Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

1deamon

intrebare

Recommended Posts

Posted

' date='Nov 28 2009, 05:30' post='4455519']

kanturu 3 dupa ce se face eventul intri pe o harta si ajungi la un npc numit aria sau cv de genu :blink:

te referi la eventul unde intri cu moonstone pendant

acolo faci harmony

dar ca sa scoti optiunea de la harmony + sa faci refigne stone care iti mareste optiunea sunt altii pitici nu mai retin cum ii cheama

nu are treaba cu eventul acesta.... ei trebuie sa stea in aida de obicei..

Posted

deci aprob...unde`s piticii aia? e aiurea sa nu se poata scoate opt galbene...cum mai vindem/trade`uim itemele?:)

deci intrebarea e cum se scoate optiunea galbena inapoi? :)

Posted

da in Aida ar trb sa fie sunt acei pitici o sa intru pe alt serv mai trz si o sa va zik numele acelor pitici ca pe serv asta nu cred ca sunt :-??

Guest MosCr4ciun
Posted

stiu ca se mai puneau in lorencia in staga barului ...dar nu m-am uitat pe s2 ...lorencia e cam pustie :)

Guest MosCr4ciun
Posted

=)) ar fi culmea sa nu se gaseasca pe s2 si sa ramai cu itemele pe veci daca ai bagat harmony in ele^_^

Posted

Piticii de care zici sunt 2 goblini ,Jerridon(sau Geridon) si Osbourne si ar trebui sa se gasesasca in Aida, dar nush daca se gasesc pe S2.

odata ce este harmony logic sunt si ei

poi daca ei nu ar fi

cum scoti optiunea ?

cum maresti optiunea ?

o O .... ei sunt doar ca...nu'i gasim :)))

Guest MosCr4ciun
Posted

probabil dupa ce vor termina de rezolvat bugurile care sunt de pe s1 si vor rade 2 zile de cei care au bagat harmony ^_^ , vor pune si piticii

Posted

V-am mai zis intr-un alt topic ca acei pitici vor aparea si ei cu timpul. Momentan se lucreaza la rezolvarea bugurilor de pe s1, care pe clientul vechi nu puteau fi rezolvate.

Odata ce acelea (care sunt destul de grave) vor fi rezolvate, vdragosh se va ocupa si de ce aduce nou s2, in masura timpului pe care il are (tinand cont ca o face benevol).

Posted

V-am mai zis intr-un alt topic ca acei pitici vor aparea si ei cu timpul. Momentan se lucreaza la rezolvarea bugurilor de pe s1, care pe clientul vechi nu puteau fi rezolvate.

Odata ce acelea (care sunt destul de grave) vor fi rezolvate, vdragosh se va ocupa si de ce aduce nou s2, in masura timpului pe care il are (tinand cont ca o face benevol).

ok dar acesta nu e bug...ci lipseste practic un npc care este pus de webzen..adica automat ar trebui acolo...

multi spun ca sunt la maya event...dar momentan nu stiu nimik sigur...

Guest jaurfel
Posted

Am auzit pe servar ca se poate scoate optiunea in momentul de fatza sau poate au facut o gluma ...

cineva si-a batut joc de tine si de telespectatori. :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...