda sa sau GM-ul sau.In fine, personal cred ca o astfel de gala ar fi relevanta la finalul unui db/sezon si nu la inceputul lui.Anyway, spor la munca, o sa ai ce numara :))P.S. Ah, acum am observat doar ca nu mai sunt moderator, desi nu mi-am dat demisia =)) (kiddin' :P )Spor la vot :)
Cristalu Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 P.S. Ah, acum am observat doar ca nu mai sunt moderator, desi nu mi-am dat demisia =)) (kiddin' :P )Spor la vot :)Am observat si eu dar m-am abtinut
[Creator] Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Sa aveti noroc :) Dar sunt total deacord cu Ody !
L3x@ Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 A nu se intelege ca vreau sa critic initiativa, intentia mea e doar de a imi spune o prima impresie :)Din ce am inteles eu, gala finala este rezultatul votului celor care posteaza, al aprecierilor lor.Daca e asa, unele categorii nu prea ar avea legatura cu votul sau aprecierea jucatorilor, spre exemplu cel mai suspendat jucator. Asta se poate afla usor prin alte modalitati :DVotul in alte categorii (cel mai iubit guild master, cea mai unita guilda, etc) va fi unul exesiv de subiectiv, fiecare va vota guilda sa sau GM-ul sau.In fine, personal cred ca o astfel de gala ar fi relevanta la finalul unui db/sezon si nu la inceputul lui.Anyway, spor la munca, o sa ai ce numara :))P.S. Ah, acum am observat doar ca nu mai sunt moderator, desi nu mi-am dat demisia =)) (kiddin' :P )Spor la vot :)Legat de suspendarea jucatorilor, unii au un mod de selectare (bizar sau nu, selecteaza asa). Selecteaza si catalogheaza pe baza anumitor criterii: cel mai afk-ist (cum a fost bunny), cineva care a dupat, cineva care a vanat, cineva care a facut multe pk-uri pe spot, cineva care a facut de cele mai multe ori ks etc. Pentru a nu aparea controverse, am lasat ca fiecare sa isi "exprime modul de catalogare si selectare".Legat de cel mai iubit guild master, cea mai unita guilda etc, nu ai ce sa faci. Aceasta categorie nu e in intregime subiectiva. Din cate am observat unii au fost obiectivi. Pe de alta parte se reflecta si activitatea membrilor de guild. Un guild puternic = membrii activi, asa ca subiectivismul e o parte mai putin importanta.Data trecuta au fost reclamatii cum ca nu e o gala "completa" fiindca multi au renuntat si nu pot vota / nu pot fi nominalizati (fiind vorba mai mult despre cei activi / recent activi).Se va mai face o gala, precum am scris si in topicul cu vot, la sfarsit. E o faza preliminara aceasta, la jumatatea db-ului.Cat despre omiterea ta, Oddy, imi pare rau. Nu am fost indeajuns de atenta. Ija a spus sa ii pun pe toti cei care sunt cu functia de Profesor MU, respectiv Asistenti MU. Doar am dat "copy / paste" fara sa mai verific daca lipseste cineva, crezand ca este totul complet. I-am dat pm lui Ija mai de dimineata sa rectifice.Imi cer scuze pentru greseala facuta dar nu a fost cu intentie.
dan Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 lipsesc categorii de votare. trebuia sa se faca un topic unde sa se discute ce categorii ar trebui bagate pentru vot la gala.cel mai mare vanator care a scapat basma curata lipseste din sectiunea de vot :D
Guest varza'n beci Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 lipsesc categorii de votare. trebuia sa se faca un topic unde sa se discute ce categorii ar trebui bagate pentru vot la gala.cel mai mare vanator care a scapat basma curata lipseste din sectiunea de vot :Dtrebuie adaugat si cel mai dusmanit player :P
Brotherhod Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 lipsesc categorii de votare. trebuia sa se faca un topic unde sa se discute ce categorii ar trebui bagate pentru vot la gala.cel mai mare vanator care a scapat basma curata lipseste din sectiunea de vot :Dla care sectiune ? de pe old te referi ?
Redemption Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 În cadrul secţiunii Mu -Linkmania sunt interzise topicurile prin care se exprimă / se cer păreri despre un jucător / admin / moderator / GM.* Nu se acceptă scuze de genul: "Ceream părerea despre mine", "Dar exprimam o părere pozitivă" etc.