Jump to content
eugen66

Provocări de Ziua Naţională: Garda Maghiară vine la Cluj-Napoca!

Recommended Posts

Posted

Noua Gardă Maghiară, înfiinţată după scoaterea în afara legii în Ungaria a Magyar Garda, a anunţat că va manifesta de 1 decembrie în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Potrivit kronika.ro, “Plutonul Secuiesc Albert Wass” din Gyor vor comemora înfiinţarea Batalionului Secuiesc, grupare paramilitară responsabilă de atrocităţi în zona Valea Drăganului în anul 1919.

Reprezentanţii acestei grupări au solicitat primăriei Cluj-Napoca autorizaţie de manifestare, dar s-au lovit de refuzul oficialităţilor. Cu toate acestea, membrii Noii Gărzi Maghiare (Uj Magyar Garda) sunt decişi să comemoreze Batalionul Secuiesc chiar de Ziua Naţională a României, la Cluj-Napoca.

Batalionul Secuiesc este o grupare paramilitară care s-a împotrivit actului Unirii de la 1 decembrie 1918 şi alături de Regimentul 21 ungar au comis o serie de atrocităţi împotriva românilor în localităţile Poieni, Ciucea, Bologa şi Huedin, refuzând să recunoască unirea şi să se retragă în Ungaria.

Mare pacat ca presa alimenteaza acest razboi care nu ar trebui sa existe.Suntem invidati zilnic de straini imputit si inferiori care provin din lumea a 3.O sa ajungem, curand, ca americanii, care sunt satui de hip hop, asa cum si noi suntem satui de manele. Islamul o sa acapareze toata europa, negrii cer drepturi, pakistanezii cer libertate religioasa,indienii cer ajutoare sociale. Toata europa este invadata de acesti inamici. Ungurii si romanii nu inteleg care este adevarata problema. E aproape normal ca unii sa isi doreasca independenta, sunt si romani care doresc independenta anumitor regiuni, ce sa te mai astepti de la unguri...

Cand vom supera aceste conflicte, probabil la alimentara ne vor servi chinezii, tinerii vor cumpara senzatii tari de la arabi, vom observa femei acoperite pe fata de voalul negru si in transportul in comun ne vom intalni cu africani urat mirositori. O sa fie prea tarziu...vom duce dorul acestor vremuri, ne vom simti straini de locurile noastre. La plaja, la munte, unde obisnuiam sa mergem ne vom intalni cu straini ce calca in picioare traditiile locale, impunand obiceiurile lor agresive protejate de politicieni supusi noului ordin mondial, iar noi nu vom avea puterea de a ne revolta.

Sa revenim insa la problema noastra reala, ungurii.

Posted

Cu toate acestea, membrii Noii Gărzi Maghiare (Uj Magyar Garda) sunt decişi să comemoreze Batalionul Secuiesc chiar de Ziua Naţională a României, la Cluj-Napoca.

Incredibil! De ce n-ar iesi Vadim presedinte ca sa ii puna la punct pe bozgorii astia?

Posted

mda...in lumina celor ce se intampla in lume (europa in special) cu invazia de culturi, nu am crezut niciodata ca ar trebui sa cadem la pace cu ungurii pt a tine la distanta puhoiul de straini...dar de, istoria e ciudata :-?

Ar fi totusi o solutie, dar care nu va fi niciodata aprobata, datorita intereselor prea mari care se afla in centrul acestor abuzuri.

Posted

Daca in momentul asta era Vadim presedinte cred ca se lasa cu baie de sange, trimitea armata sa ii extermine pe astia si parca mi-ar fi parut bine, nu pot sa ii sufar pe ungurii astia care se cred mari si tari intr-o tara straina, si cred ca totul li se cuvine de drept.

Posted

nu ar fi prima oara cand cei din Garda Maghiara incearca sa-si faca de cap pe aici :) mai exista si la noi in tara cateva regimente prin diferite localitati cu populatie majoritar maghiara..dar nu a avut succesul scontat..desi au organizat si un mars acum cativa ani :) cu ocazia comemorarii Generalilor Maghiari ..

Asa ca sa nu ne agitam degeaba :) macar momentan

Posted

Cand vom supera aceste conflicte, probabil la alimentara ne vor servi chinezii, tinerii vor cumpara senzatii tari de la arabi, vom observa femei acoperite pe fata de voalul negru si in transportul in comun ne vom intalni cu africani urat mirositori. O sa fie prea tarziu...vom duce dorul acestor vremuri, ne vom simti straini de locurile noastre. La plaja, la munte, unde obisnuiam sa mergem ne vom intalni cu straini ce calca in picioare traditiile locale, impunand obiceiurile lor agresive protejate de politicieni supusi noului ordin mondial, iar noi nu vom avea puterea de a ne revolta.

prea ai dat o in balarii aici :D

Posted

...de ce nu a fost votat Vadim ? X(X((X(X(

populatia Romaniei voteaza numai cu stomacu' (pentru ca primesc un mic si o bere) in loc sa voteze cu capu!

Hai ca esti tare. Tu crezi ca un presedinte are atributii nelimitate. Tot ce spune Vadim e fictiune, fie ca va scoate tiganii, ungurii din tara, fie ca el trebuia sa aiba mai multe voturi. A-ti folosi capul la vot inseamna a nu vota cu Vadim si altii.

Majoritatea dintre voi v-ati extins cam mult. Problema ce s-a ivit aici nu sunt ungurii, ci respectiva garda maghiara care isi manifesta dorinta de a comemora Batalionului Secuiesc. Din moment ce le-a fost refuzata cerere pt. organizarea unui astfel de eveniment, iar ei tot vor actiona, se vor trezi cu implicarea autoritatilor.

Sa va reamintesc ca afirmatiile rasiste atrag sanctiuni riguroase.

Posted

Si din nou generalizati. Cand italienii se incruntau cand auzeau de romani, toti ati sarit de fund in sus. Acum ca voi auziti de respectiva garda, ii bagati pe toti ungurii in aceeasi oala. Ce usor de manipulat sunt oameni ... Avem probleme mai importante decat cei 40/50 de unguri care sunt putin sariti de pe fix. De ei o sa se ocupe jandarmeria daca nu au autorizatie pt mars.

p.s legat de fanii lui Vadim, Becali si alte specimene dependente de calmante ... va deplang soarta :|

Posted

BHAHAHAHAHAHAHHAHHHHAA !!! :rofl1: :rofl2:

Dramatizat e foarte foarte putin spus.... scenariu de san andreas e asta... termina ca esti penibil

Posted

BHAHAHAHAHAHAHHAHHHHAA !!! :rofl1: :rofl2:

Dramatizat e foarte foarte putin spus.... scenariu de san andreas e asta... termina ca esti penibil

Am nevoie de contraargumente, nu de cioflengarii intelegi? Daca ai un contra argumnt e ok, iti poti spune parerea despre postul meu,ma poti crtica etc. Daca preferi sa faci ca un animal in calduri o poti face in fata parintilor tai. Vrei sa iti mai spun ca esti prost?

Posted

@needmoney+1

@eugen .. uita-te putin pe site-ul ala sa vezi cine sunt "garda maghiara". eu chiar am foarte multi prieteni unguri care sunt foarte de treaba. faptul ca cer autonomie e dreptul lor. si tu poti cere "jos basescu", atat timp cat e un meeting autorizat si nu te injuri/bati nu nimeni. in plus ungurii nici macar nu au facut un meeting (din cate stiu eu). asadar pot cere "autonomia" la infinit, au dreptul la libera exprimare au dreptul sa spuna ca vor autonomie, asta nu inseamna ca o vor avea! in plus dupa cum am mai zis "garda maghiara" nu au chiar nicio treaba cu ungurii din romania, so?

Posted

Mare pacat ca presa alimenteaza acest razboi care nu ar trebui sa existe.Suntem invidati zilnic de straini imputit si inferiori care provin din lumea a 3.O sa ajungem, curand, ca americanii, care sunt satui de hip hop, asa cum si noi suntem satui de manele. Islamul o sa acapareze toata europa, negrii cer drepturi, pakistanezii cer libertate religioasa,indienii cer ajutoare sociale. Toata europa este invadata de acesti inamici. Ungurii si romanii nu inteleg care este adevarata problema. E aproape normal ca unii sa isi doreasca independenta, sunt si romani care doresc independenta anumitor regiuni, ce sa te mai astepti de la unguri...

Adevaru e ca sunt multi idioti care nu o sa intelegea ce ai scris mai sus. Eu nu imi mai bat capul cu ei.O sa inceapa sa aiuereze, sa te injure, sa mai dea copy paste de pe net etc etc. Nu ai sa scoti nici un argument de la ei. Asa se intampla si in societatea romaneasca. Neam de paraziti ,idioti,spagari,tigani,jegosi care voteaza basescu si psd.Abia astept sa ajunga tiganii majoritari ii starpeasca sarbii si ungurii de pe harta. Astia de pe forum doar critica,la asta se pricep. E in zadar sa iti bati capul cu ei. Numai bine!!!

Posted

Hai sa ii vindem si pe ei ca pe nemti... Si sa populam Ardealul cu manelistii olteni...Asta vrem nu??? Dupa nemti acum plangem, dar n-am plans cand le-am luat averile, ne-am mutat in casele lor... Despre asta scrie si Herta Muller care peste noapte a devenit romanca, bineinteles dupa ce a castigat premiul Nobel.

Posted

Hai sa ii vindem si pe ei ca pe nemti... Si sa populam Ardealul cu manelistii olteni...

Asa e, ca in cluj nu s-a auzit de manele, voi "esteti" culti rau. Iar te iei de olteni, ti-a intrat prazu` prea adanc in ... spate ?!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...