Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

R3W

Invazie

Recommended Posts

Posted

la cat e invazia de 2 zile de cand jok nu am vazut sa scrie si nici nu stiu cand e

Sa se faca cum era pe s1 :dance:

Guest darkace
Posted

este mereu din ora in ora adica la si 15 ! probabil o sa se rezolve si cu scrisul

Posted

Exista o dragon invasion la si 45 cu dragoni rosii, care dau numai zen. Mai exista si golden dragon invasion la si 15 care da iteme exe (cea clasica)

Posted

daca nu pot rezolva treaba cu scrisu la golden invasion,ar putea pune Dragon Invasion care e la si 45 la si 15,in felu asta ar sti si lumea de invazie :)

Guest MosCr4ciun
Posted

ar trebui sa dea si aia rosii ceva...nu doar sa i sperie pe aia mici...macar 1 chaos de caciula (dragonike )

Posted

Exista o dragon invasion la si 45 cu dragoni rosii, care dau numai zen. Mai exista si golden dragon invasion la si 15 care da iteme exe (cea clasica)

pai si ce rost isi mai are cea cu dragonii rosii? #-o

Eu pierd de fiecare data startu la invazie ca nu vad sus :comp1: si nu stau sa urmaresc din minut in minut :blink:

Cred ca multi au problema asta :happy1:

Posted

red dragon invazion ar trebui sa pice jwl...cel putin asa am gasit pe google...si asa stiam si eu :|

aici pica zeni..50k ceva de genu...adica inutila invazie...

macar setat sa pice 10 milioane ceva de genu...

Guest smiley_real92
Posted

Se anunta...dar ar trebui sa se zica si orasul..ma rog..

Guest MosCr4ciun
Posted

in mod normal as zice ca ar trebui sa se afiseze dar nu si orasul . dar avand in vedere ca toti sm,mg de la 1 rr la 3 rr se duc numai la +3 , mi ar fi naspa (sa zicem mg u meu de 292) sa mi fure +2 cand ei cauta +3

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...