Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bunny

S1 down, S2 up.

Recommended Posts

Posted

atunci fara suparare, ce treaba are sunetu cu " you are disconected from server? "?

Initial am scris acele date ca omul sa-mi spuna ce calculator are, as in TOATE DETALIILE? E problema mea ce cer eu, atata timp cat lamuresc omul. Ce nu-ti convine? :) Trebuie sa ai ceva de comentat pentru orice lucru ce ti se pare tie inutil? Da chiar te rog sa taci, ca eu n-am venit la tine acasa sa te intreb de ce ai frigideru pe hol.

Guest AdyTripleX
Posted

Nu va mai agitati atata , serverul e oprit nu e picat...

Posted

Bunny :slap: neBu

Tu chiar vrei sa te cred, ca nu stii nimic? nu se poate, trebuie sa fie ceva am inteles ca e down de la ora 12, Ori vreti sa ne mutati cu japca pe s2 cum a zis cineva mai sus....

Incep sa-mi pierd rabdarea, !!

Guest LowGmaN666
Posted

Nu va mai agitati atata , serverul e oprit nu e picat...

ce oprit ma :)) ii terminat de tot ca si 97 sa ars hardu asa din senin 8-| (4-5 ani 24/7) asta o tinut cat ? 1 an :rofl2: cam slaba donatia de la rds nici 1 an nu a tinut serveru.

Posted

hardu e ok pentru ca se pot verifica caracterele pe site :) oricum, de la faza cu arsu' cred ca nu mai stocheaza datele / logurile pe hdd, cred ca s'au pus sa le scrie de mana pe caietzel dictando :readthis:

...pana isi revine serveru, laser frate :swsword:

Posted

O singura intrebare ....

Conturile dupa S1 sunt valabile si pe S2 ? :-? sau trebuie inregistrat alt` nou ..

Posted

Initial am scris acele date ca omul sa-mi spuna ce calculator are, as in TOATE DETALIILE? E problema mea ce cer eu, atata timp cat lamuresc omul. Ce nu-ti convine? :) Trebuie sa ai ceva de comentat pentru orice lucru ce ti se pare tie inutil? Da chiar te rog sa taci, ca eu n-am venit la tine acasa sa te intreb de ce ai frigideru pe hol.

te streseaza astia ma ? =)) da-le 2 palme

Bunny :slap: neBu

Tu chiar vrei sa te cred, ca nu stii nimic? nu se poate, trebuie sa fie ceva am inteles ca e down de la ora 12, Ori vreti sa ne mutati cu japca pe s2 cum a zis cineva mai sus....

Incep sa-mi pierd rabdarea, !!

si ce faci fiule ? arunci calculatorul pe geam ? te dai cu capul de pereti ca nu merge mu-ul ? faci greva ? abia a iesit METROREX-ul si intri tu ? nebunaticule.

Guest AdyTripleX
Posted

Condor vorbeste de disperare si el sta aici pe forum sa vada ce scrie lumea , e mort sa se deschida serveru .. is plictisit de oameni ca tine ca de merele padurete

Posted

...pana isi revine serveru, laser frate :swsword:

il stii pe ala mic , cocosat si paros , era tasu ma , hai noroc :beer: ce mai face serverul ? revine sau ne trimite la culcare in noaptea asta mai devreme? ^_^ :pumn:

:photo:

Posted

Condor vorbeste de disperare si el sta aici pe forum sa vada ce scrie lumea , e mort sa se deschida serveru .. is plictisit de oameni ca tine ca de merele padurete

doar astept sa descarc cateva filme :))

Posted

te streseaza astia ma ? =)) da-le 2 palme

si ce faci fiule ? arunci calculatorul pe geam ? te dai cu capul de pereti ca nu merge mu-ul ? faci greva ? abia a iesit METROREX-ul si intri tu ? nebunaticule.

Amice nu fac nici-o greva si nu stau in mu, nu traesc ca alti in mu-online, :))

Insa sa spuna clar, frate "a luat foc tot serveru, l-am oprit eu ca asa am vrut"

Numa sa spuna ceva concret, nu sa o arda asa cu minciuni,

In fine afk, papa ;)

Posted

ma nebunel sa-ti traduc ? :)) ping-ul a mers tot timpul,deci clar serverul e "picat" intentionat...mai tii tu minte "INTRATI PE S2 SI TESTATI !!!! ) ,fix cucul a intrat sa testeze,doar nabul de boom s-a agitat,in rest subtire rau...acum intram pe S2 sa testam fortat. intelesa-si ? e grele deh :P

Guest LowGmaN666
Posted

decat sa tot comentati atata mai bine cumparati niste flori pentru saracu s1 :( sa nu uitati si de saracu 97d :D

Guest GaijinSan
Posted

Mu e doar un joc, dar bun cand nu ai ce face, poate deveni un "drog" cum spun unii pe aici, sau doar obisnuinta!

Joc de 4 zile, nu sunt dependent, si totusi ma intreb ce sa intamplat cu serverul. Incetati cu rautatile iar adminii cred/sper ca au un motiv bun pentru care nu au nici o explicatie pentru ce se intampla.

Rabdare si calm pentru cei "prinsi" de febra MU ca oricum nu avem ce face in privinta asta...

Posted

ADMINILOR da acuma ce ar trebuii iar sa reincep pe s2 de unde am ramas pe s1 de nush cand? admini daca e trecetimi de acuma dimineata de cand e inchis serverul sami dati copy paste pe s2 ca totusi am facut destule...de at si pana acuma... :| atat lvl...cat si multe iteme...am 5 accounturi din care 1 pt iteme si e doar cu iteme bune... altul e cel ce cuprinde caracterul M1$T3R10 elf de 2 rr in prezent... al account e cel ce e cu sm`ul Hurdy_SM 1rr aproape 2 pai e cel cu dl`ul -MwY- 2 rr lvl 370+ nu 280 caat e acuma si cu alte iteme...am inteles e ca un fel de rollback doar ca e vorba de copy paste a caracterelor de pe s1 pe s2 dar cum erau in data de x daca tot se copiaza rog sa se copieze ce a ramas acum la sfarsit cand s-a inchis sau sa se redeschida s1 :| si 1005 sunt care sunt de acord cu mn

Posted

am pus pe fratiorul meu sa prinda Linkmania S1 on :))sta intr-una si incearca deci voi fi primul care va anunta:))va recomand sa puneti un copilas de 12 ani sa stea pe el

Posted

Aoleu ! nu merge servaru , sariti cu lamaaaaaaaaa ca sunt multi care ar avea nevoie de ea :>

ot: pe s2 ce sa facem ca oricum incepem de la 0

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...