Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-=BUBU=-

O intrebare

Recommended Posts

Posted

Astazi am cautat un spot in K7, m-am dus pana la

ulimul spot. Cand m-am intors m-am trezit cu PK

de la Cristal, fara sa ma opresc sa intreb ceva.

As vrea sa va intreb D-nilor Admini si Moderatori

daca este permis asa ceva fara ca eu sa deranjesz

pe nimeni sa-mi iau PK?

Eu as propune sa se interzica acest mod de a face pk

in plansele in care se intra cu o invitatie pe care altadata

nu o ai si o cumeri. Da faci PK in arena, tarkan,atlans,devias, aida,

icarus dar nu in plansele care se intra cu invitatie.

Deci va intreb este permis asa ceva?

Multumesc, o zi buna !

Posted

Astazi am cautat un spot in K7, m-am dus pana la

ulimul spot. Cand m-am intors m-am trezit cu PK

de la Cristal, fara sa ma opresc sa intreb ceva.

As vrea sa va intreb D-nilor Admini si Moderatori

daca este permis asa ceva fara ca eu sa deranjesz

pe nimeni sa-mi iau PK?

Eu as propune sa se interzica acest mod de a face pk

in plansele in care se intra cu o invitatie pe care altadata

nu o ai si o cumeri. Da faci PK in arena, tarkan,atlans,devias, aida,

icarus dar nu in plansele care se intra cu invitatie.

Deci va intreb este permis asa ceva?

Multumesc, o zi buna !

Hmm. Din cate stiam eu, este un server PvP (teoretic)

Poti sa te duci sa il omori pana se satura ( cam greu cu regulamentul asta care protejeaza pe cei care au "spot" )

sau sa pui guilda (alianta) lui Cristal in Hostility mode :P

PS: daca punem regula care sa protejeje jucatorii la PK in Kalima , atunci o sa le transformam in harti obisnuite .

Posted

Tocmai dragosh, eu am doar 9 rr el are 40, cum as putea sa-l omor eu?0_o

Ar trebui sa fie interzis PK-ul in kalime, mai ales daca nu deranjezi cu nimic.

Deci cine trece pe langa acesti plaiery cu N rr as propune daca nu este

deranjat din a face exp. sa se lase de obiceiul de a face pk cel putin

in kalime unde nu se intra prin comanda /move.

Este servar PvP dar in kalime nu ar trebui sa se faca pk fara motiv,

poate te chiama cineva la party si tu nu mai ajungi, ca dai de Cristal

si iti da pk sau chiar altii, nu neaparat el.

Grazzie !

Posted

Da...mi se pare penibil sa caut juma de ora un k4...sa merg sami caut spot si sa se trezeasca un destept sa ma omoare...

Stiu k o regula anti-pk in kalima lasa loc de intrerpretari,dar ganditiva k nu e corect sa fii omorat atata timp cat nu deranjezi.Mie personal mi sa intamplat sa fiu omorat numai pt k ma plimbam,si nu in k7 in k4.

Eu cred k un 2-3 zile ss pt pk kalima ii va linisti pe cei care se cred zmei k au rr...si uita defapt kre e esenta jocului....SOCIALIZAREA

Posted

Bubu aici e vorba de cat il duce capu pe fiecare .. de bun simt .. de cei 7 ani de acasa .. etc..

ar fi culmea sa fiu pro la sugestia/ intrbarea ta .. pt ca recunosc ca si eu mai fac chestia asta pe unii " amici " de ai mei .

mai sunt rivalitati intre unii playeri / guilde.. este un server pvp .. de ce s-ar interzice pk`u? e spotul meu fac ce vreau pe el nu ?

deci nu as fi de acord sa se interzica pk`u in kalima .. doar pt ca se intra cu invitatie ..e o plansa ca oricare alta ..

( ma duc in aida pana pe ultimu spot merg 10 minute .. imi da unu pk acolo .. hai sa interzicem si pk in aida ..ca am mers 7483 km pana pe ultimu spot. )

:tiphat:

Posted

la inceputul servarului a mai fost o discutie de genul acesta....

dar intradevar este un servar pvp...

+ unii sunt si afk in game si mai lucreaza la pc...

poate apasa ctrl exact cand treci u pe acolo si isi poate lua suspend aiurea..

chiar daca el era pe spotul lui sa-si ia suspend

nu as fi de acord nici eu ...

Posted

Am deschis si eu un topic de genu asta ...

Intradevar este o problema foarte mare ,cred ca toti au intalnit problema asta E aiurea sa incepi preluarea si sa tzi se dea PK ....deocamdata poate eu imi permit sa arunc niste jwl-uri si sa cumpar iara o poarta spre kalima, dar sunt unii care nu au posibilitatea asta e NESIMTIRE pana la urma .

- sa gandim altfel...

Eu am 20 de rr-uri set full ref ,ma duc la o preluare si intreb pe X cu 5 rr-uri daca e afk ...el incearca sa-mi dea PK si moare din reflect, atunci statusul meu se schimba in murder ..dar el sa omorat singur ...si eu sunt pasibil de SS pt ca am set ref ....

Inca ceva ,intru intr-o kalima si iau primul spot si intreb afk si imi iau pk ..nu mai apuc sa vad daca mai departe doarme cineva doar daca mai cumpar una e NESIMTIRE sa tzi se dea PK dupa ce il saluti si il intrebi de afk nu trebuie sa se supere lumea ca-i intrebi de afk, asa scrie in regulament....

Exemplu:

Ai salut erau 2

http://img696.imageshack.us/i/screen111700350026.jpg/

intreb pe primu

http://img690.imageshack.us/i/screen111700350027.jpg/

intreb pe al doilea

http://img696.imageshack.us/i/screen111700350028.jpg/

si dupa intrebare PK

http://img36.imageshack.us/i/screen111700350029.jpg/

Pana la urma o sa ma umplu de full reflect o sa dea in mine si o sa moara din reflect imi trag movie maker( un program care filmeaza tot ce fac pe pc ) si o sa demonstrez ca si-a dat pk singur alta solutie nu ai ...

Posted

Degeaba deschideti topicul de genul asta ca sa mai discutat si nu este nimic de facut,voi credeti daca cineva are 100 de rr atunci este si un om destept?(nu.... au probleme de personalitate!)nu ai ce face cu ei si mie mi se intampla des dar singurul lucru ce pot sa fac este sa-mi fac provizi de invitati si sa-l ,,vanez" pe respectivul pana il prind afk.

Sunt CONTRA interziceri de a face pk in Kalima

Posted

Am deschis si eu un topic de genu asta ...

Inca ceva ,intru intr-o kalima si iau primul spot si intreb afk si imi iau pk ..nu mai apuc sa vad daca mai departe doarme cineva doar daca mai cumpar una e NESIMTIRE sa tzi se dea PK dupa ce il saluti si il intrebi de afk nu trebuie sa se supere lumea ca-i intrebi de afk, asa scrie in regulament....

Te-ai gasit tocmai u sa faci pe fecioara maria .. cel cu gura mare mereu .. daca iti vezid e treaba ta iti zic eu ca nu iti iei pk .. dar tu cum esti cu gura mare.. nici nu te-as lasa sa intri in kalima .

Posted

Daca erai in locul lui Cristal, nu mai faceai postul asta. Fate mare si dupa nu o sa mai ai probleme.

Sau pune set reflect.

Eu am pus o intrebare ca sa-mi raspunda, un Moderator.

Ai inteles gresit !

Eu mai am si alte probleme de facut, nu sa stau sa dau rr-turi sa nu dorm

noptile, joc de placere, mai am si alta viatza, nu doar Mu pe paine. :D

Degeaba deschideti topicul de genul asta ca sa mai discutat si nu este nimic de facut,voi credeti daca cineva are 100 de rr atunci este si un om destept?(nu.... au probleme de personalitate!)nu ai ce face cu ei si mie mi se intampla des dar singurul lucru ce pot sa fac este sa-mi fac provizi de invitati si sa-l ,,vanez" pe respectivul pana il prind afk.

Sunt CONTRA interziceri de a face pk in Kalima

Ai dreptate ce ai spus aici, eu m-am referit la fapta care a facut-o Cristal

Deci merg sa-mi caut spot fara sa-l deranjez si imi da pk, oare crezi ca este corect?

Poate ma chemat cineva la un spot si in loc sa ajung ma trezesc Devias.

La fapul asta m-am referit, nu am deranjat, nu vreau sa-mi iau pk aiurea.

Sa fiti iubiti

Posted

BUBU din cate stiu esti din honey. intreba-i pe colegii tai de alianta daca nu fac la fel , asa ca nu mai posta pe victima :)

felicitari epure .. meriti premiu nobel pt " nabul serverului "

Posted

Te-ai gasit tocmai u sa faci pe fecioara maria .. cel cu gura mare mereu .. daca iti vezid e treaba ta iti zic eu ca nu iti iei pk .. dar tu cum esti cu gura mare.. nici nu te-as lasa sa intri in kalima .

nu-mi bat capul cu tine ...tu esti asta si atat stii :tiphat:

Proud to be Unique

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...