Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mutulik4u:)

Este posibil?

Recommended Posts

Posted

Din cate am inteles acelea sunt caractere pt a testa .. de ex cum e acum S2 .. se testeaza cu ele pragurile etc etc..

incepi sa dai dovada de nebagare de seama .. suferi ah ?

No warn .. imi este cam antipatic baiatu'

:tiphat:

Posted

Din cate am inteles acelea sunt caractere pt a testa .. de ex cum e acum S2 .. se testeaza cu ele pragurile etc etc..

incepi sa dai dovada de nebagare de seama .. suferi ah ?

No warn .. imi este cam antipatic baiatu'

:tiphat:

imi pare rau dar nu asteptam un raspuns tocmai din partea ta #-o iar daca tie iti devine cineva antipatic pt ca posteaza pe 1 de la tn din alianta dai dovada cat de baiat esti si in plus nu cred ca e ceva in neregula sa intrebi :nanana:

Posted

alea sunt charuri de FOSTI admini. charurile de admin au fost blocate cu 99 dupa ce respectivii au fost scosi din staff/s-au lasat de mu. dupa ce le-a expirat 99-le de pe char, au aparut pe status. nu s-a dat 99 pe cont(cont blocat permanent), ci s-a dat pe char care acesta a expirat la un momentdat

Posted

oare ?ia da`i u de exemplu la status caracterul "-ija-" ,este admin,oare tie iti apare?mie nu

Sunt caractere ale caror persoane nu se mai afla in staff. Cand li se scoate "poweruser-ul" de pe caracterul de gamemaster, acestea apar pe status ca niste caractere normale.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...