Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest LuCYM5

NU MERGE MOVE ARENA

Recommended Posts

Posted

Incearca /warp arena

Cred ca asta e raspunsul pe care trb sa-l dai Dream

iar vorbesti mult si prost

ps:toate caracterele intra la lvl 300 in arena dar nu stiu ce-mi bat eu capul cu tine cand nici macar nu joci dar comentezi toata ziua din lipsa de ocupatie

Posted

iar vorbesti mult si prost

ps:toate caracterele intra la lvl 300 in arena dar nu stiu ce-mi bat eu capul cu tine cand nici macar nu joci dar comentezi toata ziua din lipsa de ocupatie

ocupatie am, acum sunt in timpul liber si am considerat ca ai prea multe aere in cap pt un admin care in loc sa dea un raspuns la intrebarea unui jucator, il ia peste picior ;)

Stiam ca iti trb lvl 300, dar pe s2 nu merge comanda move, ci /warp

Hai Pa (ca tot e la moda printre Honey )

Posted

ocupatie am, acum sunt in timpul liber si am considerat ca ai prea multe aere in cap pt un admin care in loc sa dea un raspuns la intrebarea unui jucator, il ia peste picior ;)

:)

era normal sa intrebe ce char/lvl are ca sa stie ce sa-i spuna. daca ai sm de lvl 100 da-i tu move arena sau /warp arena shmechere

Posted

Sry ca ma bag dar cred ca LuCYM5 a vrut sa zica ca mg si DL nu mai pot da move la lev mai mic decat restul raselori cum a fost pe l serverele recente si ca ce este sris pe Warp Command nu reflecta realiatatea al MG si DL

Posted

Degeaba te bagi in seama cu explicatile tale fara nici o logica ,mai faci si spam aiurea

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...