Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Zeu$

o mica mare problema...

Recommended Posts

Guest Caramele
Posted

Vai de antinirusul tau baiete!!!!!!!!!!!!

Nu e bun karspersky si io am pe vista fura din net .......... de ma .......... pe mn!!!!!!!!!

vb serios imi reinstalez windowsu pe lapetop si iau nhun exp prof ca ma ...... pe vista asta tampit

Posted

bn...si at ce antivirus imi recomanzi...dar care sa nu pape asa mult din rami...ca nu am asa mult...doar 1gb

bunny u ce antivirus recomanzi?

Posted

bn am sa debifez....dar daca si atunci mai face figuri nuj ce sa-i mai fac...

arunc calc pe geam..... :comp2: :comp1:

azi nu mia facut figuri deloc....ma mir...si am jucat cateva ore bune...si nu a mai iesit...si era bifat la window mode

Posted

ok...sper ca aceasta sa fi fost problema...sa nu te mai scoata din joc....app stateai pe mess/skype explorer/mozila/crome....le inchideai si iti iesea din joc dupa ?nu chiar instant...in 30sec -1 min ?

Posted

bn...si at ce antivirus imi recomanzi...dar care sa nu pape asa mult din rami...ca nu am asa mult...doar 1gb

bunny u ce antivirus recomanzi?

Eu am avast, chiar e bunicel. De recomandat, pentru a juca si mu cred ca unul din astea: avast, nod32, bitdefender.

Posted

ok...sper ca aceasta sa fi fost problema...sa nu te mai scoata din joc....app stateai pe mess/skype explorer/mozila/crome....le inchideai si iti iesea din joc dupa ?nu chiar instant...in 30sec -1 min ?

tineam deskis si mess tot timpul...si mozila....na poate ai dreptate cu astea...si sper sa fi gasit motivul corect... :merci:

Eu am avast, chiar e bunicel. De recomandat, pentru a juca si mu cred ca unul din astea: avast, nod32, bitdefender.

bn am sa-l incerc si eu...dar am inteles ca e mai slabutz la protectie..

Salut.

Mi-a luat ceva sa vad cum fac sa imi amintesc care era problema, dar vad ca cineva deja ti-a dat raspunsul bun.

Toata treaba era din cauza la win mode.Inainte foloseam win mode din launcher , dar imi daduse cineva un link cu alt win mode si dupa numai imi facea fite

sper sa fie si la mn aceeasi problema ....vom vedea azi...si daca nu e asta :comp2: :comp1: :sef:

Posted

Salut.

Mi-a luat ceva sa vad cum fac sa imi amintesc care era problema, dar vad ca cineva deja ti-a dat raspunsul bun.

Toata treaba era din cauza la win mode.Inainte foloseam win mode din launcher , dar imi daduse cineva un link cu alt win mode si dupa numai imi facea fite

crs da-mi si mie te rog linku cu celalat win mode(daca il mai ai) ca si eu am ceva problema mai diperata si incerc orice... :comp2:

Posted

tineam deskis si mess tot timpul...si mozila....na poate ai dreptate cu astea...si sper sa fi gasit motivul corect... :merci:

bn am sa-l incerc si eu...dar am inteles ca e mai slabutz la protectie..

sper sa fie si la mn aceeasi problema ....vom vedea azi...si daca nu e asta :comp2: :comp1: :sef:

Ai mai avut probleme?

Posted

am facut tot ce mi s-a spus...fol si un alt windowsmode...si la fel face....kiar nu mai stiu ce sa fac....

am pus avast`ul bunny...nuj ce sa mai fac...

Posted

Sa-ti spun sincer si mie mi se intampla problema asta, nici eu nu i-am dat de cap. De exemplu am intrat in Mu, si daca-l las asa, nu pateste nimic, dar daca mai fac si altceva, ma trezesc cu el ca este iesit din joc, fara sa fiu anuntat de nimic, e pur si simplu inchis si ramane launcher-ul, la fel ca si tine. Am incercat alt driver video, alt directx, sa pun netframework 2.0, si nimic, la fel. :)

Posted

am incercat si eu tot ce este posibil si altele pe lng ce mi-ai zis u...dar nimic...

daca gasesti u vreo solutie sa ma anunti si pe mn.. :merci:

tnx :beer:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...