Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bunny

S1 down, S2 up.

Recommended Posts

Posted

Voi chiar n-ati dormit azi noapte de dorul serverului? :s

Da bunny m-am invartit in pat toata noaptea din cauza MU-ului. ;) #-o

Am plecat la facultate sper sa faceti sv azi ca in wekend mai are omul si alte treburi.

BFT ALL!!!!!!!

Posted

Am plecat la facultate sper sa faceti sv azi ca in wekend mai are omul si alte treburi.

BFT ALL!!!!!!!

Ati avut cosmaruri cu MU, las' ca stiu eu. :D

Well, nici pana acum nicio stire, standing by.

@dark_knight1, si daca sunt tare in gura, suporta-ma, asa cum eu suport individul de tine, si toti cei care postati aici. Chill, nu mai fiti stresati. ;;)

Posted

Voi chiar n-ati dormit azi noapte de dorul serverului? :s

am rupt patu in 2 =))

BFT ALL!!!!!!!

ai invatat ceva daca tot vii la faculta ? =))

Posted

1. Nu am cerut noi s2

2. Daca voi vreti sa bagati s2 si sa scoateti s1 intrati voi (adminii) si faceti teste

3. Urat din partea voastra sa inchideti s1 ca lumea sa intre pe s2 sa faca treaba pe care voi ar trebui sa o faceti

4. Voi stati pe forum in loc sa intrati sa vedeti ce buguri mai sunt pe s2

Ps: Tot ce am scris mai sus e catre admini :)

Posted

Poate ti-o iei C, stiu ca esti aproape de rr, dar calm down.

Ok spor la munci, scoli ca la lvl nu va zic, eu plec la munca pentru o zi scurticica.

Posted

Poate ti-o iei C, stiu ca esti aproape de rr, dar calm down.

Ok spor la munci, scoli ca la lvl nu va zic, eu plec la munca pentru o zi scurticica.

Nu vezi ca suntem bataia lor de joc? :)

Nimeni nu stie nimic despre server da toti sunt admini intelepti dar cand e vb sa ia unu problema in maini pauza...Arunca de la unu la altu

App munca usoara simo

Guest Adutzu08
Posted

Pana la urma cand dati drumu la S1....Ca pe S2 am ss....Si nici rr nu am :crazy: .... =))

Posted

mare scofala daca e pikat e pikat si gata va plangeti ca niste...............sper sa nul faca pana luni :nanana: e mai bine asa mai faceti si voi o pauza

Posted

mare scofala daca e pikat e pikat si gata va plangeti ca niste...............sper sa nul faca pana luni :nanana: e mai bine asa mai faceti si voi o pauza

:-j :-j :-j :-j :-j :-j :-j :-j noobuletz

Guest Coduri si Rezolvari
Posted

@ supernatural :>

Posted

Multi zic ca e bine ca e picat ca mai luam si noi o pauza....Dar daca nu era picat....Ma intreb ce faceau ei...Voi criticati pe altii dar la voi nu va uitati...Sunteti un fel de rade ciob de oala sparta :)

Stiti bine ca si voi sunteti in aceeas postura ca aia "dependenti" cum spuneti voi

Posted

Veste mare din surse sigure: Serverul se va deschide curand si va contine versiunea japoneza 3d, no bugs no hacks, bineinteles surpriza este ca se incepe de la 0, iar numarul hartilor in warp seamana cu infinitul pentru ca la o razie sa le ia adminilor cate o saptamana sa o termine, xp va fi x1 ca pe global... Ce mai vreti sa stiti? :-?

Posted

Veste mare din surse sigure: Serverul se va deschide curand si va contine versiunea japoneza 3d, no bugs no hacks, bineinteles surpriza este ca se incepe de la 0, iar numarul hartilor in warp seamana cu infinitul pentru ca la o razie sa le ia adminilor cate o saptamana sa o termine, xp va fi x1 ca pe global... Ce mai vreti sa stiti? :-?

:angry1: :angry1: :angry1: pai nu ziceau ca ne pastreaza characterele de pe s1????si acum este exp si mult mai mic???din ce draq sursa ai luat asta??

Posted

chiar daca se da drumu si se sterg toate conturile eu tot joc...sa am si eu acela avantaj pe care lau avt qSadi si Rhodddwen Gunit...pentru ca ei aveau deja 10 rr fiecare(mai putine Gunit) cand am inceput eu.....

Dar ar fi bine sa il lase asa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...