Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest D3vil_KiD

Sugestie!

Recommended Posts

Posted

Bk-ul nu e chiar asa dezavantajat. Partea proasta e ca SD potions sau Complex potions sunt prea putine. Asta e partea proasta, nu ca bk e slab.

LE: Trebuie invatat bk-ul pe versiunea asta.

Posted

ce se oftica unii ca nu mai sunt tratati special. sunteti ca niste parlamentari carora li s a luat imunitatea , ceea e si normal.

nu va convine egalitate? vreti sa aveti ceva in plus? faceti server separat de bk si jucati acolo. pana acum va umflati toti in pene ca aveati bk si ardeati pe toti ca deh , erati avantajati , acum va plangeti ca niste politicieni care tot trag sa fure cand vad ca nu ii mai vrea lumea.

rusinica

Posted

ce se oftica unii ca nu mai sunt tratati special. sunteti ca niste parlamentari carora li s a luat imunitatea , ceea e si normal.

nu va convine egalitate? vreti sa aveti ceva in plus? faceti server separat de bk si jucati acolo. pana acum va umflati toti in pene ca aveati bk si ardeati pe toti ca deh , erati avantajati , acum va plangeti ca niste politicieni care tot trag sa fure cand vad ca nu ii mai vrea lumea.

rusinica

Cum tie ti se pare ca , caractere sunt egale ma?? Tu te auzi ce spui ia pune tu un dl si un bk de aceleasi rr acelas lvl sa vedem cine castiga? Sau un sm si cun bk ? chiar si elfele bat bk;u pe vers asta.... Pe vers asta v-ati batut joc de bk pur si simplu. Si nu mai veniti cu replici deastea idioate ca , caracterele sunt egale pentru ca nu sunt!

Posted

Nu a facut nimeni full ca sa stim cum se comporta atunci bk vs dl -_-. Faceti full si vedeti :). Trebuie sa fie un mod prin care bk sa bata dl-ul.

Posted

normal ca ne umflam in pene dupa atatea nopti nedormite pt a da cateva rr e normal sa ne umflam in pene si sa ardem pe toti ca nu am crescut si am dat rr afk in t2,k4,icarus etc

asa ca ia frumos benzina da foc intai pc'ului si dupa tie

have a nice day :tiphat:

Posted

normal ca ne umflam in pene dupa atatea nopti nedormite pt a da cateva rr e normal sa ne umflam in pene si sa ardem pe toti ca nu am crescut si am dat rr afk in t2,k4,icarus etc

asa ca ia frumos benzina da foc intai pc'ului si dupa tie

have a nice day :tiphat:

Pacat ca asta nu ia nimeni in cosiderare toti cred ca bk'ul se creste la fel ca sm'u mg'u ... poti sa lasi afk pe spot si sa prinzi tot cum fac ei . :error: Inteleg ca sa scazut swelul dar de ce asa mult?

Posted

unii oameni au dat replici de genul ''toate caracterele au avantaje si dezavantaje''

acum caracterele is echilibrate?

poate enumera cineva avantajele celor 5 caractere?

elf - dmg buff,def buff,ice arrow (range mare)

sm- ms,es,teleport (range mare)

mg- 7 pcte per lvl,es,ts (range mare)

dl - 7 pcte per lvl,fire screem,critical damage,fire burst (range mare)

BK - ?

ti se pare normal asa cv?

a devenit inutil acest caracter mai bine il stergeti din joc macar asa stim o treaba nu mai e bk crestem alt caracter

pt toti ceilalti care tot o ardeti cu paru in ochi ca dak nu va comvine stergeti bk si faceti dl, INCEPETI ACUM SA CRESTETI BK 1 RR SI SA POSTATI AICI CAT TIMP VA IA .

ai bulit bk'ul :)

la cerere?:-?

de ce vorbiti in necunostinta de cauza? daca nu ati testat un bk full vs dl full de ce comentati aiurea?

aveti rabdare pana va ajunge si primul bk full, ca mai apoi sa faceti comentariile pe baza unor fapte bineinteles. ce ati vazut pana acum nu e relevant si nu va sustine teoriile. tyrex are 40+ rr-uri, gunit are 30+ rr-uri. dl face full dmg repede, bk mai are de mancat.

aveti rabdare pana la full stats si o sa ramaneti uimiti cand o sa vedeti ca bk-ul se bate cot la cot cu dl-ul (diferenta dintre primul char de pe server la pvp o va face tactica de lupta)

Posted

Ati jucat pe 97d degeaba 8-|. Ce vine au altii ca voi nu stiti sa cresteti? Cu xp-ul care e acum, in party, bk-ul creste LEJER. Nu vrei sa cresti cu party? Cresti la ks. Iei un sm / mg la ks si gata. Nu e obligatoriu sa stai on, poti face xp si afk daca te duce capul.Eu in 4 zile am facut de la 300 la 378. Puteam sa am 390 dar am fost plecata de acasa si picase party. Nu ma asteptam absolut deloc sa cresc asa de bine.

Posted

vb de exp'ul de acum lexa nu de cel de pe s1 cand au fost create caracterele cu care jucam momentan pe s2 sau nu?

Nu am inteles absolut nimic din ce ai zis acum :|.

Posted

De la 300 la 330+ pe S1 intr-o singura zi.

De la 330+ la 378 pe S2 in 3 zile (puteam si mai mult).

Chestia e ca bk-ul nu e obligat sa creasca singur. Credeam ca v-ati invatat lectia de pe 97d: iei spot / tarc, apoi chemi sm / mg la ks si te intelegi cu el cum stai on.

LE: crezi ca unui sm / mg ii este usor? Crezi ca el nu e obligat sa stea on? Sm si mg sunt cei mai multi pe server iar concurenta este foarte mare. Vin pana si char-uri non-reset la preluare, pana si in Tarkan / Atlans / Aida.

LE2: spre deosebire de un sm / mg, bk-ul poate da 1 hit la mobi; e mai mult decat convenabil lucrul asta la ks, chiar si daca dai singur in tarc.

Posted

De la 300 la 330+ pe S1 intr-o singura zi.

De la 330+ la 378 pe S2 in 3 zile (puteam si mai mult).

Chestia e ca bk-ul nu e obligat sa creasca singur. Credeam ca v-ati invatat lectia de pe 97d: iei spot / tarc, apoi chemi sm / mg la ks si te intelegi cu el cum stai on.

LE: crezi ca unui sm / mg ii este usor? Crezi ca el nu e obligat sa stea on? Sm si mg sunt cei mai multi pe server iar concurenta este foarte mare. Vin pana si char-uri non-reset la preluare, pana si in Tarkan / Atlans / Aida.

LE2: spre deosebire de un sm / mg, bk-ul poate da 1 hit la mobi; e mai mult decat convenabil lucrul asta la ks, chiar si daca dai singur in tarc.

lexa aici tarkurile sunt grele nu cred eu ca tu stai cu un bk de 3 rr la ks la fire sa fim seriosi.

Posted

cum spui tu

Ia un spot de axl hero cand dai al 4-lea reset, de la level 300 si vei vedea (poate ca am avantajul setului hyon dar am observat ca si fara hyon se poate - ask napolen -). N-am mai multe decat tine, am 4.

lexa aici tarkurile sunt grele nu cred eu ca tu stai cu un bk de 3 rr la ks la fire sa fim seriosi.

Eh, aici pretentii de baba mofturoasa. Stai unde ti-e nasul. Tu vrei deja la fire. Stau la ks cu un bk de "seama mea", la 20 de reset-uri.

Posted

am 3 rr nu 4..deci esti mai mare ca mine :)

app sunt modificatzi si goldenii?

la +5 pe s1 luam 1100 max dmg de la +5 in set gd lk dd+13 add 16 full

acum iau 1.5k+ la +5 in acelasi set

?

Posted

Cum tie ti se pare ca , caractere sunt egale ma?? Tu te auzi ce spui ia pune tu un dl si un bk de aceleasi rr acelas lvl sa vedem cine castiga? Sau un sm si cun bk ? chiar si elfele bat bk;u pe vers asta.... Pe vers asta v-ati batut joc de bk pur si simplu. Si nu mai veniti cu replici deastea idioate ca , caracterele sunt egale pentru ca nu sunt!

inainte erau egale? cand un bk non rr ardea pe un sm cu rr de ii suna apa in cap?

bai inteligentului rasele tre sa fie f apropiate , diferenta la duel o face cat de destept esti si cat de bine stii sa joci... dar din momentul in care te tot plangi atata pe aici... e clar

Posted

inainte erau egale? cand un bk non rr ardea pe un sm cu rr de ii suna apa in cap?

bai inteligentului rasele tre sa fie f apropiate , diferenta la duel o face cat de destept esti si cat de bine stii sa joci... dar din momentul in care te tot plangi atata pe aici... e clar

ok hai ca nu ajungem nicunde cu replicile astea. Fie ce o fi om trai si om vedea.

Posted

ok hai ca nu ajungem nicunde cu replicile astea. Fie ce o fi om trai si om vedea.

nu suport plangaciosii astia care pana acum au fost super avantajati si acum trag in continuare sa fie mai presus decat restul.

hai ca fac si eu o sugestie ca sm sa aiba mana shield 100 % si un punct de energie sa mi creasca damageul cu 100% ca deh , eu ce am ca sunt sm.

terminati cu aberatiile astea , dupa ce ca a ti jucat pe bk cu un avantaj INCORECT acum vreti la fel?

caracterele tre sa fie egale , diferenta la duel tre sa fie facuta de cat de destept e jucatorul si cat de bine isi foloseste skilurile in duel

Guest MosCr4ciun
Posted

chestia e ca sunt anumiti oameni care toata viata au jucat cu bk si nimic altceva , pe s1 bk era cel mai bun . pe s2 (sa zicem) e AL 2 LEA CEL MAI BUN ? probleme ? iei (sa zicem ) bataie de la un singur tip de caracter , mg de ce nu se plang ca si pe s1 si pe s2 luau bataie de la toti ? ar trebui sa ceara si ei ca fireslash sa reduca defense 99% ca sa va dea 2 bucati si sa picati...

pe s2 bk are viata 300k+ ...dl o avea oare mai mult de 120 k ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...