Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RomanMG

problema quest

Recommended Posts

Posted

salut am si eu o problema mai mare..

am 3 zile de cand stau prin lt 7 atlans 3 si tarkan si numa nu imi mai pica broken sword

imi arata si la quest unfinished

ce sa fa? ma puteti ajuta?

deja am lvl 297

Posted

Ai vorbit cu marlon? Ai vazut toata conversatia pana la faza in care promiti ca-i duci ce cere? Daca da, lasa nickul din joc si te ajut eu cand ajung acasa, adica pe la 14.30. Dau pm cand intru in joc.

Posted

Ai vorbit cu marlon? Ai vazut toata conversatia pana la faza in care promiti ca-i duci ce cere? Daca da, lasa nickul din joc si te ajut eu cand ajung acasa, adica pe la 14.30. Dau pm cand intru in joc.

Marlon ?! #-o :P

Posted

Acum am vazut si eu la faq ca trebuie sa vorbesti cu sebina daca e primul quest....broken sword e itemul de la primul quest. Daca nu reusesti nimic, vorbim cand ajung acasa.

Marlon ?! doh.gif tongue.gif

Sunt elfa, nu bk, :)) De unde sa stiu ce ii trebuie lui si ce nu...Doar ma straduiesc sa-l ajut cum pot

Posted

Of voi confundati questul de BK cu marlonul.

El cauta broken sward, si tu il trimiti la marlon.

Deci te duci iin devias cum iesi pe stanga la vrajitoarea aia de acolo, ii dai sa iti inceapa questul, verifica de 5 ori. apoi dute in:

Dungeon3 - daca e prima parte

Losttower7 - daca e partea a 2-a

Duta ce ai finalizat questul asta te face din Dark Knight -> Blade Knight

Apoi te duci la marlon il gasesti in lorencia/devias/astlans/noria, vb cu el apoi gasesti inelul (ring of honor) in tarkan1 .

Si dark stone pt combo tot de la marlon, tot in tarkan 1.

Posted

Am revenit cu scuzele de rigoare, spunandu-i sa o caute pe sebina, de ce sariti asa la gatul meu subtire de elfa?

Roman, intru in joc pe la ora 14.45, cam asa.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...