Jump to content
Random Hero

Efectele crizei, similare celor din 1989

Recommended Posts

Posted

COMPARAŢIE. Criza financiară va avea un impact la fel de important asupra lumii ca prăbuşirea Zidului Berlinului şi a comunismului în 1989, a declarat, ieri, ministrul german de finanţe, Wolfgang Sch?uble, citat de AFP.

?Sunt convins că actuala criză financiară va schimba lumea la fel de profund ca prăbuşirea Zidului (Berlinului - n.r.). Echilibrul dintre America, Asia şi Europa se schimbă dramatic, iar acest trend este departe de final”, a spus el.

Oficialul şi-a motivat în acest mod cererea adresată băncilor de a accesa sprijin din partea statului pentru

a putea oferi mai multe împrumuturi companiilor. ?Nu pot face mai mult decât să cer băncilor să accepte ajutorul statului”, a afirmat Sch?uble.

Întrebat despre vânzarea constructorului auto Opel, suspendată de General Motors, proprietarul companiei, Schauble a cerut grupului american să ofere "clarificări” în privinţa planului de restructurare a Opel.

Jumătate dintre angajaţii Opel, respectiv 25.000 de persoane, lucrează în patru uzine din

Germania. General Motors ar putea renunţa la aproximativ 10.000 de angajaţi.

Guest Bogdan.
Posted

Important este ca eu sa am bani de salam,branza si margarina.

LE: Am uitat de paine.

Posted

"Criza financiara" la romani o sa dureze o vesnicie. Cu toate ca o sa se termine sau probabil s-a terminat deja, timpul indelungat in care toti au stiut ca e criza financiara o sa isi puna amprenta si pe viitor.

Cand nu vor fi bani, iar "va fi criza financiara". Mereu e criza financiara cand nu ai de unde.

Un lucru nu inteleg. De ce va plangeti toti ca e criza?! Pentru ca asa arata sondajele sau stirile? Nu inteleg cu ce va afecteaza pe voi (oameni de rand) asa-numita "criza financiara" ?

Posted

zise directorul companiei multinationale -_-

Te simti amenintat de criza financiara? Am zis "VOI", pentru ca eu nu cred in prostiile astea, deci, automat nu fac parte din "VOI". Dar e bine ca va afisati asa.

Posted

Mie mi se rupe de crize financiare, de gripe porcine, de legi educationale care cad ... am de unde frate :)) am de undeee... !! cred ca am devenit cocalar la dracu in puii mei ...

vrei sa ne intrecem in injuraturi tzuy ? :D

Posted

Mie mi se rupe de crize financiare, de gripe porcine, de legi educationale care cad ... am de unde frate :)) am de undeee... !! cred ca am devenit cocalar la dracu in puii mei ...

vrei sa ne intrecem in injuraturi tzuy ? :D

Amice, esti bolnav? Cine injura pe aici? Esti doar un copil frustrat care nu are ce face si incepe sa comenteze topicuri aleatoriu. So yes, STFU.

Posted

defineste frustrat iubire

scumpo refuzi un dialog civilizat? :( si eu care credeam... si spermam... pardon speram.... si.. ah..

nu-i nimic...

Din reply`ul tau nu reiese decat un singur lucru. Esti gay :(

Si partea cu sperma, trebuia sa fie o gluma? Daca da, regretele mele, nu am inteles-o. Pana una alta, te las singur pe aici.

Bafta.

Posted

Din reply`ul tau nu reiese decat un singur lucru. Esti gay :(

Si partea cu sperma, trebuia sa fie o gluma? Daca da, regretele mele, nu am inteles-o. Pana una alta, te las singur pe aici.

Bafta.

Poti sa ma sfasii cu dintii si-apoi sa chemi vantul sa-mi imprastie trupul intr-o mie de zari... dar sa nu ma lasi niciodata singur pe forum.. :( te rog.. imi pare rau pentru gluma cu aia.. am sa fiu mai indirect

CVSMS ?

Posted

Pentru cei 2 cocosi de mai sus...potoliti-va pana nu va incasati cate un suspend

PS...Criza..nici nu resimtim inca efectele ei. Eu zic ca ne putem pregati pentru ce e mai rau in prima parte a anului viitor.

In 89 a fost mai mult o cirza sociala..economic nu cred ca stateam atat de rau in momentele alea.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...