Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bunny

S1 down, S2 up.

Recommended Posts

Posted

Hai gata la culcare oameni buni ca va dau astia o pauza in noaptea asta. Maine de acuma se da drumul la sv. Incercati sa supravietuiti si fara MU makr o noapte.

HAVE FUN!!!!! :bananadance2:

Posted

:beer:

da-ti pe protv .. se arunca lumea de la geam pt un joc ..

daca nu dati drumul la srv mai rpd , victimile vor fi de ordinul sutelor

ON: Sustin parerea celor de mai sus si anume , ca S1 a fost inchis pt a ne obliga sa intram pe S2 .. " sa testam " , altfel nu vad care e problema ? de ce e inchis .. de ce nici un gm nu ne da nici o informatie concreta..

in rest ce sa zic .. sper sa aveti pe constiinta copii care sau predat azi ..

:tiphat:

Posted

lasa ca e mai bine asa :)) doarme lumea mai bine fara beep`uri , etc:D

Sa stii ca is de acord cu tine.......nici bine nu ma bagam in pat hop un beep :)).

Apropo sper ca pana maine dimineata dak nu se da drumul la sv sa stim makr despre ce este vorba.

Posted

Ia uitel si pe asta AH1N1 :)))

zi mersi ca te-am oprit azi .. cand vroiai sa te arunci de la geam .. :beer:

Posted

zi mersi ca te-am oprit azi .. cand vroiai sa te arunci de la geam .. :beer:

Da da =))

Parerea mea e ca ar mai trebui lasat serverul asa :D

Guest [Prutus]
Posted

hei... o intrebare mie mi se pun zilele de ss kiar daca e srv-u inkis nu? :-s <_<

da

Posted

hei... o intrebare mie mi se pun zilele de ss kiar daca e srv-u inkis nu? :-s <_<

Lol, Amice daca taceai filozof ramaneai....

Posted

Lasa ca nu-i problema ca oricum ai 30 de zile suspend asa ca :))

Guest dark_knight1
Posted

uite server...nu e server... :cool2:

dupa ce am luat o pauza de 1 saptamana si ceva...cand sa cresc...hop...server down

bunny,lancelot,iha....si ceilalti care sunteti tari in gura...bla,bla,bla....dati mai multe detalii

pastila cu <nu stiu nimik> e veche...faceti ceva in legatura cu S1...apropo S2 e varza...daca nu-l refaceti cum trebuie dati delete{parerea mea}

HAVE A NICE NIGHT IN HELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Posted

e pa serverul :))) pana nu da drumul la s2 nu mai aveti ce juca:)) deci inapoi la soliter sau mario =))

edit: iar acum serios... probabil ca la dat jos ca sa intrati voi pe s2 sa faceti teste , nu de alta:)) ,dar mai nimeni nu joaca pe acolo :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...