Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest tiryD

problema

Recommended Posts

Posted

imi zice ca e invalid contul cand vreau sa ma conectez pe s2

daca stie careva ce poate fi, astept raspuns

Posted

e facut de mult are caract de 5 rr pe el

numai stiu exact cand

Posted

Nu stiu de ce majoritatea va scrie ca aveti conturile nevalide. (invalid inseamna altceva, sinonim cu infirm) Asteptati sa va raspunda dragosh.

Posted

si eu am aceeasi problema.contul e de curand ... :dontknow:

Posted

verificati preteni mei daca vati schimbat sau nu parola in timpul in care sa schimbat pe s2 conturile ...

MIE ASA MI SA INTAMPLAT SI NUMAI DUPA UN TIMP MIAM DAT SEAMA CA PE S1 AM O PAROLA SI PE S2 ALTA DEOARECE MIAM SCHIMBAT PAROLA IN PERIOADA AIA

Posted

verificati preteni mei daca vati schimbat sau nu parola in timpul in care sa schimbat pe s2 conturile ...

MIE ASA MI SA INTAMPLAT SI NUMAI DUPA UN TIMP MIAM DAT SEAMA CA PE S1 AM O PAROLA SI PE S2 ALTA DEOARECE MIAM SCHIMBAT PAROLA IN PERIOADA AIA

nu am schimbat parola , si daca o schimbam nu trebuia sa zica ceva in genu pass incorect ? in loc de cont nevalid..? :-??

Guest Sargatanas
Posted

imi zice ca e invalid contul cand vreau sa ma conectez pe s2

daca stie careva ce poate fi, astept raspuns

Nici eu nu te pot ajuta pt ca am aceeas problema ca tine de la 13:30. Am inteles ca S1 e oprit, Ok..Dar S2? Ma chinui cu el de atunci, si imi zice cont invalid, am facut alt cont cu gandu ca o sa merga si nimic...De Global Mu,nu am de gand sa ma apuc dinou ca abea l-am dezinstalat si m-am saturat sa stau 2 zile pt un lvl!

Nu stiu de ce majoritatea va scrie ca aveti conturile nevalide. (invalid inseamna altceva, sinonim cu infirm) Asteptati sa va raspunda dragosh.

INVAL?D, -Ă I. adj., s. m. f. (om) infirm, mutilat. II. adj. (despre acte, raționamente etc.) nevalabil; nul. (< fr. invalide, lat. invalidus)

Nici eu nu m-am putut abtine.... sursa: Dexonline.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...