Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

chris1990

PROBLEMA ! ! ! :D

Recommended Posts

Posted

am o problema cu launcher`ul cred ...

defapt, nici eu nu stiu care e problema !

am facut o pauza de 3 zile pe MU...si acuma cand intru,ma loghez si ma scoate direct

nu imi apare nici un mesaj sau ceva erroare.

Ceva sugestii??? a mai patit cineva chestia asta? :pumn:

Posted

deci, am instalat majoritatea chestiilor sugerate...si nimic

hai sa iti dau ceva simptome de la cooler... merge ok si silentzios, pana cand intru in joc....apoi parca decoleaza un avion langa mine...

am luat itemele si chestiile de pe char, si acelasi rezultat ... ma scoate fara nici un mesaj

:comp1:

Posted

deci, am instalat majoritatea chestiilor sugerate...si nimic

hai sa iti dau ceva simptome de la cooler... merge ok si silentzios, pana cand intru in joc....apoi parca decoleaza un avion langa mine...

am luat itemele si chestiile de pe char, si acelasi rezultat ... ma scoate fara nici un mesaj

:comp1:

Sterge jocul si reinstaleaza-l din nou.

Sigur va merge. Se mai intampla, incearca.

Succes!

Posted

e pe s1...dar care e diferentza? e s2 face la fel....doar ca nu asteapta sa se incarce.... atat

si nu merge miscarea cu reinstalarea(recopierea) ma rog....

:banghead: eu chiar cred k e chestia cu procesorul....ca mi se supraincalzeste motherboardul....

Posted

O data knd mi sa stricat sursa imi facea putin urat aveam un lag la orice , ma jucam nfs mw si deabia mergea :)) poate iti crapa sursa in cateva zile sau cooleru sau poate e slabit vezi o revizie tehnica.

Posted

daca zici ca iti decoleaza coolerul atunci iti sugerezi sa faci urmatorul lucru

deschizi cutia desfaci cooleru de pe proc, intre cooler si procesor este o pasta gri(pasta siliconata se numeste) eh vezi daca se ia pe deget. atunci problema ta nu e din procesor/cooler.daca nu se ia pe deget ori pui tu pasta siliconata ori il duci in service(daca nu te pricepi du'l in service nu de alta dar asa am zis si eu acu vreo 2 luni cu placa video si uite asa am ajuns sa joc MU =)) ) eu am avut niste probleme asemanatoare si mi-am bagat picioarele am curatat inclusiv interioarul sursei.

LE: am citit si celalt topic. este un program uite ca am uitat cum ii zice care iti face teste pe tot sistemul ram, video, proc, etc. eh avand in vedere ca iti face numai in MU(jocuri) asta inseamna ca iti moare numai la consumatori puternici de RAM, VRAM (nu e cazul mu dar fie). incerc sa aflu cum se numeste programul respectiv

Posted

Probabil inca ai clientul de BETA S2. Reia clientul full.

In the mean while..

incercati acum

am gasit un firewall vechi pe un router care filtra clase intregi de ip-uri pentru d/c pe 97D

la s1 ocolisem acel fireawall ( pentru ca am avut cu cine sa testez S1 beta :) )

Posted
Aveti 24 ore sa raspundeti la intrebarile ce vi le adreseaza un membru al staff-ului mu dupa ce ati creat topicul respectiv, in caz contrar, se va subintelege ca v-ati rezolvat problema
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...