L3x@ Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Se face o gala in aceasta perioada, considerata "jumatatea db-ului", pentru a avea o continuitate si un final complet. Castigatorii galei trecute ii puteti gasi aici (Gala MU Linkmania -3rd db-): http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...457&hl=Gala .De aceasta data s-a lasat la alegerea jucatorilor votul (nominalizatii). Veti vota direct, nu veti nominaliza.Categoriile pentru a 4-a baza de date sunt:1. Cel mai bun moderator:Odyzzeus, Diablo, Lancelot, MurDoc, Redemption, TheMask, TyreXel, xtest, [Creator], bunny, Cr1stY.2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): -ija-, -Black-, Dream, KooX, Luckyshot, Obi-Wan, oick, Rudy, Sirius3. Cel mai fair-play jucator (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:4. Cea mai mare dezamagire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:5. Cea mai spectaculoasa revenire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:6. Cel mai mare spammer:7. Cel mai activ jucator:8. Cea mai unita guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:9. Cel mai suspendat jucator:10. Cel mai vanat jucator:11. Cel mai popular user pe forum (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:12. Cel mai afk-ist:13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate):14. Cel mai mare vanator:15. Cel mai iubit GM de guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:16. Cel mai iubit GM de alianta (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:17. Cel mai fidel player (unei guilde) (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:La categoria speciala "Sunt linkmaniac, deci exist" (aceasta categorie nu este pentru a vota cine este mai "obsedat" ci pentru acea persoana care a stiut cum sa joace; votul fara sa fie insotit de cel putin un motiv nu va fi luat in considerare)***: ***: la orice categorie insemnata se va lua votul in considerare doar daca este insotit de un motiv, explicatie.- nu se vor lua in considerare voturile multiple, apartinand unui singur user;- flame-ul si discutiile sunt interzise, decat votati;- incercati sa fiti obiectivi :).Moderatori participanti la alegerea categoriilor: -ija-.Votul va tine o saptamana.
bunny Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. -2. -3. In situatia de fata a linkmaniei, cred ca cel mai fair-play jucator ar fi acela care nu a fost niciodata intrat intr-un conflict, persoane gen Amaris sau Rhoddwen, persoane cu care nu am discutat niciodata personal, votez Rhoddwen.4. -5. Pai, singurul care a revenit e [Creator], deci el. ^^ MurDoc era asistent deja, ca i s-a dat mod, e un upgrade. :P6. Chiar nu stiu pe cine sa incadrez aici. Sa zicem luk. :P7. Q-Sadi, doar e cap de lista. 8. TRACIA, au avut unele conflicte, din cate am observat la guilds, dar daca as dori sa revin iarasi in joc pe vreun caracter de xp, catre ei as tinde, mi-am facut o parere buna despre ei. 9. Cred ca Garrone. :)) Si pe forum si in joc.10. Aici depinde, ori Sadi, ori Gunit. Fie, Gunit. :)11. Depinde ce reprezinta forum, daca intreg forumul sau doar sectiunea mu. Oricum, Lancelot.12. Pentru asta am verificat contorul afk, cele mai multe abateri le are/avut MARI_MAN. So, el/ea.13. JackDaniel. :D14. kinul15. Cred ca thora, guild Heaven. Nu stiu ce as putea argumenta, doar ca orice alt gm nu vad a fi "iubit" in sensul de indragit/respectat.16. Nu cunosc aliantele, pas.17. Tsu_Xing, nu cred ca a parasit vreodata HH, sau sa fi fost in vreo alta guilda cu un nume diferit. Devotament, that's a good thing.mutat la Diverse, la comunitate nu prea da lumea.
Cristalu Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1)Diablo2) Rudy3) Nu stiu 4)alexey (alex 86) -d/c pentru un tarc5)[Creator] 6)Nu stiu7)Gunit - ca si bk trebuie sa stai tot timpul online cu SM,BK o mai arzi in afk.8)Sicili- au fost pe val au picat si acum iar sunt sus9)p4nte4- stiu ca a luat ss cam pentru orice se putea10)Gunit11)Lancelot12)MARI_MAN -doar a verificat bunny ,nu mai o fac eu13)Nu stiu14)Nu stiu15)Arwen- o iubesc zohanei doar sa nu fie gelos tedy16)Bogz- a facut multe pentru HH si e un om de nota 1017)TsuXing dupa cum zice si bunny, de cand il stiu e tot in HH
luk xD Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1.bunny .2.LuckyShot.3.Amaris , deoarece cat timp am jucat nu am auzit nimic urat de el , nu se implica in certurile cu aliantele adverse :) fiind un lucru bun zic eu .4.Alex86.5.[Creator] , a revenit dupa ceva luni bune de absenta , s-a reintegrat , ii este bine si o sa ii fie si in continuare :lol: .6.SaM :lol: cand e vorba de umplut pagini intregi cu reply`uri inutile , SaM isi scoate artileria grea cu 10 conturi si se pune pe treaba :lol:.7.Q-Sadi.8.BAD^BOYS 8->.9.Garrone.10.Q-Sadi.11.12.Eu clar :rofl2: .12.-13.Iar eu :D.14.kinul15.thora ( la fel ca la bunny , nu cred ca ar fii ceva de argumentat :-?? este indragita si simpatizata de aproape toata lumea :D ) .16.Tot thora ;;) .17.Bonito , nu cred ca a fost in alta guilda in afara de BAD^BOYS de pe 2nd db incoace :D .
Fanky Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1) Lancelot , (toti sunt buni in felu lor )2) oick 3) Amaris ( Si Rhoddwen )4) Alex865) [Creator]6) boom7) Q-Sadi =))8) Glamour9) p4nter410) JackDaniel si compania11) Lancelot12) MARI_MAN dupa cum zik baieti :))13) Q-Sadi14) Andrey200015) Arwen 16) Bogz17) Gunit
ShorTyx Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. bunny 2. Obi-Wan, 3. :-?? 4. Garrone 5. mike4ever 6. acelasi_bandit 7. Q-Sadi 8. TRACIA 9. biilionx 10. Q-Sadi 11. bunny 12. Tykos 13. :whistle: 14. :-?? 15. TOXARIS 16. no comment 17. Anomys :photo:
R3W Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator: Lancelot2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): Dream3. Cel mai fair-play jucator (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:Amaris cum a zi si bbunny4. Cea mai mare dezamagire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:-5. Cea mai spectaculoasa revenire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:[Creator]6. Cel mai mare spammer: -7. Cel mai activ jucator: Q-Sadi8. Cea mai unita guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:H0NEY9. Cel mai suspendat jucator: Garrone10. Cel mai vanat jucator: Q-Sadi11. Cel mai popular user pe forum (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:Lancelot logic =)) 12. Cel mai afk-ist: MARI_MAN13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): Gunit14. Cel mai mare vanator: bilionix15. Cel mai iubit GM de guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Andrey200016. Cel mai iubit GM de alianta (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: TyreXelu17. Cel mai fidel player (unei guilde) (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***TyreXeluLa categoria speciala "Sunt linkmaniac, deci exist" (aceasta categorie nu este pentru a vota cine este mai "obsedat" ci pentru acea persoana care a stiut cum sa joace; votul fara sa fie insotit de cel putin un motiv nu va fi luat in considerare: SHARK_BITE sti ce sa faca:X
Guest Sadi022002 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator: bunny ,este impartial si incearca sa ajute cat poate si cat stie2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): -Dream, isi face datoria pe deplin , nu cont ca esti in guild/aly cu el sa inchida ochii.3. Cel mai fair-play jucator : Amaris si Rhoddwen :singuri care iam vz ca nu se cearta cu nimeni si isi vad de jocul lor4. Cea mai mare dezamagire Alex86 :Sa trezit prea dimineata si nu a procesat cum trebuie :D5. Cea mai spectaculoasa revenire ---6. Cel mai mare spammer: Lexa - avocata poporului7. Cel mai activ jucator: Q-Sadi (pt mine activ nu inseamna si on , iar daca eu am contul conectat 24/24 consider ca sunt activ)8. Cea mai unita guilda HONEY 9. Cel mai suspendat jucator: GARRONE : 2 de 99 si multe altele10. Cel mai vanat jucator: TyreXelu11. Cel mai popular user pe forum :bunny 12. Cel mai afk-ist: Bogz13. Cel mai "rau" JackDaniel sa fie pt placerea lui de al tavali in mod special pe ryuk14. Cel mai mare vanator: Gunit - chiar de la non rr era jucatoru cu cele mai multe plangeri 15. Cel mai iubit GM de guilda TyreXelu Fac parte din aceasta guilda si sunt fidel gm-ului meu16. Cel mai iubit GM de alianta TyreXelu 17. Cel mai fidel player (unei guilde)a fi fidel nu inseamna a nu schimba guilda , ci a depune suflet si pasiune in tot ce faci pt acea guilda , pt asta am ales TykosLa categoria speciala "Sunt linkmaniac, deci exist" (aceasta categorie nu este pentru a vota cine este mai "obsedat" ci pentru acea persoana care a stiut cum sa joace; votul fara sa fie insotit de cel putin un motiv nu va fi luat in considerare)***: SHARK_BITE in mod special , dar sunt mult mai multi
-mau- Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1.-2.Dream3.Rashta4.Alex865.-6.7.-Q-Sadi8.-9.Garrone10.Q-Sadi11.-12.-13.-14.Gunit15.TyreXelu16.TyreXelu17.-
Horia! Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. TheMask .2. Rudy.3. ....4. Alex86.5.....6.Lex@.7.Gunit :))8.Heaven, motiv :-?? pentru ca asa a fost tot timpul :P9. :-??10.Q-Sady.11.Lancelot Il vad peste tot :))12.AkaWizard.13Ghighi.14.boomey.15.Thora , pentru ca ne tine uniti :P16.rhazek.17.Mykidutza, s-a ocupat de guilda tot timpul :P
Doomz Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator: bunny 2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): Obi-Wan, 3. Cel mai fair-play jucator (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: AsTeR, cu toate ca eram in aliante diferite am luat d\c pe un spot k7 cand am revenit AsTeR mi`a lasat spotu 4. Cea mai mare dezamagire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Lex@. am jucat 4 luni pe conturile ei Asrai si Pooka iar dupa multe rr s-a gandit ca mai bine joaca singura :)5. Cea mai spectaculoasa revenire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: (MrYui), nu cred ca are mai mult de 3 luni si deja 10 + rr6. Cel mai mare spammer: BadWolf7. Cel mai activ jucator: Gunit8. Cea mai unita guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Sicily, Seven, HH :-??9. Cel mai suspendat jucator: cristy_rad b-)10. Cel mai vanat jucator: Gunit o_O11. Cel mai popular user pe forum (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: bunny :-??, are foarte multe posturi 12. Cel mai afk-ist: cristy_rad13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): Pars1vU, dar nu prea poate ca e mic :))14. Cel mai mare vanator:15. Cel mai iubit GM de guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: cred ca Arwen acolo in ZoHaN din cate stiu eu toti o respectau16. Cel mai iubit GM de alianta (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Cu toate ca am avut unele divergente cand activan pe joc , Bogz deoarece a fost mereu alaturi de guilda si de ally si nu i-a lasat niciodata la greu17. Cel mai fidel player (unei guilde) (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: master_m inca de pe 97 d in HHcristy_rad here :>, bafta all si la multe multe rr
Racheta_cu_pene Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator: Lancelot2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): Dream3. Cel mai fair-play jucator (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)*** : -oick-4. Cea mai mare dezamagire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: neamzzuMG5. Cea mai spectaculoasa revenire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: RomanMG6. Cel mai mare spammer: -7. Cel mai activ jucator: Cristal8. Cea mai unita guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: HH9. Cel mai suspendat jucator: Knavish10. Cel mai vanat jucator: |boom|11. Cel mai popular user pe forum (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:Lancelot 12. Cel mai afk-ist: T2bus_MG adika eu13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): ThoraBella14. Cel mai mare vanator: PiXu15. Cel mai iubit GM de guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Bogz16. Cel mai iubit GM de alianta (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Bogz17. Cel mai fidel player (unei guilde) (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)*** PerlaLa categoria speciala "Sunt linkmaniac, deci exist" (aceasta categorie nu este pentru a vota cine este mai "obsedat" ci pentru acea persoana care a stiut cum sa joace; votul fara sa fie insotit de cel putin un motiv nu va fi luat in considerare: neamzzuMG first MG rr
Valhalla Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. bunny2. -ija-3. Amaris4. Alex865. [Creator]6. l33tsk33t7. Q-Sadi8. Sicily9. Knavish10. TyreXelu11. Lancelot12. 13. Iepurila14. kinul15. 16. 17.
Prutus Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator:Diablo2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): Dream3. Cel mai fair-play jucator Amaris4. Cea mai mare dezamagire Alex865. Cea mai spectaculoasa revenire -6. Cel mai mare spammer: -7. Cel mai activ jucator: GUNIT8. Cea mai unita guilda ZoHaN9. Cel mai suspendat jucator: p4nter410. Cel mai vanat jucator: GUNIT11. Cel mai popular user pe forum: bunny12. Cel mai afk-ist: Bogz :rofl2: 13. Cel mai "rau": Iepurila14. Cel mai mare vanator: Prutus (eu ca mi-am luat 30 zile pt vanatoare #-o )15. Cel mai iubit GM de guilda Bogz16. Cel mai iubit GM de alianta Bogz17. Cel mai fidel player TsuXing
Guest smiley_real92 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator:bunny2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): -ija-3. Cel mai fair-play jucator: 4. Cea mai mare dezamagire Alex865. Cea mai spectaculoasa revenire: Lancelot6. Cel mai mare spammer: luk7. Cel mai activ jucator: QSadi8. Cea mai unita guilda -SuK@r9. Cel mai suspendat jucator: p4nter410. Cel mai vanat jucator: Garrone11. Cel mai popular user pe forum : bunny12. Cel mai afk-ist: -13. Cel mai "rau" : boomey14. Cel mai mare vanator: Garrone , boomey15. Cel mai iubit GM de guilda : Do_gaj16. Cel mai iubit GM de alianta : -ija4ok-17. Cel mai fidel player (unei guilde) : Do_gaj (S-a reapucat doar pentru playerii guildei in care a fost,cu toate ca nu-i permite timpul :) )
C@mPionuL Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator: bunny2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): Rudy3. Cel mai fair-play jucator (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)*** : Amaris4. Cea mai mare dezamagire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: pitty (nu stiu daca era realul sau nu pe cont :) )5. Cea mai spectaculoasa revenire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Horia :)) (inca asteptam revenirea :)) )6. Cel mai mare spammer: Lex@7. Cel mai activ jucator: Q-Sadi8. Cea mai unita guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Heaven 9. Cel mai suspendat jucator: Andr3yutzu10. Cel mai vanat jucator: |boom|11. Cel mai popular user pe forum (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:bunny12. Cel mai afk-ist: Venin13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): :-??14. Cel mai mare vanator: :-??15. Cel mai iubit GM de guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: thora 16. Cel mai iubit GM de alianta (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: rhazek17. Cel mai fidel player (unei guilde) (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: Mykidutza
ReKooL Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator: MurDoc2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): Rudy3. Cel mai fair-play jucator (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:thora - prea buna ca sa fie rea cu cineva :)4. Cea mai mare dezamagire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:5. Cea mai spectaculoasa revenire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:6. Cel mai mare spammer:Campionul_ 3 pagini solo in 10 min :)7. Cel mai activ jucator:AkaWizard8. Cea mai unita guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:Heaven - se joaca pentru socializare nu pt exp9. Cel mai suspendat jucator:--10. Cel mai vanat jucator:--11. Cel mai popular user pe forum (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:Narcisa - e pretutindeni12. Cel mai afk-ist:Hutzy9013. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate):D!no14. Cel mai mare vanator:15. Cel mai iubit GM de guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:thora - explicatia la nr 316. Cel mai iubit GM de alianta (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:rhazek - pare de treaba :D17. Cel mai fidel player (unei guilde) (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:Mykidutza - always Heaven Cola
ija4ok Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator:2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): 3. Cel mai fair-play jucator:4. Cea mai mare dezamagire 5. Cea mai spectaculoasa revenire -6. Cel mai mare spammer: -7. Cel mai activ jucator: Q-Sadi8. Cea mai unita guilda Sukar9. Cel mai suspendat jucator: Garrone10. Cel mai vanat jucator: |boom|11. Cel mai popular user pe forum: bunny12. Cel mai afk-ist: Bogz13. Cel mai "rau": JackDaniel14. Cel mai mare vanator: kinul/Gunit15. Cel mai iubit GM de guilda: rhazek16. Cel mai iubit GM de alianta: rhazek17. Cel mai fidel player: |boom|
Dumnezeu Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator: MurDoc, 2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): -ija-3. Cel mai fair-play jucator :Ramona_MG4. Cea mai mare dezamagire :vRazvan5. Cea mai spectaculoasa revenire :bunny6. Cel mai mare spammer:bom7. Cel mai activ jucator:bom8. Cea mai unita guilda :Honey9. Cel mai suspendat jucator:Bonito10. Cel mai vanat jucator:Bonito11. Cel mai popular user pe forum :bunny12. Cel mai afk-ist:13. Cel mai "rau" :Bonito14. Cel mai mare vanator:15. Cel mai iubit GM de guilda :16. Cel mai iubit GM de alianta :17. Cel mai fidel player ***:Melinda
M!ster!o Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator: TheMask2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): -ija-3. Cel mai fair-play jucator Tykos4. Cea mai mare dezamagire pixu5. Cea mai spectaculoasa revenire Gunit6. Cel mai mare spammer:*free4love7. Cel mai activ jucator:Q-Sadi8. Cea mai unita guilda Sicily9. Cel mai suspendat jucator:Bonito10. Cel mai vanat jucator:Q-Sadi11. Cel mai popular user pe forum Pyrlo12. Cel mai afk-ist:Bogz13. Cel mai "rau" Canabis_DL14. Cel mai mare vanator:Gunit15. Cel mai iubit GM de guilda Rhazek16. Cel mai iubit GM de alianta Rhazek17. Cel mai fidel player Asrai
gexy Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator: Tyrexelu2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): -ija-3. Cel mai fair-play jucator: M0artea4. Cea mai mare dezamagire: -abc-5. Cea mai spectaculoasa revenire: M@sacru_MG6. Cel mai mare spammer: bunny7. Cel mai activ jucator: Q-Sadi8. Cea mai unita guilda SOUTH9. Cel mai suspendat jucator: Hadrian10. Cel mai vanat jucator: |boom|11. Cel mai popular user pe forum: bunny (oriunde iti arunci ochii dai de el)12. Cel mai afk-ist: Wake_MG13. Cel mai activ jucator: JackDaniel14. Cel mai mare vanator: Gunit15. Cel mai iubit GM de guilda: ija4ok16. Cel mai iubit GM de alianta: Nici unul (pas)17. Cel mai fidel player: Tykos
Obi-Wan Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator: - 2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): - 3. Cel mai fair-play jucator: Rhoddwen 4. Cea mai mare dezamagire: - 5. Cea mai spectaculoasa revenire: Gunit 6. Cel mai mare spammer: - 7. Cel mai activ jucator: Q-Sadi 8. Cea mai unita guilda: Sicily 9. Cel mai suspendat jucator: Garrone 10. Cel mai vanat jucator: |boom| / Gunit11. Cel mai popular user pe forum: bunny 12. Cel mai afk-ist: Iepurila 13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): JackDaniel 14. Cel mai mare vanator: kinul 15. Cel mai iubit GM de guilda: TOXARIS 16. Cel mai iubit GM de alianta: rhazek 17. Cel mai fidel player (unei guilde): [balaurul]
macheda Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator: TyreXel2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): -ija-3. Cel mai fair-play jucator (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***: de departe [Adam] gm de la HEART.motivul?nu am auzit pe nimeni sa zica ceva de el sau sa il vad postat (o singura data dar sau inteles in joc prea tarziu) sau postand pe cineva4. Cea mai mare dezamagire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:lancelot nu am crezut niciodata ca se va baga ptr asi proteja anumiti cunoscuti si a le da in cap celor care le sunt dusmani lui si cunoscutilor lui5. Cea mai spectaculoasa revenire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:[Creator] sa zicem6. Cel mai mare spammer:Lex@7. Cel mai activ jucator:sadi8. Cea mai unita guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:HEART sau Tracia9. Cel mai suspendat jucator:saracu bogdan si numai de aiurea :)) 10. Cel mai vanat jucator:TyreXelu gm aly honey ca sa nu vina la cs pana aseara si acuma ca e dl si rupe tot :)) 11. Cel mai popular user pe forum (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:-12. Cel mai afk-ist:COBRA_Sm13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate):is multi dar sa zicem sadi sau boom14. Cel mai mare vanator:de departe e gunit care intra pe zeci de acc cu rr si vaneaza 15. Cel mai iubit GM de guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:16. Cel mai iubit GM de alianta (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:17. Cel mai fidel player (unei guilde) (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:[Adam]
L3x@ Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator: aleg raul cel mai mic -> Oddyzeus2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): -ija-3. Cel mai fair-play jucator : bogy (am ales pe baza modului de interactionare)4. Cea mai mare dezamagire: Alex86 (un lucru neasteptat)5. Cea mai spectaculoasa revenire : Gunit (a revenit dupa ceva timp si se pare ca a facut ceva valva :) )6. Cel mai mare spammer: rhazek7. Cel mai activ jucator: Sadi8. Cea mai unita guilda: o spun cu cea mai mare lipsa de subiectivism - Sicily ("prietenii stiu de ce")9. Cel mai suspendat jucator: garrone10. Cel mai vanat jucator: Gunit 11. Cel mai popular user pe forum : avand in vedere ultima desfasurarea a evenimentelor - Oddyzeus12. Cel mai afk-ist: MARI_MAN (bunny spune ca are cele mai multe abateri de afk)13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): Mike (na, ca nu sunt singura rea :) )14. Cel mai mare vanator: as fi spus shobo / garrone insa nu sunt sigura cum s-au manevrat char-urile in Honey (pe mine m-au facut, oarecum, suspicioasa faptul ca ei veneau 60% din timpul preluarilor cu alte char-uri); prefer sa ma abtin.15. Cel mai iubit GM de guilda : avand in vedere faptul ca s-au intamplat multe in Honey dar garrone tot a ramas, consider ca el e cel mai iubit gm de guilda.16. Cel mai iubit GM de alianta : desi criteriile sunt altele - Bogz.17. Cel mai fidel player (unei guilde) : TsuXing (vechimea m-a facut sa-l aleg)La categoria speciala Sunt linkmaniac, deci exist: Amaris si Rhoddwen (s-au impartit amandoi pe aceste caractere, asa ca nu pot alege doar unul); motivul: acelasi pe care l-au mentionat si ceilalti - au reusit sa stea departe de gura lumii, oarecum.
the_first Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1. Cel mai bun moderator: Lancelot2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): , Rudy3. Cel mai fair-play jucator (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:micro-MG (isi.vede.de.treaba...isi.ajuta.colegii.de.guild&ally....)4. Cea mai mare dezamagire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:Alex865. Cea mai spectaculoasa revenire (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:Gunit6. Cel mai mare spammer:7. Cel mai activ jucator:Cristal8. Cea mai unita guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:majoritatea guildelor ce s-au format la inceputul DB'ului... dar pentru ca am petrecut mai mult timp in guilda Glamour...........votez Glamour9. Cel mai suspendat jucator:sunt mai multi...sa zicem Garrone10. Cel mai vanat jucator:cei din top10...sa.zicem...Gunit11. Cel mai popular user pe forum (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:Lancelot (are prea multi fani)12. Cel mai afk-ist:MARI_MAN...contorul.afk.spune.tot13. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate):...14. Cel mai mare vanator:...15. Cel mai iubit GM de guilda (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:...16. Cel mai iubit GM de alianta (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:...17. Cel mai fidel player (unei guilde) (motivul votului aduce un plus, mai ales daca este convingator)***:Glamour