Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

inregistrat_ieri

nefondate sau nu?

Recommended Posts

Posted

a trecut deja prea mult timp, insa mi se pare amuzanta situatia.. ori se dau nefondate ori nu? ce rahat inseamna asta cu retras-ul plangerilor? eu incerc sa-l vanez pe unu, cand vad ca prostanu are printuri, ma bag si retrag. cum vine asta?

adica eu stau 20 de zile suspendat pentru nefondata, si altii pot sa retraga posturile cum vor ei.

unde e dreptatea?

Posted

Retragerile se fac daca accepta ambele parti implicate in plangere. In plus trebuie sa accepte si moderatorul. Cand vine vorba de vanatoare iti zic eu ca nu o sa se accepte retragerile.

Posted

eu cred ca "nefondata" nu ar trebuii sa existe , cel putin in nici un caz la 5 zile. 1 zi maxim spun eu. Pana la urma e doar o simpla gresala. Ala care e postat oricum nu pateste nimic.

Posted

Cand se inteleg cele 2 parti nu cred ca se va da nefondata, dar cand partea care a postat stie ca a gresit si continuie sa o tina pe a lui se va da nefondata chiar si in momentul cand retrage (fara sa fie acceptata retragerea de cel postat).

Aveti timp 7 zile la dispozitie ca sa faceti o plangere, nimeni nu va obliga sa postati in secunda 2. In 7 zile aveti timp sa verficati daca aveti pozele corecte sau daca va intelegeti intre voi.

In schimb cei care fac o plangere si apoi dau delete la poze risca sa ia un suspend mai mare decat o nefondata.

Posted

Chiar daca nu ai deschis tu topicul, l-ai acuzat si tu la randul tau de ceva. Prin stergerea pozelor a ramas doar spamul, de aceea ai luat suspend.

Legat de celelalte discutii, trebuie sa stiti ca, in opinia mea, rolul unui moderator este sa faca exact ceea ce ii sugereaza si denumirea functiei, adica sa modereze conflictele aparute in joc (sau pe forum). E de preferat, daca partile se inteleg si se impaca, conflictul sa ramana stins in acest fel si sa nu se mai recurga la suspenduri in joc. Nu cred oricum ca vom vedea prea multe cazuri de impacari, desi mi-as dori lucrul asta...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...