Jump to content
Smokie

Cu cine votezi part II

Sondaj  

50 members have voted

1. 1. Cu cine votati ?

• Traian Basescu
      12
    • Mircea Geoana
      5
    • Crin Antonescu
      20
    • George Becali
      6
    • Vadim Turdor
      4
    • Sorin Oprescu
      1
    • Remus Florinel Cernea
      1
    • Gheorghe Eduard Manole
      0
    • Kelemen Hunor
      1
    • Ovidiu Cristian Iane
      0
    • Constantin Rotaru
      0

Recommended Posts

Posted

M-am razgandit si ma duc la vot...il votez pe Crin Antonescu de ce ? pentru ca de restul m-am saturat....nu mi-au aratat nimic....as vrea sa aibe si Crin o sansa , sa vad de ce e el in stare........aseara privind confruntarea....ma duc sa-l votez pe Crin , are votul meu pentru un singur lucru : Tudor Chirila .

Posted

Da zetulescule, a dat un exemplu fenomenal cu Tudor, ce sa`ti povestec...jumate din staff`ul lui de campanie habar n`are cine e Tudor, ontopic o sa votez pe oricine dar numai pe Base nu.

Posted

sa va zicem 3 cuvinte : Mircea Geoana presedinte

:))

Dai ma drumul de aici ca sunt satul de voi. Cand ii vad pe bosorogii astia in proces de putrefactie cu geona pe buze imi vine sa le dau in cap. De 20 de ani au votat numai psd. Ce au mai votat cu psd, cu gandul la zilele comunismului . Mai ales babele care aveau orgasm cand auzeau de Petre Roman. Imi este scarba de bosorogii astia. Dupa care tot ei sa vaieta ca nu au medicamente , ca au pensiile mici, ca nu au mancare. Nu aveti mancare din prostia voastra. Problema e ca populatia Romaniei este foarte batrana si bosorogii nu ne lasa pe noi , tinerii, sa avem un viitor mai bun.

Sper la un viitor mai bun pentru Romania alaturi de Crin Antonescu si johannis premier. Vadim la interne :D

Posted

Dai ma drumul de aici ca sunt satul de voi. Cand ii vad pe bosorogii astia in proces de putrefactie cu geona pe buze imi vine sa le dau in cap. De 20 de ani au votat numai psd. Ce au mai votat cu psd, cu gandul la zilele comunismului . Mai ales babele care aveau orgasm cand auzeau de Petre Roman. Imi este scarba de bosorogii astia. Dupa care tot ei sa vaieta ca nu au medicamente , ca au pensiile mici, ca nu au mancare. Nu aveti mancare din prostia voastra. Problema e ca populatia Romaniei este foarte batrana si bosorogii nu ne lasa pe noi , tinerii, sa avem un viitor mai bun.

Sper la un viitor mai bun pentru Romania alaturi de Crin Antonescu si johannis premier. Vadim la interne :D

mai usor nenea nu te tipa la mine ca nu am dat in cap la nimeni :violent:

Posted

1996 2000= guvern de dreapta.

2004 2008= guvern de dreapta.

Posted

sunt 12 persoane care candideaza la presedentie , tu ai acolo 11 si mai e un topc pe aceasi tema.

Uite ca eu numai de 11 stiu si da, am mai deschis un topic cu aceeasi tema + sondaj. Chill out !

Posted

ma multi vad ca ati votat cu base si nu ati scris ca votati cu el scrieti ce va e rusine cu el deja noi suntem o rusine

El na facut nimica pt romania asta ce rost mai are sa il votam nu merita eu daca as iesi presedinte ias face locul de veci :)) :bananadance2: :bananadance2: Eu as vota cu George Becali , a facut mai multe ca toti candidati MERITA

Posted

Sincer...pentru prima data nu stiu cu cine sa votez.

Oricare!

Mai putzin Geoana, sa nu faci greseala sa il votezi!

Daca iese Geoana Romania a mers inapoi inca cel putin 10 ani!

Posted

Nononono....

Rectific ffs

Sincer...pentru prima data nu stiu cu cine sa votez. (Exceptie Geoana [sigur nu])

... nu de alta dar lucrez in privat. AA A AAAAAAAAAA AAAAHAM

Posted

Oricare!

Mai putzin Geoana, sa nu faci greseala sa il votezi!

Daca iese Geoana Romania a mers inapoi inca cel putin 10 ani!

nu conteaza cine o sa iasa presedinte

tot asa o sa mearga

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...