dodikid Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Am si eu o sugestie,de a se schimba culoarea la post mi se pare o harababura totala , asta duar daca se poate .. eu unul si cred k multi altzii ar fii recunoscatori + de asta sunt si oameni mai invarsta care se pot incurca , incepatori la fel chiar si pe un player vechi il poate zapaci culoarea postului , Multzam de intelegere :tiphat: Nu vreau reply-uri de intelectuali va rog tine-ti pentru voi .
AngelDust Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 E nebunie totala.Nu este nicio diferenta intre post si pm.Daca s-ar putea schimba culoare la post tot in albastru cum a fost inainte ar fi perfect.
1deamon Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 asa este setat din client...ca sa schimba ar trebui modificat clientuldaca nu ma insel :D sa nu va induc in eroare:)deci nu sunt sanse....presupun..
X3-alive Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Noi ne-am plans cand era pe albastru, da acuma dau la cineva pm si imi zice ca nu se uita pe culoarea aia.. EU cum mai vb cu cineva pe pm?Pai nu e nimeni in stare sa faca o modificare in client sau inc e o fi sa puna alta culoare la scis ? Gen rosu ?
dan Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Noi ne-am plans cand era pe albastru, da acuma dau la cineva pm si imi zice ca nu se uita pe culoarea aia.. EU cum mai vb cu cineva pe pm?Pai nu e nimeni in stare sa faca o modificare in client sau inc e o fi sa puna alta culoare la scis ? Gen rosu ?se poate modifica culoarea postului dar doar intr-una din culorile deja existente in client si anume: culoarea de party, de pm, de guild, de ally.
dodikid Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 se poate modifica culoarea postului dar doar intr-una din culorile deja existente in client si anume: culoarea de party, de pm, de guild, de ally.Pai eu zi ca , culoarea albastra era mult mult mai buna ca asta .. m-a zapacit tare culoarea asta
alinn Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 ar fi bine sa se modifice deoarece citesti ff greu privaturile. ..
ShorTyx Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 deja ne-am obisnuit sa nu mai vbim pe party ca sa se deosebeasca, dar pm-ul este necesar sa fie cu o singura culoare...asa cum e, e prea incurcatpro
7g_tronic Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 mda , jocul in aceasta privinta e unul tampit. se pare ca nu au gandit ca globalul si party chat , sau global si pm chat NU se disting. Cel mai logic ar fi sa fie globalul un rozaliu deschis , daca nu merge sa se revina cum era si pe S1.