Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

nailuii

"your account is already connected"

Recommended Posts

Posted

Am mers in lorencia la intrarea in Valley of Loren (pentru siege), in momentul acela firewall-ul mi-a inchis jocu (e configurat sa permita conexiuni outgoing doar pe anumite porturi).

Am autorizat conexiunea pe portul respectiv (55919 parca) si am deschis jocul din nou dar cand mi-am introdus userul si parola am primit mesajul "your account is already connected".

Am mai incercat de cateva ori cu restart computer, inchis firewall, inchis orice (anti-virus, fw, tot) in afara de MU si pe contul respectiv tot "your account is already connected". Pe alt cont am reusit sa intru inclusiv in valley.

Contu si parola nu am dat la nimeni.

Posted

In caz ca nu stiai problema asta am intalnito si pe s1 numa ca acolo dupa max 2 minute iti deconecta automat contul si puteai intra inapoi...acilea in schimb se pare ca nu.

p.s. va trebui sa astepti sa intervina dragos acilea un d/c de la un admin nu o sa ajute cu nimica...in cel mai rau caz o sa trebuiasca un rr la server ca sa poti intra u pe cont.

Posted

Nu mai tin minte unde am citit pe RG parca despre S2 cum ca ar fi o problema cand te duci de pe Server1 pe Server2 si invers....cateodata se intampla sa iei d/c cand te duci din Lorencia(doar o harta de pe server1) in crywolf(o harta de pe server2) adica cand se face transferul de pe server1 pe server2 sper ca intelegi ce zic,sa iei d/c si contul sa iti ramana blocat,cu un rr la server parca se putea rezolva problema

Posted

Nu mai tin minte unde am citit pe RG parca despre S2 cum ca ar fi o problema cand te duci de pe Server1 pe Server2 si invers....cateodata se intampla sa iei d/c cand te duci din Lorencia(doar o harta de pe server1) in crywolf(o harta de pe server2) adica cand se face transferul de pe server1 pe server2 sper ca intelegi ce zic,sa iei d/c si contul sa iti ramana blocat,cu un rr la server parca se putea rezolva problema

Probaibil un oarecare camp "connected" din baza de date ramane agățat pe valaorea "true" - si e setat automat pe "false" la un rr server sau printr-un script (metoda de pe s1 din cate am inteles)

Posted

Probaibil un oarecare camp "connected" din baza de date ramane agatzat pe valaorea "true" - si e setat automat pe "false" la un rr server sau printr-un script (metoda de pe s1 din cate am inteles)

da,asta ar fi unu dintre scripturi plus mai sunt si altele.

Edit: uite un script facut in Enterprise Manager http://www.youtube.com/watch?v=PFRscMEkn5k nu ii nu stiu ce sper sa te ajute cu ceva.

Posted

da,asta ar fi unu dintre scripturi plus mai sunt si altele.

Edit: uite un script facut in Enterprise Manager http://www.youtube.com/watch?v=PFRscMEkn5k nu ii nu stiu ce sper sa te ajute cu ceva.

Asta ar fi o solutie daca problema nu se rezolva cu restart server.

Cred ca s-ar dori ceva mai de lunga durata care sa ruleze permanent si sa puna connectStat ala pe 0 la conturile care sunt ... inactive un anumit timp (parca 2 min era pe season 1).

"Evenimentul" s-a intamplat pe la 19:50

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...