Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest K9_ONIO

trecera de la S1 la S2.......

Recommended Posts

Guest K9_ONIO
Posted

<_< ............sper k realizati dragi moderatori, admini si colegi de MU, S2 este aproape echivalent (EXP in Party) cu un svr hi rate si ca in decurs de 2-3 saptamani tot SVR-ul va avea RR :)) ...iar acest lucru pe mine nu ma pasioneaza......de aceea....va multumesc pt SVR S1......si adio SVR S2................ :bye2:

Posted

<_< ............sper k realizati dragi moderatori, admini si colegi de MU, S2 este aproape echivalent (EXP in Party) cu un svr hi rate si ca in decurs de 2-3 saptamani tot SVR-ul va avea RR :)) ...iar acest lucru pe mine nu ma pasioneaza......de aceea....va multumesc pt SVR S1......si adio SVR S2................ :bye2:

mda, primul care nu accepta sa faca party ca nu cumva sa ajute pe altii :P
Posted

Nush eu am 50 de rr trag pe penultimul spot k7 si dau maxim 30k dmg minim 6k.Mi se pare prea putin.. la un caracter full energi si agiliti .dar asta e.

edit: problema rezolvata era de la viper staf am pus kundum staf si dau 60k dmg back .

Posted

xp'ul e fain dar chestia naspa e ca bk'ul are prea multe dezavantaje... avea destule acu i sa mai micsorat si hp in swel... Pe de alta parte dl'ul a primit o vraja noua...

Posted

totusi mi se pare prea mare exp in pt...adica sa iau cat as fi luat dand singur nu stiu e ciudat...acum nu se mai fac 10 full rpd pe 10 spoturi se fac 50 full rpd pe 10 spoturi....nush...foarte ciudat are dreptate ca e exp cam mare....

Posted

totusi mi se pare prea mare exp in pt...adica sa iau cat as fi luat dand singur nu stiu e ciudat...acum nu se mai fac 10 full rpd pe 10 spoturi se fac 50 full rpd pe 10 spoturi....nush...foarte ciudat are dreptate ca e exp cam mare....

Chiar nu suporti ideea ca te-ar putea ajunge cnv la rr ? sau ce? sunt destui pitici care stau on noapte de noapte, si fac 2-3 lvl ! Dc nu ar face si ei 20-30 de lvl , pe noapte??? e ft bn asa cum este acuma ! :) si chiar ma bucur k sa facut cv util pe acest sv, se incurajeaza party-ul, nu stai singur k disperatu si tragi, nu cunosti pe nimeni, etc, incetu` cu incetu o se se formeze din nou o comunitate unita :)

Posted

Da ajunge cam pe la 10-12 k in kalima 7, dar cand nu e castigat Balgass event...deci cam la jumatate de exp sau un sfert sau cat e ...

p.s. e bun serverul cum e, dar totusi este un pic cam mare exp parerea mea, asa toti vor face full in cateva saptamani si se vor cam plictisi :-j

Guest LowGmaN666
Posted

daca ii prea mare exp-ul in party...atunci ar trebui redus exp-ul la server in jur de 10-15x :>

Posted

daca ii prea mare exp-ul in party...atunci ar trebui redus exp-ul la server in jur de 10-15x :>

nu este mare deloc am vazut ca ati micsorat deja xp`ul in pt .... dc?

Din cate stiu acuma full char este la 64k nu la 32k ...deci de 2x mai multa munca

Nimic nu e bine pentru multi dintre voi ... Ori ca`i mic ori ca`i mare etc.. Ati uitat cum e sa stai la party

Posted

' date='Nov 28 2009, 14:46' post='4456864']

Chiar nu suporti ideea ca te-ar putea ajunge cnv la rr ? sau ce? sunt destui pitici care stau on noapte de noapte, si fac 2-3 lvl ! Dc nu ar face si ei 20-30 de lvl , pe noapte??? e ft bn asa cum este acuma ! :) si chiar ma bucur k sa facut cv util pe acest sv, se incurajeaza party-ul, nu stai singur k disperatu si tragi, nu cunosti pe nimeni, etc, incetu` cu incetu o se se formeze din nou o comunitate unita :)

:blink: tu nu ai vazut ca era xp cam mare ce dreq? faceam toti full intr-o saptamana...si ce rezolvam...???...acum sa zic ca e bine....ca au scazut. Si nu ma lua pe mine cu chestii dastea ca ma ajunge careva la rr...nu ma intereseaza.. ca numai joc ....foarte rar intru.. , poate cuiva nu ii convine ca a jucat 7-8 luni pe xp mic , are peste 20-30-40 de rr...si vine cineva acum nou pe s2 si intr`o luna are mai multe rr`uri ca el....

a si full tot la 32767 este :)

Posted

Pai ce anume optiuni nu se activeaza decat in momentul cand ai lvl 380? :(

era bug ca si cum nu ai fi avut nici o arma in mana. dadeai dmg mic cu arma de 380

ti se pare xp mare in pt? inainte lumea plangea ca xp este mic, ca nu se da party, ca bla bla bla si etc. sa fim seriosi totusi

Da ajunge cam pe la 10-12 k in kalima 7, dar cand nu e castigat Balgass event...deci cam la jumatate de exp sau un sfert sau cat e ...

p.s. e bun serverul cum e, dar totusi este un pic cam mare exp parerea mea, asa toti vor face full in cateva saptamani si se vor cam plictisi :-j

:blink: tu nu ai vazut ca era xp cam mare ce dreq? faceam toti full intr-o saptamana...si ce rezolvam...???...acum sa zic ca e bine....ca au scazut. Si nu ma lua pe mine cu chestii dastea ca ma ajunge careva la rr...nu ma intereseaza.. ca numai joc ....foarte rar intru.. , poate cuiva nu ii convine ca a jucat 7-8 luni pe xp mic , are peste 20-30-40 de rr...si vine cineva acum nou pe s2 si intr`o luna are mai multe rr`uri ca el....

a si full tot la 32767 este :)

aici e invidia celor cu multe reseturi pe cei mici care ii vor ajunge din urma. si ce daca ma ajunge? eu o sa am satisfactia de a fi al 3-lea sau al 4-lea bk rrit de pe server (asta daca voi mai juca pana atunci)

aici nu mai este scopul sa faci full (dupa care sa te lasi). aici lumea se lupta pentru faima de a detine castelul si pentru seturile de 380 la +13. spune-mi si mie in cat timp faci un set de 380 la +13? :)

daca pentru voi placerea e sa dati full si atat, pentru altii placerea se manifesta cum am specificat cateva randuri mai sus ;)

Guest MosCr4ciun
Posted

acuma vad ca e full party cam peste tot dar ne cam lipsesc elfii...lumea nu se mai gandeste " iau elf sa cresc repede ca ma ia in pt" ci mai degraba " fac mg sa fac full rpd "

Posted

acuma vad ca e full party cam peste tot dar ne cam lipsesc elfii...lumea nu se mai gandeste " iau elf sa cresc repede ca ma ia in pt" ci mai degraba " fac mg sa fac full rpd "

vorbesti prostii, mg nu cred ca-si mai face nimeni =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...