Guest Nikox Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Salut.. ! Sunt Nicoleta, ash vrea niste raspunsuri despre liceu Cum este .. ? Ce ore se fac? P.S Am vorbit cu cineva dar nu stiu daca e adevarat #-o 4 ORE DE MATEMATICA #-o #-o #-o ! 3 DE FIZICA SI DE ENGLEZA , 2 ED. Fizica , una de geografie si istorie trezirea la 6 fara un sfert dimineata sa iti faci patul dupa acea mergi la inviorare, faci o baie, iar pe la 6:50 dimineata mergi la masa destul de greu dar cred ca merita ! :beer: :-j
marius_truckerfan Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Hmm. Ce sa zic, dupa cum ai descris tu, pare greu, mai ales pt o fata. Eh, totusi nu pot vorbi sigur, nu stiu ce poti tu si ce nu poti :>.
mitza4fun Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 hmm....un coleg vrea sa dea tot la liceul militar...dar nu stiu cred ca este greu pt. ca tatal meu a fost in armata...nu a facut liceul , dar cand a fost soldat a fost destul de greu . Se trezea la orice ora si trebuia sa se duca la alarma
Guest Nikox Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Asta e.. :) o sa ma mai interesez cat mai mult :> :>
ChoWdeR Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ciau nicoleta :>:> banuiesc ca esti a 8-a :> e destul de greu la liceu militar, dar nimeni nu a murit din cauza asta ... oricat de grele or fi orele si toate ce trebe sa faci, se merita ...
Guest Nikox Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ceao :D da sunt pe a 8a :> uite acum am vb cu cineva care a fost... ai fost la liceul militar? Dospina Robert: da...la politie... PiNkyLoOtZah `: si cum sunt orele? Dospina Robert: la fel... Dospina Robert: ai in plus instructie Dospina Robert: dc? PiNkyLoOtZah `: vreau sa ma duc acolo , vreau sa stiu cum e PiNkyLoOtZah `: greu, usor... Dospina Robert: e mai greu... PiNkyLoOtZah `: cate ore se fac? PiNkyLoOtZah `: de la cat pana la cat,,? Dospina Robert: depinde...eu aveam ore normale numai ca dupa amiaza mai mergeai in scoala sa inveti...nu stateai la dormitoare PiNkyLoOtZah `: aha
Danutza_26 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Nicoleta cea mai mare greseala pe care ai putea sa o faci este sa urmezi Liceul Militar. Si asta din mai multe motive.Orele sunt ...bazate pe domeniu.....si mult mult sport...dar nu cum se fac la liceele normale 2 ture de teren 3 flotari si...restu orei joc...Probele pentru intrarea la acest liceu sunt extrem de grele si doar un baiat ff bun ar fi capabil sa le treaca cu bine.Ai nevoie de mult antrenament si o conditie fizica ff buna si cand sunt asta nu am refer sa arati bine fizic:)Odata ce ai terminat acest liceu esti obigata sa urmezi Academia Militara si este de cel putin 10 ori mai greu decat liceul.Vei fi cam singura fata din liceu si daca ajungi sa termini si academia cu bine si sa ramai in domeniu pt ca alta solutie nu ai colegii (pt ca numarul de colege nu va fi mai amre de 3-4) o sa te cam ia peste picior.....esti fiind plecati mai mereu din orasele lor natale neavand voie prea des la permisii o sa te ia pe tine ca un reper de placere.A si inca ceva..... In acest domeniu trebuie s afii pregatita 24 sin 24 sa raspunzi al orice solicitare si + ca vei fi plecata in ff mare parte a timpului de acasa...prin alte orase tari....si nu ai voie sa spui "NU NU VREAU SA MA DUC" in aceste situatii vei primi sanctiuni destul de drastice.PS Toate aceste lucruri le spun cu buna stiinta.Matusa mea regreta ca s-a dus spre acest domeniu.Daca iti place cu adevarat si crezi ca poti rezista fizic,psihic si la badjocurile unora dintre colegi iti urez SPOR :)
Raul Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 De acord cu Dana, nu te inscrie la asa ceva ca o sa regreti, daca crezi ca e usor ca scapi de materii "clasice" sa stii ca nu ai facut nici o afacere, trebuie sa te gandesti foarte bine la asa ceva, pentru ca dupa cum spunea si ea iti da foarte putine optiuni odata inscrisa la asa ceva.
MiTzA- Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 iti pierzi cei mai frumosi ani urmand liceul militar, iar atunci cand il vei termina , vei regreta enorm gestul facut ;)vezi ca s-a mai discutat si in trecut despre liceul militar :)
Guest Nikox Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Pai, nu stiu ce sa fac :( acolo vreau sa ma duc cu un coleg de clasa. Prima data iam intrebat pe parinti si, si ei au zis ca e greu, dar pot face asta .. sunt handbalista si am fizic bun, nu ma prea intereseaza daca isi bat joc altii... Acum vreau sa ma duc cu colegul meu la Alba Iulia si sa vedem cum e, probabil ca ne va placea, dar as vrea sa vad cum sunt si orele si cum se desfasoara.. :-? :-? Daca nu-mi place ma voi putea transfera? :crybaby: :violent: P.S Multumesc de informatiile de pana acum ! :beer:
Danutza_26 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Pai, nu stiu ce sa fac sad.gif acolo vreau sa ma duc cu un coleg de clasa. Prima data iam intrebat pe parinti si, si ei au zis ca e greu, dar pot face asta .. sunt handbalista si am fizic bun, nu ma prea intereseaza daca isi bat joc altii... Acum vreau sa ma duc cu colegul meu la Alba Iulia si sa vedem cum e, probabil ca ne va placea, dar as vrea sa vad cum sunt si orele si cum se desfasoara..Sa joci handbal e ca si cum ai da cu matura in loc sa faci 40 de km de alergare.Iti trebuie forta f multa. si la handbal nu iti cere atat cat iti cere liceul militar.Orele sunt grele... si multe dupa ore ai antrenamente apoi lectiile,masa,antrenamentul de seara apoi somn la 10 stingerea fara drept de apel la 5 trezirea spalarea antrenament masa incalzire ore si tot asa zilnic...+ca trebuie sa stai la camin ceea ce nu e placut.Si nu,nu te poti transfera absolut deloc si daca poti asta se va intampla doar pe acest profil adica Mlitaresc.Nu vei avea dreptul de a merge la o facultate oarecare tu neavand studiile liceeale necesare facultatilor obisnuite.Intradevar daca te gandesti la bani...salarul este bun dar asta dupa mult ani de munca vei avea un salariu de 15-20 mil sa zicem pe la 40 si ceva de ani :) Liceul milirate are urmatorul ciclu:Liceu Militar-Academie Militara-ArmataPrin urmare eu sunt sa stai linistita si tu si colegu si sa va vedeti de un liceu cum trebuie cu care sa ai un viitor bun si nu o viata de "sclavie" pt ca altfel nu se poate numi viata unui soldat saracu care isi risca viata pentru orice si oricine.....
TzuYoshi Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Sa joci handbal e ca si cum ai da cu matura in loc sa faci 40 de km de alergare.Iti trebuie forta f multa. si la handbal nu iti cere atat cat iti cere liceul militar.Orele sunt grele... si multe dupa ore ai antrenamente apoi lectiile,masa,antrenamentul de seara apoi somn la 10 stingerea fara drept de apel la 5 trezirea spalarea antrenament masa incalzire ore si tot asa zilnic...+ca trebuie sa stai la camin ceea ce nu e placut.Si nu,nu te poti transfera absolut deloc si daca poti asta se va intampla doar pe acest profil adica Mlitaresc.Nu vei avea dreptul de a merge la o facultate oarecare tu neavand studiile liceeale necesare facultatilor obisnuite.Intradevar daca te gandesti la bani...salarul este bun dar asta dupa mult ani de munca vei avea un salariu de 15-20 mil sa zicem pe la 40 si ceva de ani :) Liceul milirate are urmatorul ciclu:Liceu Militar-Academie Militara-ArmataPrin urmare eu sunt sa stai linistita si tu si colegu si sa va vedeti de un liceu cum trebuie cu care sa ai un viitor bun si nu o viata de "sclavie" pt ca altfel nu se poate numi viata unui soldat saracu care isi risca viata pentru orice si oricine.....Debitezi multe prostii. Sunt clasa a 8-a, o sa fie greu dar nu exagerat de greu precum zici tu. Sunt copii nu roboti creati pentru razboi.Parerea mea, daca asta vrei si stii in ce te bagi, fa-o.
Danutza_26 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Debitezi multe prostii. Sunt clasa a 8-a, o sa fie greu dar nu exagerat de greu precum zici tu. Sunt copii nu roboti creati pentru razboi.Parerea mea, daca asta vrei si stii in ce te bagi, fa-o.parerea ta ca eu debitez multe prostii e rea.nu ai fosta colo nu stii cum e.Imi pare rau sa iti spun cand cand e vorba de o fata e alta poveste decat la un baiat.Stii cate fete au fost acum 2 ani in tot liceu? 4 fete atat :) Si nu am spus ca e imposibil de intrat si sa nu se duca acolo.E treaba ei daca se duce.daca poate rezista si crede ca asta vrea cu adevarta are unda verde la dat probele de admitere intai :)
Guest Nikox Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 :) Nu e chiar asa usor la handbal #-o credema ;) Dar habar n-am ce sa fac La Liceul Militar sau la Axente Sever , Roth :-? Dupa cum zici tu pare sa fie destul de complicat pt o fata :dooh: :dooh: O sa incerc sa vad daca iau probele, daca nu le iau asta e
Danutza_26 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 pt o fata e complicat pt un baiat poate fi usor :) iti alegi liceul si in functie de medie si sa stii ca degeaba treci probele daca ai multi baieti ianitea ta pt ca ai eu nevoie de baieti mai mult :) dat iti urez succes si asteptam sa ne spui ce ai facut daca te duci :)
Nok!a Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 nu merita liceul. fa un liceu normal, si apoi daca mai vrei du-te la academie, unde e mult mai placut decat liceul militar. si daca termini academia te poti angaja si in civilie, nu doar armata, don't worry.
Menum35 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Eu am fost la campina si nu am luat .... Sincer nu te DUCE
Lord_Bogdan Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Cel mai bun prieten al meu voia sa dea la liceul militar, dar nu a intrat pentru ca nu a facut destule tractiuni .. anyway acum e la cel mai bun liceu din oras si o duce destul de bine.. mereu imi spune: ce prostie era sa fac eu cu liceul asta militar. Trage tu concluzia!
Mr.Dexter Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Eu zic ca se merita,si tatal meu a facut acest liceu militar,si as vrea sa il fac si eu,cand voi fi mai mare, + ca in armata vei avea si un salariu frumusel :>
Danutza_26 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 frumusel frumusel dar cata munca.....si cate riscuri :P
eseeet_ Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 iti irosesti anii ducandu-te la un liceu militar,te enervezi pt ca toata lumea isi bate joc de tine si plangi,parerea mea e sa iei un liceu care sa aiba o profesie care iti place,si sa nu strige aia JOS ,DREPT,JOS DREPT,de exemplu info