bosso Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 In primul rand...m-ai am un cont TommyFury care nu imi merge...contul este creat acum 5luni... OK !! Apoi eu in cateva zile...am facut vreo 6poh...iteme +13 la greu...am facut 3seturi acc...!!....si eu le-am pierdut cu rollback`ul....nu puteti sa copiati inca o data bd`u de pe s1 sa il puneti pe s2?....sa fie totul ok...ca majoritatea am jucat pe s1...cat timp a fost s2 in testare....si multi au facut foarte multe si au m-ai facut cate ceva...si eu as zice ca le pare rau cum imi pare si mie....!!! daca puteti rezolva problema asta ar fi fff ok...eu in saptamana asta...sincer mi-am umplut acc cu iteme ff scumpe...si acum nu m-ai imi arde de joaca...cum nu cred ca le arde nici altora....sar pierde fff multi playeri...astept raspun de la admin
bosso Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 In primul rand...m-ai am un cont TommyFury care nu imi merge...contul este creat acum 5luni... OK !! Apoi eu in cateva zile...am facut vreo 6poh...iteme +13 la greu...am facut 3seturi acc...!!....si eu le-am pierdut cu rollback`ul....nu puteti sa copiati inca o data bd`u de pe s1 sa il puneti pe s2?....sa fie totul ok...ca majoritatea am jucat pe s1...cat timp a fost s2 in testare....si multi au facut foarte multe si au m-ai facut cate ceva...si eu as zice ca le pare rau cum imi pare si mie....!!! daca puteti rezolva problema asta ar fi fff ok...eu in saptamana asta...sincer mi-am umplut acc cu iteme ff scumpe...si acum nu m-ai imi arde de joaca...cum nu cred ca le arde nici altora....sar pierde fff multi playeri...astept raspun de la admin sry...nu am stiut ca s1 e doar pikt :)...am crezut ca sa deschis oficial s2...asha cum e