Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest D3vil_KiD

Sugestie!

Recommended Posts

Guest D3vil_KiD
Posted

As dori sa se faca bk lafel cum era pe S1(unde era cel mai tare la duel/pk)din urmatoarele motive:

1.Swell pe s1 imi baga 4k hp pe S2 imi baga 1k

2.La duel sm/dl/elf/mg nu au dmg scazut cum era pe S1 cand aveau dmg scazut

......................................................................................

Pe S2 bk e batut de toti.... desi el ar trebui sa fie cel mai tare la duel/pk...

Sper sa se faca cv in aceasta privinta

Rog pe toti cei care mai stiu vreun motiv sa spuna...

:banghead::banghead::banghead:

Posted

poi... la full doar dl il bate pe bk... sm elf mg nu

acum hai sa stergem restu charurilor ce rost are..

sau cand fac duel cu bk sa moara de frica ...

avea dmg scazut probabil sa echilibreze atunci..

dar acum pe s2 nu mai e nevoie...

+ swellul era mult prea mare...asta am inteles din alte topicuri si au setat in asa fel incat toate charurile sa aiba o sansa la duel

nu bk bate tot si restu la mila...

e mai frumos acum cand sti ca indiferent de char sm elf mg ai o sansa la duel..mai distractiv

nu se mai indreapta totul catre o singura directie....

Guest D3vil_KiD
Posted

Ma zic si eu asta da nici chiar asa pe S1 cu 2 rr bateam sm de 5 si pe S2 cand am 3 rr ma bate SM de 4 de ma usuca 10-0 la duel zii si mie cum e posibil... ca eu nu inteleg...

Posted

e ok asa cum e , fa-ti sm :))

da tie usor sa vorbesti dar ai incercat macar sa cresti un bk sa vezi cum se creste?

Pe s2 bk;ul e dezavantajat din toate punctele de vedere!

Swelu is sa scazut

Dmg'u la fel

Spoate unde sa creasca(puncte) nu are

Nu inteleg de ce s-au facut modificarile astea asa dintr-o data.... nu e corect fata de cei care au crescut bk pana la un anumit nivel.

pro pentru sugestie!

Posted

Fratilor ce vina avem noi ca avetzi bk???Akm va intereseaza dar daka ati fi avut un sm cu acelashi lvl,rr va zik yo ca n var interesa.Nu-ti convine ia-o de la 0 cu sm,mg,dl,elf nu plange nimeni stai lin;)

Posted

Daca ai avea bk ai intelege asa ca shh nu vad de ce postati daca nu stiti cum e sa cresti un bk pana la cateva rr.

Posted

am avut bk si pe s1 nu era mare lucru ca nu mergea singur cu el am vazut bk`i de 10 rr stand in party toata ziua toata noaptea ... la bk dak ai hp la fel cu sm normal ca tio iei ca nu e range si tu numa iei si stai .. si dak te lupti cu un arcas si tu ai sabie si da el de la departare ce faci ? lumea zice ca bk full e tare faceti full si iti fi king of server dupa dl bineinteles ... si dl creste greu ...pe s1 normal ca sm`u sio lua de la bk la 3 rr cu un bk aveai vro 7k hp si dak erai pe lvl la puncte iar un sm de 5 rr nu avea deabia 2k si murea din ref normal ca era tare bk .. si la 2mil hp nul omorea nici drq .. dak ar pune si la sm un hp fain de 1mil hp la full ce ar fi ?O_o

Posted

am avut bk si pe s1 nu era mare lucru ca nu mergea singur cu el am vazut bk`i de 10 rr stand in party toata ziua toata noaptea ... la bk dak ai hp la fel cu sm normal ca tio iei ca nu e range si tu numa iei si stai .. si dak te lupti cu un arcas si tu ai sabie si da el de la departare ce faci ? lumea zice ca bk full e tare faceti full si iti fi king of server dupa dl bineinteles ... si dl creste greu ...pe s1 normal ca sm`u sio lua de la bk la 3 rr cu un bk aveai vro 7k hp si dak erai pe lvl la puncte iar un sm de 5 rr nu avea deabia 2k si murea din ref normal ca era tare bk .. si la 2mil hp nul omorea nici drq .. dak ar pune si la sm un hp fain de 1mil hp la full ce ar fi ?O_o

pai stai putin...

eu cred ca toate rasele trebuie sa aiba avantaje si dezavantaje... in schimb sa nu fie foarte mari. BK avea un avantaj imens cu viata... gandeste te ca un bk de lvl 300 rupea un sm sau mg de acelasi lvl dar cu rr. Pai unde mai e logica?

Posted

nu mai plange...s-au facut verificari bk bate sm

app u vrei 2 mil viata sau cat era (ca ptr nabi) sa stai pe loc sa moar a la

daca sti sa faci duel bati daca nu ...incearca un joc ptr nivelul tau...

eu am vazut elf care batea sm (si elful este considerat cel mai slab) ps elf era egal in rr cu sm ...

Posted

unii oameni au dat replici de genul ''toate caracterele au avantaje si dezavantaje''

acum caracterele is echilibrate?

poate enumera cineva avantajele celor 5 caractere?

elf - dmg buff,def buff,ice arrow (range mare)

sm- ms,es,teleport (range mare)

mg- 7 pcte per lvl,es,ts (range mare)

dl - 7 pcte per lvl,fire screem,critical damage,fire burst (range mare)

BK - ?

ti se pare normal asa cv?

a devenit inutil acest caracter mai bine il stergeti din joc macar asa stim o treaba nu mai e bk crestem alt caracter

pt toti ceilalti care tot o ardeti cu paru in ochi ca dak nu va comvine stergeti bk si faceti dl, INCEPETI ACUM SA CRESTETI BK 1 RR SI SA POSTATI AICI CAT TIMP VA IA .

Posted

BK : dmg, defense, viata

Mi se pare normal sa nu intelegeti valoarea BK-ului : peimesc PM-uri pe forum sa scot energia de la bk ca nu foloseste la nimic :blink:

Mai invatati MU si vorbim dupa ....

Guest Dezordine
Posted

BK : dmg, defense, viata

Mi se pare normal sa nu intelegeti valoarea BK-ului : peimesc PM-uri pe forum sa scot energia de la bk ca nu foloseste la nimic :blink:

Mai invatati MU si vorbim dupa ....

nu avem nevoie de dmg...vrem hp...dmg e oricum mare si fara energie

si nu e normal ca: dl full sa bata bk full

bk deobicei sta in party...nu ii trebuie dmg...vrem 2 milioane hp si full refl(puneti la altii dmg, sa moara mai repede cand dau in bk) :)))

Posted

1. nu avem nevoie de dmg...vrem hp...dmg e oricum mare si fara energie

2. si nu e normal ca: dl full sa bata bk full

1. problema voastra ce vreti ... va puneti punctele cum si unde vreti ...

2. unde ai auzit povestea asta ?

Guest Dezordine
Posted

1. problema voastra ce vreti ... va puneti punctele cum si unde vreti ...

2. unde ai auzit povestea asta ?

pai da mai dragos da pe s1 era buna energia acum nu mai e...

si vreau sa stiu si eu care e cel mai tare la full dl sau bk

Posted

1. pai da mai dragos da pe s1 era buna energia acum nu mai e...

2. si vreau sa stiu si eu care e cel mai tare la full dl sau bk

1. stiu ca va placea bug-ul ala ... am vazut si acum pe s2 ca va plac foarte mult bug-urile care va ajuta ( nu anutati pe nimeni de existenta lor )

2. parca am mai raspuns de cateva sute de ori la intrebarea asta : BK

Posted

poate unii dintre noi sunt mai greu de cap..printre care ma numar si eu

dc bade bk full dl full?

cand dl'ul apasa click dreapta si da cu lantzu

bk tre sa apese 3 butoane sa faca combo+click dreapta

cum sa bata bk dl?

si poate ai dreptate...prea multa experienta in mu am...am jucat doar pe link de la a 2'a baza de date pana in prezent

Guest Dezordine
Posted

daca e adevarat ce zice dragosh asteptam sa faca gunit full sa mature cu tyrexel pe jos...cum de altfel e normal

Posted

poate unii dintre noi sunt mai greu de cap..printre care ma numar si eu

dc bade bk full dl full?

cand dl'ul apasa click dreapta si da cu lantzu

bk tre sa apese 3 butoane sa faca combo+click dreapta

cum sa bata bk dl?

si poate ai dreptate...prea multa experienta in mu am...am jucat doar pe link de la a 2'a baza de date pana in prezent

mda

ca de obicei, scoateti din ecuatie ce vi se pare voua neinteresant ...

in cazul din fata ai scos din ecuatie defense-ul , dmg-ul si viata celor 2 combatanti .

sa nu mai zic de strategie si eperienta in PvP

Posted

daca e adevarat ce zice dragosh asteptam sa faca gunit full sa mature cu tyrexel pe jos...cum de altfel e normal

cum spune el :)

mergem pe mana ta si vedem ce se intampla cu bk full vs dl full

totusi scoate si mie 1k ene ca ma doare inima cand dau swell si vad ca creste viatza cu 500 :))

Guest Dezordine
Posted

cum spune el :)

mergem pe mana ta si vedem ce se intampla cu bk full vs dl full

totusi scoate si mie 1k ene ca ma doare inima cand dau swell si vad ca creste viatza cu 500 :))

da da..si eu vreau sa raman doar cu 100 energie...nu imi trebuie mai mult...prefer sa bag vitality

Posted

sry,

1. "negocierile" pentru scoaterea punctelor s-au facut inainte mutarea pe s2 si s-a facut la tot server-ul

2. ati avut timp cateva luni sa testati S2

NU se fac schimbari de status la cerere !!!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...