Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest linux20

intrebare

Recommended Posts

Guest linux20
Posted

MA POATE AJUTA CINEVA ?

AM DESCARCAT JOCUL AM DEZARHIVAT SI TOTUSI CAND INTRU IN START EXE NU MA POT CONECTA EFECTIV NU I-MI DAU SEAMA DE CE , I0-MI TOT APARE YOU ARE DISCONECT FROM SERVER .

ROG EVENTUAL SA MI SE SPUNA DACA MAI ESTE CEVA DE FACUT

Posted

MA POATE AJUTA CINEVA ?

AM DESCARCAT JOCUL AM DEZARHIVAT SI TOTUSI CAND INTRU IN START EXE NU MA POT CONECTA EFECTIV NU I-MI DAU SEAMA DE CE , I0-MI TOT APARE YOU ARE DISCONECT FROM SERVER .

ROG EVENTUAL SA MI SE SPUNA DACA MAI ESTE CEVA DE FACUT

Pentru problema multora legata de d/c-uri dese si scoateri din joc .

Deoarece am avut si eu problema si n-am vazut nicio rezolvare pe aici m-am decis sa studiez putin problema si am gasit niste solutii:

1. Upgradati-va driverul la placa video. Folositi "Everest" sau "Driver Magician" daca nu stiti ce drivere aveti nevoie.

2. Puneti ultimul DirectX -> Click Aici pentru download DirectX 9c

3. Faceti un scan cu Malware -> Click Aici pentru download Malwarebytes (aveti grija ce stergeti ca eu mi-am stricat windows-ul din cauza neatentiei)

4. Faceti un test al memoriei cu MemTest pentru a vedea daca nu cumva aveti un ram botzit -> Click aici pentru a downloada MemTest

5. Folositi un program gen Everest pentru a va verifica temperatura din pc (procesor/video). De exemplu Everest -> Click aici pentru a downloada softul Everest

6. Folositi un soft de Benchmark sa va testati sistemul -> Click aici pentru a alege modelul de 3dmark

Eu dupa ce am instalat ultima versiune de DirectX nu m-a mai scos din joc. Am instalat ieri seara si am stat mult afk. Deci m-a ajutat.

si vezi si daca ai porturile deschise

In primul rand ca sa aflati daca aveti porturile inchise trebuie sa stiti care sunt mai intai:

ConnectServer - 81.196.104.158:44405

Server 1 - 81.196.104.158:55901 (server-ul principal)

Server 2 - 81.196.104.158:55903 (CryWolf, LoT, LorenDeep, Castle Siege)

p.s. data viitoare posteaza la aspecte tehnice nu la sugestii....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...