Jump to content
Bobo

Cosmar

Recommended Posts

Posted

=))

faza cu transpiratu . Traiti acel moment la intensitate maxima , normal ca sangele pompeaza mai mult sange pentru ca creierul sa asimileze cat mai multe (sa zic asa) . Transpiratul e de la inima , aveti mai sus motivul de ce . Nu e ca asa va spune visul "TRANSPIRA !" , lol.

Din vis nu mori (adica nu mori din cauza ce se intampla in vis , ca vine una si iti da cu toporu in cap si mori si irl) , mori din cauza tensiunii arteriale prea ridicata . (desii nu am auzit asa ceva)

Din cate am mai vazut si auzit , cosmarurile / visele mai ciudate (cum ai avut si tu bobo) nu e intr-o singura parte / vis / seara , exista o continuare , un fel de chain dream . Deci tot posibilul sa ai o "continuare" la acel cosmar / vis curand . Nu sunt sigur , asta e ceea ce am mai auzit pe la altii (care au ceva treaba cu chestiile astea) .

Sangele pompeaza sange? din cata anatomie am invatat la scoala, stiam ca inima face lucrul asta si nu sangele insusi. Poate sau mai schimbat lucrurile intre timp.

Uite aici mai multe informatii despre VIS : http://www.cafeneaua.com/nodes/show/14732/...visele-lucide/1

Posted

UP :))

Eu visam ca fugeam de cineva si ma aruncam de undeva sus, iar cand picam simteam ceva naspa la maini si la picioare si apoi ma trezeam.

In ultima vreme am inceput sa visez prostii, dar uneori imi pica fisa ca visez si incerc sa ma trezesc.

Posted

tine de experienta.

dupa cateva sperieturi in urmatorul vis poate sa apara si dracu din burta ta ca tot il bagi undeva si sforai linistit mai departe.

Posted

Cosmaruri nu prea am si cand se intampla sa am unul parca e o pictura abstracta , o groaza de imagini ingrozitoare insa fara nici o noima . Insa de cele mai multe ori mi se intampla cand atipesc sa simt ca si cum as cadea intr-un gol si ma trezesc brusc .

Posted

Azi noapte pe la 2 m-am pus sa dorm , ma simteam foarte obosit mai ales ca eu lucrez tura a-3-a o noapte da una nu ... bun , m-am pus in pat iar dupa vreo 5-10 minute am atipit...simteam ca ceva nu e in regula...parca simteam ca o sa se intample ceva... pana la urma am adormit , apoi am avut un cosmar , poate cel mai nasol cosmar de cand ma stiu ...

Eram intr-un taxiu si la un moment dat trebuia sa-i zic taximetristului in ce parte sa o ia , eu i-am zis sa o ia spre dreapta , iar taximetristul a luat-o spre stanga , apoi i-am zis "sefule sefule la dreapta" ... de atunci s-a intamplat ceva foarte ciudat , am inceput sa aud numai voci ... foarte multe voci ... si parca se delurau mai multe imagini si auzeam fel si fel de voci...si atunci incercam sa ma trezesc dar nu puteam ... eu eram constient ca visez si incercam sa ma trezesc , incercam sa ii zic lu frate-meu sa ma trezesc , nu stiu daca m-a auzit sau daca am urlat ... dupa ce auzeam vocile alea s-a intunecat totu , nu mai stiam nimic...si tot incercam sa ma trezesc . Pana la urma am reusit sa ridic capul de pe perna ... si eram tot transpirat... si mai ales ca eram speriat + ca-mi batea inima foarte rau .

M-am speriat foarte tare , imi era frica sa mai dorm mai ales ca am auzit ca poti murii in somn din cauza viselor...

doamne cat am putut sa rad , eu nu am mai avut un cosmar de ani de zile de ce oare?

Posted

doamne cat am putut sa rad , eu nu am mai avut un cosmar de ani de zile de ce oare?

nu inteleg ce ti se pare amuzant

eu cand a un cosma anume ii unul cu un cum joaca lumea bileard ruleta si una alta, dar parieaza pe ceva "parte a sufletului" si acest cosmar il am strict cand fac febra de 38+

Posted

Se poate intampla din cate am auzit daca iti moare cineva,si tu visezi cu el si mortul iti spune sa mergi la el iar tu te duci,au fost multe cazuri asa care au murit in somn,dar mai mult la tara.

Sau daca iti canta bufnita de 3 ori la geam o sa iti moara cineva din familia a2-a zi,sau chiar tu.

Posted

Mi-a povestit bunica , un vecin la visat pe dracu intr-o noapte si ia spus sa ii duca o tigara si niste sare si mosu nu la ascultat dupa 3 zile a murit :( . Comentati voi eu am ramas masca cand am auzit .

Posted

Frate ,sa va spun cel mai ciudat vis...Eram pe afara si ascultam melodia aia de la El Negro-Ploaia si cand sa intru in casa vad ca plangea lumea si era neliniste..cand sa ma uit ca murise mama....M-am speriat putin :(

Posted

eu visez necontrolat foarte rar. adica nu am avut mai mult de 2 vise ciudate. cum au spus multi de aici majoritatea viselor au la baza o amintire care de cele mai multe ori este foarte bine camuflata de catre subconstient. e greu de crezut ca in cap la toti, pe langa noi, mai e si un "pilot automat" care functioneaza dupa Domnu' stie ce principii.

practic subconstientul trage un semnal de alarma cum ca ceva nu e in regula. poate sa indice o afectiune ce tine de psihic sau chiar de fizic.

intr-o seara si am avut si eu un vis...diferit. eram intr-o camera, absolut totul era negru. erau numai cateva lucruri in incapere, aveau dimensiuni mari, robuste. forma obiectelor se vedea doar datorita razelor albe ce intrau pe geam. stiu ca am realizat ca e un vis si am incercat sa ma misc prin camera dar ma miscam foarte incet. dintr-o data am simtit cum parca ma apasa ceva greu si am inceput sa ma las incet spre podea. lumina alb deschisa a inceput brusc sa se faca din ce in ce mai gri, spre negru total pana cand nu mai am vazut nimic, in timp ce eu simteam ca parca ceva ma apasa din ce in ce mai greu. toate acestea s-au intamplat (in vis) in foarte putin timp 3-5 secunde. apoi m-am trezit brusc ud din cap pana in picioare si incercand sa trag cat mai mult aer in piept.

ulterior am vb cu cineva care are ceva cunostinte medicale iar ea mi-a spus ca dintr-un motiv sau altul mi-am oprit respiratia. cand am auzit asta am inceput sa rad cu lacrimi gandindu-ma la "your so retarded that you can't even remember to breathe". partea ciudata la acest vis, pe langa faptul ca mi-am oprit respiratia, e ca tin minte absolut tot ce am vazut in camera, iar cand visez normal decorul e in ceata, aici a fost foarte bine conturat.

Posted

Si eu uneori cand visam si fugeam de cineva mergeam foarte incet (parca mergeam printr-un strat urias de zapada.

Iar cand tipam in vis nu se auzea nimic.

Posted

Eu cel mai ciudat vis pe care l-am avut a fost cica cu sfarsitul lumi,aveam 9-10 ani atunci.

Era o zi ca oricare alta normala,venisem pe la 7-8 in casa pentru ca eram mic si nu ma lasa mama mai mult si pe la 9 seara ma pun in pat sa dorm.

Adorm .. trece ceva timp si dintr-o data visez ca cerul era negru,oamenii toti se agitau nu stiau ce sa faca,si pe o raza din cer alba ca laptele coboara un Inger sau ceva de genul,toti oamenii erau disperati ce sa faca,iar dupa aceea m-am trezit.

Nu inventez,chiar asa a fost.

Posted

Se poate intampla din cate am auzit daca iti moare cineva,si tu visezi cu el si mortul iti spune sa mergi la el iar tu te duci,au fost multe cazuri asa care au murit in somn,dar mai mult la tara.

Sau daca iti canta bufnita de 3 ori la geam o sa iti moara cineva din familia a2-a zi,sau chiar tu.

A? :o

Si tu de unde stii, ti`au zis oamenii aia care au murit in somn? #-o

Ot: Vise ciudate.. n`am prea avut in ultimul timp (cred ca din cauza ca dorm prea putin si n`am cand sa visez :lol: ).. Singura chestie ar fi ca uneori simt ca si cum as pica in gol.. si ma trezesc 'sarind in sus' .

Posted

Eu am una si mai ciudata ...mi se intampla sa visez o chestie ...si dupa o zi 2 se intampla..:| sau un loc in care nu am fost (ex o petrecere) si stiu cum a fost atmosfera..:| ma sperie uneori cu toate ca nu cred in vise si chestii de astea ..:-?

Posted

Eu am una si mai ciudata ...mi se intampla sa visez o chestie ...si dupa o zi 2 se intampla..:| sau un loc in care nu am fost (ex o petrecere) si stiu cum a fost atmosfera..:| ma sperie uneori cu toate ca nu cred in vise si chestii de astea ..:-?

Un fel de deja-vu,nu chiar ai visat ce o sa sa intample in viitor insa nu sti cand.

Si eu am patit.

Posted

RATA: (pe apa) vizeaza capacitatea de a depasi cu bine emotiile sau problemele emotionale care vor urma; forta ta de a depasi orice impas; (rata moara) vei fi doborat de emotii negative, trairi emotionale periculoase, esecuri in amor; (in zbor) folosesti perfect ratiunea si logica pentru a depasi impasul actual; ai solutii inteligente de a iesi din impas; (pe uscat) dificultati in a rezolva acum probleme actuale, nu te simti in largul tau, oprelisti, frustrari, intarzieri in rezolvarea problemelor

DICTIONARUL VISELOR : http://www.interpretare-vise.ro/r.html

nu stiu daca sunt adevarate dar.. :)

Posted

si eu am avut senzatii de deja-vu. sunt de-a dreptul ciudate. Adica ai impresia ca ai facut deja acest lucru, ca o anumita persoana a zis un anumit lucru, ca te afli intr-un anumit loc si senzatia vine asa din senin, asta e cea ce le face ciudate.

On topic, eu nu prea am cosmaruri, poate din cauza ca nu ma uit la prea multe filme horror :)). Dar imi aduc aminte ca o colega de-a mea mi-a zis ca ea viseaza alb-negru. Adica toate visurile si cosmarurile ei parca sunt scene din filmele din anii 20. Ciudat nu credeti ?

Guest AlleFakcoR
Posted

Probabil omu a dormit de cand a deschis topicu.

Oricum - cauze: Stres, traume.

Deces: Daca esti sanatos nu patesti nimic; insa daca suferi de anumite boli cardio-vasculare, ai tumoare la inima sau v-un cheag pe creier ai putea sa ai ghinionu asta.

Cum poti dormi linistit? Somnifere, calmante, pastile pentru inima, GHB sau pur si simplu bei vo 2-3 beri inainte de culcare.

Posted

Si eu am patit sa am vise dinastea, "deja-vu". Am visat odata ca la scoala doi colegi o sa se ia la tranta, si o sa fie galagie pe acolo. Dupa cateva zile chiar s-a intamplat, aveam senzatia ca am mai trait odata senzatia de atunci, mancandu-mi sandwishul si privind cum cei 2 se bat :lol:. Si asta e doar un singur vis "deja-vu", am mai avut.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...