Random Hero Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 COMPARAŢIE. Criza financiară va avea un impact la fel de important asupra lumii ca prăbuşirea Zidului Berlinului şi a comunismului în 1989, a declarat, ieri, ministrul german de finanţe, Wolfgang Sch?uble, citat de AFP.?Sunt convins că actuala criză financiară va schimba lumea la fel de profund ca prăbuşirea Zidului (Berlinului - n.r.). Echilibrul dintre America, Asia şi Europa se schimbă dramatic, iar acest trend este departe de final”, a spus el.Oficialul şi-a motivat în acest mod cererea adresată băncilor de a accesa sprijin din partea statului pentrua putea oferi mai multe împrumuturi companiilor. ?Nu pot face mai mult decât să cer băncilor să accepte ajutorul statului”, a afirmat Sch?uble.Întrebat despre vânzarea constructorului auto Opel, suspendată de General Motors, proprietarul companiei, Schauble a cerut grupului american să ofere "clarificări” în privinţa planului de restructurare a Opel.Jumătate dintre angajaţii Opel, respectiv 25.000 de persoane, lucrează în patru uzine dinGermania. General Motors ar putea renunţa la aproximativ 10.000 de angajaţi.
Guest Bogdan. Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Important este ca eu sa am bani de salam,branza si margarina.LE: Am uitat de paine.
TheodorescuS Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Nu sunt banii o problema:)) noi sa fim sanatosi
mitza4fun Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 E bn ca celelalte tari au iesit si noi stam ca prostii in criza... din vina nu stiu cui ...dar cert e ca ROMANIA e cu multi ani in urma ...multi
TzuYoshi Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 "Criza financiara" la romani o sa dureze o vesnicie. Cu toate ca o sa se termine sau probabil s-a terminat deja, timpul indelungat in care toti au stiut ca e criza financiara o sa isi puna amprenta si pe viitor.Cand nu vor fi bani, iar "va fi criza financiara". Mereu e criza financiara cand nu ai de unde. Un lucru nu inteleg. De ce va plangeti toti ca e criza?! Pentru ca asa arata sondajele sau stirile? Nu inteleg cu ce va afecteaza pe voi (oameni de rand) asa-numita "criza financiara" ?
TheodorescuS Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Nu inteleg cu ce va afecteaza pe voi (oameni de rand) asa-numita "criza financiara" ?zise directorul companiei multinationale -_-
TzuYoshi Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 zise directorul companiei multinationale -_-Te simti amenintat de criza financiara? Am zis "VOI", pentru ca eu nu cred in prostiile astea, deci, automat nu fac parte din "VOI". Dar e bine ca va afisati asa.
TheodorescuS Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Mie mi se rupe de crize financiare, de gripe porcine, de legi educationale care cad ... am de unde frate am de undeee... !! cred ca am devenit cocalar la dracu in puii mei ... vrei sa ne intrecem in injuraturi tzuy ? :D
TzuYoshi Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Mie mi se rupe de crize financiare, de gripe porcine, de legi educationale care cad ... am de unde frate am de undeee... !! cred ca am devenit cocalar la dracu in puii mei ... vrei sa ne intrecem in injuraturi tzuy ? :D Amice, esti bolnav? Cine injura pe aici? Esti doar un copil frustrat care nu are ce face si incepe sa comenteze topicuri aleatoriu. So yes, STFU.
TheodorescuS Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 defineste frustrat iubirescumpo refuzi un dialog civilizat? :( si eu care credeam... si spermam... pardon speram.... si.. ah..nu-i nimic...
TzuYoshi Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 defineste frustrat iubirescumpo refuzi un dialog civilizat? :( si eu care credeam... si spermam... pardon speram.... si.. ah..nu-i nimic...Din reply`ul tau nu reiese decat un singur lucru. Esti gay :(Si partea cu sperma, trebuia sa fie o gluma? Daca da, regretele mele, nu am inteles-o. Pana una alta, te las singur pe aici. Bafta.
TheodorescuS Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Din reply`ul tau nu reiese decat un singur lucru. Esti gay :(Si partea cu sperma, trebuia sa fie o gluma? Daca da, regretele mele, nu am inteles-o. Pana una alta, te las singur pe aici. Bafta.Poti sa ma sfasii cu dintii si-apoi sa chemi vantul sa-mi imprastie trupul intr-o mie de zari... dar sa nu ma lasi niciodata singur pe forum.. :( te rog.. imi pare rau pentru gluma cu aia.. am sa fiu mai indirectCVSMS ?
EquiNox Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Criza ? Acum e la moda sa zici ca esti in criza cand colo chelui sute de euro in cluburi de fite pentru a impresiona gagicile
Lancelot Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Pentru cei 2 cocosi de mai sus...potoliti-va pana nu va incasati cate un suspendPS...Criza..nici nu resimtim inca efectele ei. Eu zic ca ne putem pregati pentru ce e mai rau in prima parte a anului viitor.In 89 a fost mai mult o cirza sociala..economic nu cred ca stateam atat de rau in momentele alea.
Stargate Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 criza financiara va lovi in romania cand vor fi dati afara nush-cate mii de oameni, sa vedeti atunci balci #-o pana atunci se vorbeste pe uscat :dontknow: