Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

yoyochitzu

Sugestie

Recommended Posts

Posted

Asha sa zikem yo sunt t2 spot bun...Am pp cu alti...toti sunt afk inclusiv pm...Cade pm se duke partyul de rapa...papa spot...Nu credeti ca ar fi mai bine ca atunki knd ia d/c pmu sa il puna pe al 2 din pt pm,Nu sa se strice tot...Presupun ca e o idee buna sa vdm ce mai ziceti si voi...

Guest ENACHACHE*
Posted

Ei bine sincer apreciez capacitatea ta de gandire ... punctul meu de vedere este ca acest lucru necesita multe cunostinte in MuOnline pentru a face asa ceva... dar dak Administratorii respectiv moderatorii considera ca ar putea face acest lucru , ar fi minunat !!!

P.s Pro

Posted

o chestie asemanatoare am vazut pe silkroad. pe mu nu este posibil asa ceva din cate stiu eu, desi ar fi o idee buna

Posted

Este o idee foarte buna , insa ma tem ca motivul pentru care nu se va face acest lucru , va fi urmatorul :

1. Dpdv tehnic nu se poate face asa ceva.

2. Nu promovam afk-ul.

In rest foarte buna sugestia :D

Guest The_KniveS
Posted

vb cu cei de la webzen poate fac ei ceva, in nici un caz nu poate face cineva de pe aici asa ceva, cum zicea si boomeey , doar pe silkroade exista chestia asta , cade pt-ul , urmatorul de sub el devine pm.

P.S. ar trebui sa zicem ms pt faptul ca au facut in asa fel incat, atunci cand pica cineva din pt nu se mai rupe pt-ul cum era pe 97d.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...