Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

theogritzi

sugestie s2

Recommended Posts

Posted

Din cate am observat majoritatea caracterelor au cate un spell nou , doar mg-ul nu , pe s4 mg-ul are un spell care da cu lighting in jurul lui , am avut acest spel si pe un server de s2 cred ca ar putea sa se bage :D

Posted

se numeste lightingh storm si pe s4 sunt mai multe spelluri noi...iar acolo mg are 2 daca retin eu bine :) sm are 1 singura elful 2 bk 1 dl 1 summonerl 2

dar acel spell are un dmg mult prea mare fata de restul charurilor... desi are range mic. la 2 rr dai 6 8 k dmg..pe el..deci nu as fi de acord :)

Posted

ar fi ceva sa aiba si mg-ul macar un avantaj pe serverul asta. sm-ul va avea iar ms full, bk-ul are combo ala. mg-ul e de rasul lumii, nu cred ca s-ar comite o nedreptate daca ar avea si el un skill mai de doamne-ajuta

Posted

ar fi ceva sa aiba si mg-ul macar un avantaj pe serverul asta. sm-ul va avea iar ms full, bk-ul are combo ala. mg-ul e de rasul lumii, nu cred ca s-ar comite o nedreptate daca ar avea si el un skill mai de doamne-ajuta

A ramas cu skill-ul de strength.

Posted

totusi mg-ul are skiluri si de bk si de sm plus fire slash, de ce sa mai aiba inca unu puternic? :dontknow: nu are rost...

PS:vdragosh avea dreptate, totul numai sa fie serveru mai usor... :|

Posted

nu o sa mai fie nici o rasa invincibila pe versiunea noua :)

Posted

dupa mine mg ul are deja avantajele lui sa nu uitam ca ofera 7pct pe lvl

si asa probabilitatea de a adauga un skill nou e mica #-o

poate sa schimbe versiunea pe S4 :)) dar cred ca va ami dura cativa ani pana atunci :-j

Guest The_KniveS
Posted

skilul ala exista doar de la s4 in sus

Posted

nu are ms full ci 90% nu mai aberati o O

si dl bk sunt echilibrati pe s2 mg cred ca bate elfa nu sunt sigur in rest oricum nu bate nimik

dar asta e mg-ul :)

Posted

la bk va fi undeva in jur de 1,5 2 milioane nusht exact

ms este 90% atata este pe s2 setat de obicei

presupun ca si aici va fi la fel

intrebare ptr maya event

pica aripa lvl 2 sau care va fi recompensa la event ? :D

Posted

ar fi ff corect daca sar baga skilu ala la mg.ca asa mg pe versiuneasta e slab raw :violent:

Odata ce nu exista acel skill pe aceasta versiune cum vrei sa-l bagam?

Posted

1deamon spui doar prostii si pana la urma te vei alege cu un warn/suspend pentru dezinformare.

MS va fi in jur de 60-70% (au mai fost facute teste si se poate sa fie mai mare cu 10%).

Sweall la bk este de aproximativ 200k la full (nu 1.5 mil cum zici tu deamon).

Posted

1deamon spui doar prostii si pana la urma te vei alege cu un warn/suspend pentru dezinformare.

MS va fi in jur de 60-70% (au mai fost facute teste si se poate sa fie mai mare cu 10%).

Sweall la bk este de aproximativ 200k la full (nu 1.5 mil cum zici tu deamon).

eu stiam de 90% cel putin pe celelalte sv care am jucat atat a fost :|

dar macar nu am aberat ca e full

swelul am citit printr-un topic pe aici ca are bk 1.5 viata cu swell nu am spus de la me :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...