Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

X3-alive

Modificari utile si necesare

Recommended Posts

Posted

- Stagiul de phonomania, sa fie marit la 10 pk-uri.

- /pkclear sa se mareasca pretul la 300 milioane. Si sa se bage Npc-ii de pkclear in orase.

(Motiv: pai ma duc in arena si fac pk-uri in prostie , apoi dau pk clear pe loc.)

- /post [Global], sa i se modifice culoarea. ( si albastru de la party e bine .. in lipsa de alternativa)

(motiv: nu mai poti folosi pm-urile cum trebuie, nu toti ne uitam la ce se debiteaza pe global)

Posted

nu se poate modifica culoarea la post

ca sa modifice culoarea inseamna sa modifice clientul

iar asta nu se va intampla....

sa inteleg ca esti unul care isi ia pk.. de te deranjeaza pkclear

poate este necesar ptr tine ptr mine nu este

daca faci preluare sunt 3 pe spot

le dai pk ca sa eliberezi spotul automat devi phono etc...

ai nevoie sa te curet ca sa nu vina cineva sa te pk la randul lui sa ia spotul

asa dai frumos pkclear si gata

cum este acum este foarte bine, ceea ce spui u este ceva ce iti este tie util

ai prea multi pe cap iti iei pk prea mult si te-ai gandit u la aceste 2 lucruri....

Guest Sadi022002
Posted

- /post [Global], sa i se modifice culoarea. ( si albastru de la party e bine .. in lipsa de alternativa)

(motiv: nu mai poti folosi pm-urile cum trebuie, nu toti ne uitam la ce se debiteaza pe global)

Cu asta sunt cu totul de acord , nu se poate deosebi pm-ul de global chat :(

Guest ChaosMaker
Posted

treaba cu 300 milioane e prea de tot , tu care ai jwl si zen cu caru nu te deranjeaza , dar eo ce fac ? ma duc si dau in mobs 2 ore sa scap ?

Posted

hai sa fim seriosi cu 300 mil pk clear..e server PVP nu de maici..si limita macar la 20 kills ca daca ti se mai pune pata pe vreunu..park 10kills nu`s de ajuns.. :blink:

Posted

hai sa fim seriosi cu 300 mil pk clear..e server PVP nu de maici..si limita macar la 20 kills ca daca ti se mai pune pata pe vreunu..park 10kills nu`s de ajuns.. :blink:

aprob

@atata timp cat e server PvP, pai sa fie PvP. nu sa ma cheleasca de zen cand ii dau castane unuia sau altuia. si pe de alta parte... E RECESIUNE! vrei sa fie pana si pe un server de mu criza? :)

@ar fi bine ca pk-ul sa nu fie limitat sub nici o forma. sa se scoata "warning against" si sa se lase doar "selfdecence against" fara stagiile de warning

@culoarea postului imi e indiferent daca se schimba.

Posted

treaba cu 300 milioane e prea de tot , tu care ai jwl si zen cu caru nu te deranjeaza , dar eo ce fac ? ma duc si dau in mobs 2 ore sa scap ?

nu poti da in mobi daca esti phono , cel putin mie asa mi s-a intamplat .

Posted

nu poti da in mobi daca esti phono , cel putin mie asa mi s-a intamplat .

asa e, cel putin pe beta asa a fost, doar cu pkclear puteai scapa de phono ... (NASOL parerea mea)

Posted

1deamon, de unde reese ca imi iau pk? Crezi ca imi iau pk-uri de la alti? Pai asa ma duc in arena si fac pe unu pk pana ma satur apoi dau pkclear si continui sa il omor. Tie iti convine asta ?

Am spus sa se mareasca pretul la pkclear pentru a fi folosit numai in situati de urgenta, si doar de cei ce isi permit.

Iar deoarece este un server pvp, limita de 3 pk-uri e prea mica. Vreau sa fac mai multe pk-uri cand ma duc arena.

PS: Old_Bk e numele meu.

Posted

numele imi este mai putin important :)

dar so ei de ex ma mai fac phono cand fac preluare si trebuie sa ma curat

de unde vrei sa am 300 mil la me tot timpu daca sunt nonrr

poate am dar le tin pe alte charuri se mai intampla sa mor la goldeni +4 +5 cand apar in a sau t

si situatie de urgenta e tot timpu daca nu ma insel :D

p.s. dupa un anumit nr de pk nu mai poti ataca mobi si nu poti fi atacat...

deci... e mai bine cum e acum ...parerea mea :)

Guest MosCr4ciun
Posted

pai , sa presupunem prin absurd ca o sa fie 300 de milioane . CUM NAIBA SCAPA DE PK UNU ZGARCIT CA MINE ? nu se duce sa dea in mobs ? daca nu poti da in mobs , CE POTI FACE ?

Posted

- /pkclear sa se mareasca pretul la 300 milioane. Si sa se bage Npc-ii de pkclear in orase.

(Motiv: pai ma duc in arena si fac pk-uri in prostie , apoi dau pk clear pe loc.)

1. contra

2.contra , ar trebuii sa fie mai mic chiar

3. PRO , e cea mai tampita culoare posibila pentru post global. si asta se stie inca de cand au pus jocul beta si tot nu au facut nimic desi era o problema stiuta si GRAVA.

Posted

la treaba cu chatul nu prea se poate face nik...din pacate asa e clientul de s2

si pk sa ramana asa cum la lasata tata webzen

Posted

la treaba cu chatul nu prea se poate face nik...din pacate asa e clientul de s2

si pk sa ramana asa cum la lasata tata webzen

cred ca se poate pune culoarea ca pe S1

Posted

1.sunt pro,e cam naspa asa...la 3 pk phonomania..chiar si mai mult nu doar 10 pk

2.si la a 2-a sunt pro,deja e bataie de joc cu pk-urile,ma rog momentan nu este..dar daca se va mari phono la mai multe pk iar o sa fie ..

3. daaa aici sunt kinda super pro,m-a innebunit culoarea aia .. :hair:

Posted

Si pe langa toate astea nu vrei si un bmw seria 7 la scara?sau la poarta?

1)stagiul phonomania mi se pare ok,lasa sa nu mai faceti voi atatea pk prin arena..

2)30 de milioane a fost si pe s1 ,de ce sa fie aici 300 de milioane cand alti non rr au 10 milioane zen,vrei sa fie servaru asta doar pentru ai cu 10 rr +?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...