Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Fady_Strike

Sal

Recommended Posts

Posted

Cand intru in joc primesc d/c...si se mai intampla sa intru si in casuta unde trebe sa bag nume si pass ar trebui sa scrie usher & password ...la mine nu apare nici un text daca dau click primes din nou d/c

http://img42.imageshack.us/img42/5889/89300308.jpg

Posted

Apasa pe Action center, si dezactiveaza tot ce-ai tu pe-acolo, firewall, update, virus protection, etc.

Click dreapta pe start.exe si run as administrator.

Posted

Ah, fir-ar, a mai avut cineva problema asta, de dadea click pe campul ala si nu-i scria text-ul. Chiar nu mai tin minte ce topic, e pe-aici pe undeva.

Posted

incearca asa : 1. Opreste antivirusul

2. Downloadeaza dinou clientul

3. Clientul Dezarhiveazal/instaleaza

4. daca in timpul dezarhivarii/instalarii clientului , apare ceva te rog sa ne comunici

5. incearca sa te conectezi ...astept 1 raspuns :/

Guest LowGmaN666
Posted

Asta pentru ca pe start.exe al tau ala exista un "shield". Dezactiveaza-ti protectia de la windows. Nu mai incerca in main.exe caci nu ala e launcher-ul.

Ah, fir-ar, a mai avut cineva problema asta, de dadea click pe campul ala si nu-i scria text-ul. Chiar nu mai tin minte ce topic, e pe-aici pe undeva.

sigur nu aici :-? ... si el are un "shield" pe start.exe

Posted

EDIT: Hmm creca are legatura cu Scutul de pe luncer :hail: baiatu dami pm cu id ul tau de mess te rog(baiatu cu problema)

Cred ca am gasit cursa problemelor lui , am cautat pe alte domenii Mu si am redus problema la 1 simplu Clicker

pe destopul tau ai 1 clicker , te rog sal dezistalezi #-o suna teribil dar cred ca de aici pleaca problema

Posted

pc ieri l am reformatat nu am virusi sigur :D

aici e totul in regula ? [ http://img121.imageshack.us/img121/919/37904485.jpg ] ce antivirus sa downloadez ca nu stiu ce este bun ptr mu :D

LowGmaN666 cum se dezactiveaza shieldul ca am incercat sal dezactivez si nu stiu cum :| ?

Posted

Cred ca am gasit cursa problemelor tale , am cautat pe alte domenii Mu si am redus problema la 1 simplu Clicker

pe destopul tau ai 1 clicker , te rog sal dezistalezi #-o suna teribil dar cred ca de aici pleaca problema

Guest LowGmaN666
Posted

l am sters :D dar tot nu merge:((

valyemna nus daca tzia venit mesajul dar id ul este fady_strike@yahoo.com

iti dau eu acuma add.

@valy terminate cu prostiile astea #-o

Posted

Ok va rog sa intervineti cei care cunoasteti problema uitati ce am facut:

I-am oprit toate firewall urile , dar a mai ramas unu care nu mergea...

E posibil sa vina problema de la windowsul Vista (Home Edition)

am sa rezolv cu el peste 2 zile cand se va conecta si va reinstala windowsul in Xp sp3 :)

Am mai vorbit cu niste persoane m-am documentat si multi au fost de acord ca pe Vista Home Edition nu leau fuctional Mu linkmania

(Adaug) - Poza care ati vazut-o cu lipsa liniei MuLinkmania la conectare , ii se intampla odata la 10 incercari de conectare,dar lui nu ii permite ceva sa intre in client :/ si asta vine de la Home Edition :/

Posted

Cred ca windows vista e de vina.

Incearca asta:

start>run>cmd si scrie tracert linkmania.ro

Asteapta pana iti scrie trace complete si fa un print si pune-l aici.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...