wolfuletz Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator:Redemption;2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania):Dream3. Cel mai fair-play jucator (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator):Mirabilis4. Cea mai mare dezamagire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator): Alexey5. Cea mai spectaculoasa revenire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator):-6. Cel mai mare spammer: Ulise7. Cel mai activ jucator: Gunit8. Cea mai unita guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator): -9. Cel mai suspendat jucator: Garone10. Cel mai vanat jucator: Gunit11. Cel mai popular user pe forum (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator): Lancelot12. Cel mai afk-ist: Bogz (pe departe cel mai afk`ist de pe server, cine stie cunoaste :))13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): boom14. Cel mai mare vanator: -15. Cel mai iubit GM de guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator): -16. Cel mai iubit GM de alianta (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator):Bogz17. Cel mai fidel player (unei guilde) (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator):TsuXing
dan Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator: toti in afara de lancelot bineinteles. se stie de ce. simpatia,antipatia e reciproca2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): votez din cei vechi. dream clar. ramaneam stupefiat cu ce usurinta isi suspenda membrii din alianta. m-am ofticat intr-o perioada pe el ca nu isi anunta raziile cum faceau unii din alte aliante (prin care am avut nenumarate caractere/conturi pe care am jucat)3. Cel mai fair-play jucator : Amaris si Rhoddwen. au fost in banca lor, au stiut cum sa se comporte pe acest chat in culori. mi-au castigat simpatia chiar daca se afla intr-o alianta pe care nu o inghit :)4. Cea mai mare dezamagire: Alex86 clar. somnul a fost de vina :)5. Cea mai spectaculoasa revenire: 6. Cel mai mare spammer: 7. Cel mai activ jucator: Q-Sadi & Company. are sm+bk+elf+dl. toate charurile in top 108. Cea mai unita guilda: nu pot sa ma pronuntz. sa votez HONEY n-ar fi tocmai potrivit. HH nici atat. au avut perioadele lor de ascensiune si de decadere. certuri au fost in ambele aliante. cu celelalte aliante de pe srv n-am avut tangente, deci votul meu nu se duce nicaieri9. Cel mai suspendat jucator: Garrone clar. 2 de 99 doar pe conturile lui + alte suspenduri luate pe conturile altora :))10. Cel mai vanat jucator: |boom| consider ca am fost vanat grupa mare; nu numai de playeri :) am fost suspendat pana acum pe motive care nu au existat si nu exista in regulament.11. Cel mai popular user pe forum : habar n-am. 12. Cel mai afk-ist: Bogz - il stiu de la inceputul db-ului. ridica pretentii ca vrea sa creasca, dar nu statea on mai niciodata.denomonkMG - seful afk-istilor :)) ii dai /party, accepta, si dupa daca-l intrebi ceva n-are cine sa-ti mai raspunda13. Cel mai "rau": JackDaniel; e afk non stop. dar cand scrie iepurila sau ryuk pe global imediat apare pe chat: @JackDaniel: unde-i ryuk? sau @JackDaniel: unde-i iepuroiu? :))14. Cel mai mare vanator: rectific: cel mai mare vanator nepedepsit pana acum: gunit. se stie15. Cel mai iubit GM de guilda: majoritatea gm-ilor de guilda sunt iubiti16. Cel mai iubit GM de alianta: habar n-am17. Cel mai fidel player (unei guilde): nici aici nu stiu ce sa votezLa categoria speciala "Sunt linkmaniac, deci exist" (aceasta categorie nu este pentru a vota cine este mai "obsedat" ci pentru acea persoana care a stiut cum sa joace; votul fara sa fie insotit de cel putin un motiv nu va fi luat in considerare)***: Adam, DarkStar, Do_gaj, capcaunu (char sters) si mai sunt multi altii care nu-mi vin in minte acum. astia au stiut sa joace de placere, pentru prietenii care si i-au facut in decursul a ani de zile.
-=BUBU=- Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator Odizeus2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania) -ija-3. Cel mai fair-play jucator Amaris si Rhoddwen4. Cea mai mare dezamagire Alex865. Cea mai spectaculoasa revenire [Creator]6. Cel mai mare spammer:- 7. Cel mai activ jucator: Q-Sadi8. Cea mai unita guilda HEART9. Cel mai suspendat jucator: Garrone10. Cel mai vanat jucator: |boom|11. Cel mai popular user pe forum: bunny(idolul mmeu de pe 0.97 cand era moderator)12. Cel mai afk-ist: Bogz de cand era in HONEY ma lasa sa-l pazesc asa face si acum13. Cel mai "rau" JackDaniel14. Cel mai mare vanator Gunit15. Cel mai iubit GM de guilda TyreXelu16. Cel mai iubit GM de alianta TyreXelu17. Cel mai fidel player: |boom|
VeninMG Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator:Odyzzeus,2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): Obi-Wan, 3. Cel mai fair-play jucator (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: -Puf- om mai calm si binevoitor ca el nu am vazut.4. Cea mai mare dezamagire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Venin, a fost o perioada cand mi-am dezamagit/tradat guildul si implicit prietenii5. Cea mai spectaculoasa revenire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: -6. Cel mai mare spammer: C@mpionul_ , de ar face lvl cum face spam s-ar bate la top7. Cel mai activ jucator: Q-Sadi (nr.1)8. Cea mai unita guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Heaven9. Cel mai suspendat jucator: Andr3yutzu10. Cel mai vanat jucator: eNg_Mg are si de ce sa fie vanat.11. Cel mai popular user pe forum (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: bunny12. Cel mai afk-ist: -13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): Q-Sadi, kill for fun14. Cel mai mare vanator: -15. Cel mai iubit GM de guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: thora, suflet de aur, mai rar oameni ca ea16. Cel mai iubit GM de alianta (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: -17. Cel mai fidel player (unei guilde) (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Mykiduta a facut multe sacrificii pt guildul HeavenLa categoria speciala "Sunt linkmaniac, deci exist" (aceasta categorie nu este pentru a vota cine este mai "obsedat" ci pentru acea persoana care a stiut cum sa joace; votul fara sa fie insotit de cel putin un motiv nu va fi luat in considerare)***: TsuTzi a stiut cum sa joace astfel in cat sa combine socializarea, xp`ul si toate celelalte aspecte frumoase ale jocului, respect.
thoricik Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator: xtest2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): Rudy3. Cel mai fair-play jucator (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: -Puf- rar asa oameni ca el, bunul simt, corectitudinea si respectul il caracterizeaza in profunzime4. Cea mai mare dezamagire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: -5. Cea mai spectaculoasa revenire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Venin, frumoasa revenire mai ales cand i-a venit mintea la cap si a revenit printre ai lui acasa 6. Cel mai mare spammer:C@mPionuL7. Cel mai activ jucator: Gunit8. Cea mai unita guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Heaven si nu doar pentru ca fac party din acest guild, ci pentru ca demonstrat ceva in timp9. Cel mai suspendat jucator: Andr3yutzu 10. Cel mai vanat jucator: Gunit11. Cel mai popular user pe forum (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: bunny, indiferent ca a fost user normal sau cu "functie" a stiut mereu sa trateze oameni cu un simt al umorului foarte dezvoltat fiind mereu "acolo" cand trebuia12. Cel mai afk-ist: AkaWizard13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): -14. Cel mai mare vanator: -15. Cel mai iubit GM de guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: -16. Cel mai iubit GM de alianta (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: rhazek ne tine uniti si la bine si la greu 17. Cel mai fidel player (unei guilde) (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Mykidutza pentru ca a depus eforturi extraordinare timp de 4 ani pentru a mentine guildul unitLa categoria speciala "Sunt linkmaniac, deci exist" (aceasta categorie nu este pentru a vota cine este mai "obsedat" ci pentru acea persoana care a stiut cum sa joace; votul fara sa fie insotit de cel putin un motiv nu va fi luat in considerare)***: TsuXing: a stiut cum sa joace cu profesionalism si respect fata de ceilalti jucatori incepand cu 2004, tot respectul ... felicitari pentru toate realizarile de pe acest server ai reusit sa duci numele departe avand respectul si admiratia multor jucatori. p.s. stiu ca nu e voie 2 persoane la categoria speciala, dar na e cam greu doar una ...a doua nominalizare ar fi Kenjyi pentru cei care il cunosc nu cred ca mai are nevoie de cuvinte ... pentru cei ce nu il cunosc, este o persoana care s-a dedicat acestui server prin personalitate si perseverenta si merita respectul nostru.
maiconteaza Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator:Odyzzeus2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): -ija-3. Cel mai fair-play jucator : Amaris/Rhoddwen4. Cea mai mare dezamagire : Alex865. Cea mai spectaculoasa revenire : Cristal6. Cel mai mare spammer: bunny7. Cel mai activ jucator: Q-sadi8. Cea mai unita guilda :ZoHaN9. Cel mai suspendat jucator: Garrone10. Cel mai vanat jucator: Gunit11. Cel mai popular user pe forum :-12. Cel mai afk-ist: bogy :D13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): Q-sadi14. Cel mai mare vanator: kinul15. Cel mai iubit GM de guilda :Arwen ...nu cred ca mai trebuie sa pun si motiv :)16. Cel mai iubit GM de alianta :Bogz17. Cel mai fidel player (unei guilde) :[balaurul]La categoria speciala "Sunt linkmaniac, deci exist" : fiecare jucator este un mic linkmaniac
acelasi_bandit Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator: Oddyzeus2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): -ija-3. Cel mai fair-play jucator : -4. Cea mai mare dezamagire alex865. Cea mai spectaculoasa revenire bunny xD6. Cel mai mare spammer: tot bunny7. Cel mai activ jucator: Q=Sadi8. Cea mai unita guilda SeVeN9. Cel mai suspendat jucator: Garrone10. Cel mai vanat jucator: Q=Sadi11. Cel mai popular user pe forum Lancelot12. Cel mai afk-ist: MARI_MAN13. Cel mai "rau" Q=Sadi14. Cel mai mare vanator: Garrone15. Cel mai iubit GM de guilda Warlock16. Cel mai iubit GM de alianta Bogz17. Cel mai fidel player (unei guilde) mecanicosu
LiveForMe Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. 2.3. 4. 5. 6. 7. Q-Sadi cat ai sadi 3 ani de cand n-ai mai iesit din casa ? :))8. BAD^BOYS motivul unul pentru toti si toti pentru unul 9. 10. 11. 12. 13. Lexa =))))))))))))))))))))))))))))))) ( poate iti oferi premiul ca pe bd3 cand aveai caracter cu 3 rr si tu faceai pk pe ... nu stiu pe ce :))) :))))))))))) hahahahahaha ) glumeam nu cunosc :14.15. 16. 17.
OldAsaph Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1.bunny2.-ija-3.--4.--5.--6.--7.--8.Desigur Sicily...rezista in orice vremuri :X :X9.--10.--11.--12.--13.--14.--15.rhazek-e cel mai bun gm care l-am avut pana akm si nu cred ca sunt singurul care poate spune asta :).Tot asa rhazek ;)16. idem 15 :D17.--
SanduSM Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator: bunny2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): -ija-3. Cel mai fair-play jucator (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Pot sa ma votez? :))4. Cea mai mare dezamagire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Alex865. Cea mai spectaculoasa revenire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: ---6. Cel mai mare spammer: bunny7. Cel mai activ jucator: Q-Sadi8. Cea mai unita guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Griffins9. Cel mai suspendat jucator: Garrone10. Cel mai vanat jucator: Gunit11. Cel mai popular user pe forum (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: bunny12. Cel mai afk-ist: MARI_MAN13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): Iepurila14. Cel mai mare vanator: Gunit15. Cel mai iubit GM de guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Gandy16. Cel mai iubit GM de alianta (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Gandy17. Cel mai fidel player (unei guilde) (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: ~Gogu~La categoria speciala "Sunt linkmaniac, deci exist" (aceasta categorie nu este pentru a vota cine este mai "obsedat" ci pentru acea persoana care a stiut cum sa joace; votul fara sa fie insotit de cel putin un motiv nu va fi luat in considerare)***: Q-Sadi , Gunit , Cristal
Lancelot Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 topic redeschisPS ori postati si respectati regulile de bun simt ..ori evitati sa aberati..acest lucru va duce la inchiderea topicului :)&pinned.
RainSoul Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator:Odyzzeus, Diablo, Lancelot, MurDoc, Redemption, TheMask, TyreXel, xtest, [Creator], bunny, Cr1stY. TheMask2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): -ija-, -Black-, Dream, KooX, Luckyshot, Obi-Wan, oick, Rudy, Sirius -ija-3. Cel mai fair-play jucator (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Amaris, modul in care stiut sa se fereasca de orice disputa si bunul simt ma face sa sa-l votez.4. Cea mai mare dezamagire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Alex86, nu mai tre sa comentez, se stie !5. Cea mai spectaculoasa revenire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Cristal, dupa o plecare prin spania a revenit si a revenit bine :)6. Cel mai mare spammer: ..... chiar nu stiu !7. Cel mai activ jucator: Q-Sadi, satusul vorbeste toate rasele de caractere in top 10, bravo lui !8. Cea mai unita guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: ZoHaN, mica dar prietenoasa :)9. Cel mai suspendat jucator: Garrone, multe suspenduri, asa se intampla daca n-ai limite.10. Cel mai vanat jucator: Gunit11. Cel mai popular user pe forum (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Lancelot nume cu rezonanta.12. Cel mai afk-ist: Bogz13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): Q-Sadi si gasca de pe penultimu spot k6, tot timpul ma omoara cand trec pe langa ei si sa vezi nervi ca iar stau dupa boss :angry1: 14. Cel mai mare vanator: kinul15. Cel mai iubit GM de guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Arwen, e adorabila :kiss: 16. Cel mai iubit GM de alianta (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Cristal, e nou dar tot timpul am zis ca e cel mai bun sa conduca alianta HH17. Cel mai fidel player (unei guilde) (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: [balaurul]La categoria speciala "Sunt linkmaniac, deci exist" (aceasta categorie nu este pentru a vota cine este mai "obsedat" ci pentru acea persoana care a stiut cum sa joace; votul fara sa fie insotit de cel putin un motiv nu va fi luat in considerare)***: Anakin, un player care joaca cu o placere fantastica si stie sa-ti readea aceasta placere si tie :clap:
Arwen_elf Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator: TheMask2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): Rudy3. Cel mai fair-play jucator (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Rhoddwen/Amaris ( intr-un cuvant - corectitudine :) )4. Cea mai mare dezamagire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Alex86 (nu e nevoie sa spun din ce motiv )5. Cea mai spectaculoasa revenire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:RainSoul (s-a lasat pentru o perioada buna de timp si a revenit in forta )6. Cel mai mare spammer: Ulise ( unde ma uit pe forum la link dau de el :D )7. Cel mai activ jucator: Q-sadi 8. Cea mai unita guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: ZoHaN the best guild for ever and ever :D Zone Of Honor As you Need9. Cel mai suspendat jucator: Garonne ( cand sa dea si el rr , hop si 99-le :)) )10. Cel mai vanat jucator: Gunit11. Cel mai popular user pe forum (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Lancelot12. Cel mai afk-ist: Iepurila (afk power all the time :)) )13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): Q-Sadi14. Cel mai mare vanator: Kinul15. Cel mai iubit GM de guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: thora16. Cel mai iubit GM de alianta (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Bogz17. Cel mai fidel player (unei guilde) (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: [balaurul] ( ZoHaN forever :) )La categoria speciala "Sunt linkmaniac, deci exist" (aceasta categorie nu este pentru a vota cine este mai "obsedat" ci pentru acea persoana care a stiut cum sa joace; votul fara sa fie insotit de cel putin un motiv nu va fi luat in considerare)***: Sunt multi pentru care prietenia a insemnat mult mai mult decat orice altceva in joc , ( eu zic ca asta inseamna sa "stii sa joci") dar cei mai cei pentru mine au fost si sunt : RainSoul , BrotherHoD , little , Fitz0asa si inca cativa :P
theogritzi Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 1. Cel mai bun moderator: TheMask2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): Rudy3. Cel mai fair-play jucator (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Rhoddwen/Amaris 4. Cea mai mare dezamagire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Alex86 5. Cea mai spectaculoasa revenire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***6. Cel mai mare spammer: 7. Cel mai activ jucator: Q-sadi8. Cea mai unita guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: ZoHaN si Heaven9. Cel mai suspendat jucator: Garonne , vai de capul lui :))10. Cel mai vanat jucator: TyReXeLu , Gunit11. Cel mai popular user pe forum (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Lancelot12. Cel mai afk-ist: Iepurila (adica eu) 13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): JackDaniel LiNu , |boom| , toti "tovarasii mei " cum ma vad cum ma saluta :X14. Cel mai mare vanator: 15. Cel mai iubit GM de guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Arwen , thora, Andrey200016. Cel mai iubit GM de alianta (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:gm-ul de la tracia17. Cel mai fidel player (unei guilde) (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:
cyborgGod Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 1. Cel mai bun moderator:---Odyzzeus,, Redemption, [Creator],2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): ----, Dream, , Obi-Wan, 3. Cel mai fair-play jucator ------Willow4. Cea mai mare dezamagire -------Vechiul meu tovaras !boom!5. Cea mai spectaculoasa revenire ------probabil Rainsoul6. Cel mai mare spammer: ------cred ca eu dar si dStile este7. Cel mai activ jucator: --------Gunit8. Cea mai unita guilda -------Eu as prefera sa-i spun alianta HH (oameni de treaba majoritatea)9. Cel mai suspendat jucator:------ Garrone10. Cel mai vanat jucator: -------Eu ca nu apar bine pe global si mi-o iau ba de la unu ba de la altul..11. Cel mai popular user pe forum --------|boom| si-a facut reclama singur12. Cel mai afk-ist:------ Bogz fara discutii13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate):-----Iepurila ca-i merge gura mult14. Cel mai mare vanator: --------kinul 15. Cel mai iubit GM de guilda --------duhu16. Cel mai iubit GM de alianta --------RazorOne17. Cel mai fidel player (unei guilde) ------Warlock
1deamon Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 1. Cel mai bun moderator:bunny (unde imi e iapa ? :)) ) 2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): -ija-, -Black-, intotdeauna mi-au raspuns la intrebari,cand am avut nelamuriri oricat de stupide erau 3. Cel mai fair-play jucator Yuna4. Cea mai mare dezamagire Alex86..5. Cea mai spectaculoasa revenire [Creator]6. Cel mai mare spammer:eu :)) ( vb mult si fara rost , dupa cum spune -ija- :)) )7. Cel mai activ jucator:dStile ( pe unde merg dau de el ... )8. Cea mai unita guilda :SeVeN-au muncit ca sa creasca,si au ramas uniti ca sa fie mari :)9. Cel mai suspendat jucator:clar Garone :))si rezerva de jwl :)10. Cel mai vanat jucator:Q-Sady din cate am obs :))11. Cel mai popular user pe forum (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:pass..12. Cel mai afk-ist:BK_Black tot timpul doarme :))13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate):eu :)) ma cert cu toti desi nu am rr:D si cand nu fac fata chem intariri :))14. Cel mai mare vanator:pass ( nu cunosc situatiile )15. Cel mai iubit GM de guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:Warlock (merita respectul multora, dar putini il acorda..)16. Cel mai iubit GM de alianta (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:pass nu cunosc parerea membrilor aliantelor17. Cel mai fidel player (unei guilde) (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:pass nu cunosc toti jucatorii..
-GUNIT- Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 1. Cel mai bun moderator: Diablo2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): Rudy3. Cel mai fair-play jucator : Rhoddwen si Amaris modiv: erau la un moment dat locul 1 si locul 2 :) asta fara sa ia nici un suspend si fara sa aiba nici o plangere legata de ei in vreun fel 4. Cea mai mare dezamagire : Season 2 5. Cea mai spectaculoasa revenire : guilda HH :)6. Cel mai mare spammer: bunny7. Cel mai activ jucator: sadi8. Cea mai unita guilda : Royal9. Cel mai suspendat jucator: plxu =)) 3 suspenduri de 99 10. Cel mai vanat jucator: Gunit11. Cel mai popular user pe forum : bunny12. Cel mai afk-ist: bogz13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): well moda inceputa de ing0re si continuata de toti sm mari :)) pk-ul in kalime14. Cel mai mare vanator: plxu15. Cel mai iubit GM de guilda : thora16. Cel mai iubit GM de alianta : bogz17. Cel mai fidel player (unei guilde) : TsuXing :) de 5-6 ani same guild :D HH
ambrozie Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 1. Cel mai bun moderator:Odyzzeus2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): -ija-3. Gandy4. d0d0:5. 6. 7. Gandy8. Griffins9. 10. 11. 12. MARI_MAN :D13. d0d014. 15. Gandy16. rhazek17. Gandy
Anomys Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 1. Cel mai bun moderator: bunny 2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): Dream 3. Cel mai fair-play jucator: Rhoddwen/Amaris nu stiu cum joaca acesti oameni dar chiar nu am auzit nimic de rau de ei pe nicaieri, decat la status ii vad pe primele locuri4. Cea mai mare dezamagire: Alex865. Cea mai spectaculoasa revenire: [Creator]6. Cel mai mare spammer: bunny 7. Cel mai activ jucator: Q-sadi vazand ce statusuri are la toate caracterele, se vede ca a fost on 24/248. Cea mai unita guilda: nu pot fi obiectiva, deoarece e singura guilda in care am fost: TRACIA 9. Cel mai suspendat jucator: citind forumul zilnic, inclin sa cred ca e vorba de garone 10. Cel mai vanat jucator: cred ca Gunit11. Cel mai popular user pe forum: :-?? 12. Cel mai afk-ist: nu stiu, deoarece nu intreb lumea de afk. :-?? 13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): nici asta nu stiu. :-?? 14. Cel mai mare vanator: :-?? 15. Cel mai iubit GM de guilda : iar nu pot fi obiectiva >>>TOXARIS 16. Cel mai iubit GM de alianta : cred ca rhazek, din cate il cunosc e un tip super de treaba17. Cel mai fidel player (unei guilde): sunt prea noua pe server ca sa stiu astaLa categoria speciala "Sunt linkmaniac, deci exist" (aceasta categorie nu este pentru a vota cine este mai "obsedat" ci pentru acea persoana care a stiut cum sa joace; votul fara sa fie insotit de cel putin un motiv nu va fi luat in considerare)***: pe DarkStar l-am observat eu, stie ce tactici sa adopte si ii place jocul
vdragosh Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 mdanu are nici un sens acest sondaj.de fapt nu sunt puse bine intrabarile ...trebuia : " care este cel mai popular "... la cum am vazut eu ca se voteaza ...fiecare isi voteaza favoritii sau pe cei de care vor sa se lipeasca :P
Guest ChaosMaker Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 1. Cel mai bun moderator:TyreXel, bunny 2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): -ija- Sirius 3. Cel mai fair-play jucator (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: DarkStar 4. Cea mai mare dezamagire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: habar nu am ! 5. Cea mai spectaculoasa revenire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Cristal, dupa o plecare prin spania a revenit si a revenit bine 6. Cel mai mare spammer: ..... va stiti voi spammerii intre voi 7. Cel mai activ jucator: Q-Sadi, ca n-are viata sociala :)) 8. Cea mai unita guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Admins :clap: 9. Cel mai suspendat jucator: Garrone, cel mai funny tip 10. Cel mai vanat jucator: Gunit (oare de ce? :violent: ) 11. Cel mai popular user pe forum (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Lancelot 12. Cel mai afk-ist: ca sa stii afk-istii trebe sa fii on , din aceasta cauza ma trec pe mine :) 13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): Atomic si cu inca cativa gang-bangeri 14. Cel mai mare vanator: kinul 15. Cel mai iubit GM de guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: knd avea guilda , Sandy_MG 16. Cel mai iubit GM de alianta (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: TyreXelu ca ne pune la munca :)) 17. Cel mai fidel player (unei guilde) (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: in niciun caz Tarkelic sau Scumpica ...sa zicem Salyer244 , de cand il stiu e in SeVeN Si la linkmaniac : DarkStar . A stat o luna jumate in aida sa dea un rr.....that's sick
_Deza Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 1. Cel mai bun moderator:Odyzzeus2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): Clar nu Dream, avand in vedere ce mizerii a facut la inceput.Cred ca oick3. Cel mai fair-play jucator : oick4. Cea mai mare dezamagire : Alexey5. Cea mai spectaculoasa revenire. N-o consider cea mai spectaculoasa, dar destul de importanta : thora 6. Cel mai mare spammer : Guilda Sicily7. Cel mai activ jucator : Sadi. Poate sa i se acorde premiul si pentru urmatoarele 3-4 db-uri. :D8. Cea mai unita guilda : Heaven sau Griffins9. Cel mai suspendat jucator : Garrone10. Cel mai vanat jucator : boom11. Cel mai popular user pe forum : Lancelot12. Cel mai afk-ist : cred ca Bogz13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate) : boom14. Cel mai mare vanator : Elmer Fudd15. Cel mai iubit GM de guilda : thora16. Cel mai iubit GM de alianta : thora17. Cel mai fidel player (unei guilde) : balaurul
dvL Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 1. Cel mai bun moderator: Odyzzeus2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): Dream , Bunny3. Cel mai fair-play jucator : Amaris & Rhod4. Cea mai mare dezamagire : Alexey5. Cea mai spectaculoasa revenire. HONEY6. Cel mai mare spammer : L33tsk33t7. Cel mai activ jucator : Sadi8. Cea mai unita guilda : HONEY9. Cel mai suspendat jucator : Garrone10. Cel mai vanat jucator : boom11. Cel mai popular user pe forum : Bunny12. Cel mai afk-ist : Bogz clar13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate) : JackDaniels14. Cel mai mare vanator : 15. Cel mai iubit GM de guilda : 16. Cel mai iubit GM de alianta : TyreXelu17. Cel mai fidel player (unei guilde) : boom
kROSR Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 1. Cel mai bun moderator: Odyzzeus2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): Dream3. Cel mai fair-play jucator : Amaris4. Cea mai mare dezamagire : S25. Cea mai spectaculoasa revenire H0NEY6. Cel mai mare spammer: ---7. Cel mai activ jucator: Q-Sadi8. Cea mai unita guilda : KnighT9. Cel mai suspendat jucator: Garrone 10. Cel mai vanat jucator: TyreX / Q-Sadi11. Cel mai popular user pe forum : Lancelot12. Cel mai afk-ist: Gunit 13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): Jack Daniels14. Cel mai mare vanator: Gunit15. Cel mai iubit GM de guilda : TyreXelu 16. Cel mai iubit GM de alianta : TyreXelu17. Cel mai fidel player (unei guilde) : Payne
l33tsk33t Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 1. Cel mai bun moderator: Diablo2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): -ija-3. Cel mai fair-play jucator (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: - (nu exista jucatori corecti)4. Cea mai mare dezamagire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Alex865. Cea mai spectaculoasa revenire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: -6. Cel mai mare spammer: -7. Cel mai activ jucator: Sadi8. Cea mai unita guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)Cenzurat9. Cel mai suspendat jucator: Garrone10. Cel mai vanat jucator: TyreXelu11. Cel mai popular user pe forum (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: - 12. Cel mai afk-ist: - 13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): - 14. Cel mai mare vanator: Gunit15. Cel mai iubit GM de guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: dStile :wub:16. Cel mai iubit GM de alianta (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: -17. Cel mai fidel player (unei guilde) (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: -nu ai voie sa folosesti cuvinte obscene