Oana Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 A patra editie...Portret alb-negru.RegulamentPostarea fotografiilor: vineri-luniVot: marti-joiConcursul fiecărei săptămâni are o temă diferităCâştigătorul alege tema pentru săptămâna următoareFotografiile TREBUIE să fie personaleFotografiile se vor încadra în cerinţele temei săptămânale.Minimum de photoshop.Se interzic fotografiile luate de pe alte siteuriIntră în concurs o singură fotografie; daca o persoană postează o fotografie iar pe parcursul saptămânii se răzgândeşte şi postează alta, va intra în concurs ultima fotografie postatăTopicul de vot cuprinde expunerea fotografiilor şi a pollului, cu posibilitatea forumiştilor de a-şi motiva alegerea.Fotografia va fi postată pe un site de genul photobucket.În cazul în care pe primul loc se află două sau mai multe fotografii cu acelaşi număr de voturi, departajarea o va face un profesionist.Se interzic comentariile maliţioase la adresa celorlalţi forumişti / fotografiilor lorSe cere redimendionarea fotografiei înainte de a o urca pe net şi postarea propriu-zisă a imaginii în cadrul expoziţiei.În cazul încălcării regulamentului, participantul în cauza va fi descalificat.Votul se face doar de catre cei care participa in concurs. Voturile celor care nu participa nu vor fi luate in considerare.Spor la treaba :D.
fanaticaldoll Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 hmmmm, tema e comună, dar ne limintează; trebuie să fotografiezi chipul unei persoane, fie setezi aparatul fie modifici apoi cu ceva editor. Aş pleda pentru simplu "Alb-negru", poţi face mai multe asocieri, plus că frumuseţea unui chip stă în culoarea ochilor, a pielii, a părului :)
Razvan Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 pot posta un desen de-al meu, scanat? sau trebuie neaparat sa fotografiez un prieten? ..
Lancelot Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 cred totusi ca ideea e sa fie o poza facuta de voi :) nush daca poza la un desen se incadreaza..decat daca iese interesant
Razvan Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [daca e fara desene :( sa continui si eu cu un autoportret atunci, insa de cand eram mai "tanar" -> fara pleata]
Guest DilixR Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 the more cushin for the pushin ... ! // am pus o poza cu mine , mai bine . selftimmer : on
Raul Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Acesta o sa fie mai mult un beauty contest but meh. Ideea mi-a venit in timp ce dormeam la facultate
gBr Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 hai si eu :D mama si vroiam sa deformez forumul :-j
Guest DeeaR. Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 http://img263.imageshack.us/img263/5522/dscf4834.jpg
afroMAN Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 http://img228.imageshack.us/i/79001833.jpg/
Oana Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Pozele mai pot fi postate pana maine seara.