Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tbag

problema..sa fie oare de la windows7?

Recommended Posts

Posted

Schimba driver-ul video. Ai ATI? Daca da cauta un ati catalyst pe google si instaleaza-l.

nvidia 7600 gs am...ce sa fac?

Posted

nu merge :( zice ca nu se poate instala deoarece nu folosesc windows :blink:

depinde si de ce placa video ai.

eu am avut un gigabyte care cu driverul de pe nvidia mergea oribil la orice. cu driverul de pe gigabyte.com.tw mergea impecabil. culmea aveam un 7600 GT.

vezi ce placa video ai , intra pe siteul lor si cauta driverul oferit de ei pentru windows 7. poate asa ai mai multe sanse. exista posibilitatea sa fi luat un driver gresit , de exemplu pentru xp si e si normal sa ti spuna ca nu e instalat.

PS: sa nu uiti sa instalezi placa de baza cu tot ce trebuie la computer...stii tu , cd ul ala de il ai in cutie de cand ai luat computerul

Posted

e clar ca win7 nu gaseste software u ala Video #-o

mai bine instaleaza sp3 ul tau dinainte and Have Fun :dance:

te iubesc sp3 :hail:

asta nu e o solutie :-?

Posted

win7 instaleaza toate featureurile automat din cate stiu si are si compatibilitate cu driverele xp, din cate am auzit.. Eventual intra in setarile de performanta lae placii video si da'i prioritate pe performance, nu quality si seteaza'i prioritatea pe opengl

Posted

win7 instaleaza toate featureurile automat din cate stiu si are si compatibilitate cu driverele xp, din cate am auzit.. Eventual intra in setarile de performanta lae placii video si da'i prioritate pe performance, nu quality si seteaza'i prioritatea pe opengl

NU are nici o compatibilitate cu windows xp

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...