Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bunny

S1 down, S2 up.

Recommended Posts

Posted

pe s4 nu am jucat..doar s3 si ala nu a avut grafica mai deloc..si am placa destul de buna ...

baga s5 ;) acolo si 3d si grafica tot ce vrei :crazy:

Posted

Mai baieti, 9 pagini acelasi pateu, hai sa va explic in limbaju' vostru ce s-a intamplat:

voi sunteti nabii care incearca sa faca Exp si ati prins party cu un holder bun (vdragosh) care s-a bagat la nani si si-a inchis telu ca e obosit si are program la munca de la 8 la 17.

intre timp a venit Dumnezeu la razie si a dat d/c la calculatorul holderului iar voi ati ramas pe spot fara o modalitate de a face Exp.

Pentru cei oprimati si asupriti de admini: voi ce credeti ca sunt defapt adminii astia? au si ei puterea sa stearga un topic pe un forum si sa dea pauza la un cont -- mare branza! Credeti ca serveru e in debaraua lui bunny? sau ca Lancelot are patutzul in data-center la o "intindere de mana" de carcasa? Sau ca fibra de la server trece pe langa slapii si prosopul lui ija?

Personal nu cred ca au nici macar drepturi sa faca remote administration pe server (nici eu nu le-as da daca as fi vdragosh). Au si ei un numar de telefon in plus - a lui vdragosh - care nu ii ajuta foarte mult daca omul vrea sa doarma/fie cu prietena/bea/uite la meci in liniste. Si la urma urmei daca intretinerea serverului intra in atributiile lui de la munca si nu e platit ore suplimentare pentru ca a lucrat la server la 3 noaptea atunci de ce s-ar stresa? In timpul programului de lucru se v-a ocupa si de server.

Guest pustanu_ideal
Posted

ii mai da drumu sau stam si asteptam mai degeaba????

Posted

Mai baieti, 9 pagini acelasi pateu, hai sa va explic in limbaju' vostru ce s-a intamplat:

voi sunteti nabii care incearca sa faca Exp si ati prins party cu un holder bun (vdragosh) care s-a bagat la nani si si-a inchis telu ca e obosit si are program la munca de la 8 la 17.

intre timp a venit Dumnezeu la razie si a dat d/c la calculatorul holderului iar voi ati ramas pe spot fara o modalitate de a face Exp.

Pentru cei oprimati si asupriti de admini: voi ce credeti ca sunt defapt adminii astia? au si ei puterea sa stearga un topic pe un forum si sa dea pauza la un cont -- mare branza! Credeti ca serveru e in debaraua lui bunny? sau ca Lancelot are patutzul in data-center la o "intindere de mana" de carcasa? Sau ca fibra de la server trece pe langa slapii si prosopul lui ija?

Personal nu cred ca au nici macar drepturi sa faca remote administration pe server (nici eu nu le-as da daca as fi vdragosh). Au si ei un numar de telefon in plus - a lui vdragosh - care nu ii ajuta foarte mult daca omul vrea sa doarma/fie cu prietena/bea/uite la meci in liniste. Si la urma urmei daca intretinerea serverului intra in atributiile lui de la munca si nu e platit ore suplimentare pentru ca a lucrat la server la 3 noaptea atunci de ce s-ar stresa? In timpul programului de lucru se v-a ocupa si de server.

O fi in saptamana de CFS (concediu fara salariu) obligatoriu. =)) (vdragosh)

Guest pustanu_ideal
Posted

A zis vreun admin ceva ...cumva cand da drumu la S1 ? Au anuntat ceva sau stam ca fraierii si asteptam? :hair:

Vorba lor iesiti la o plimbare cu prietena o bere ca nu rezolvati nimik dk stati in ksa si asteptati sa se deschida... tot cum vor ei fk nu cum vor majoritatea ... deci have fun

Guest D4nl.[b0t]
Posted

OMG!! degeaba d/c serverul vad ca o groaza d lume a ramas conectat :)) unplug dude!!!

Posted

wsm doamne...mai bn lasa 1 searava unde putem sa crestem si noi linistiti si sa merga fara probleme nu nou ne trebe s2 fara bug si nuj ce wsm si ala o sa aiba bug peste cateve luni

Posted

imi zice si mie careva de ce nu merge nici un server ? probleme iar cu hardurile ? imi da d/c si pe s1 si pe s2 nici macar nu apare sa bag contul.

Posted

vin alegerile presedentiale....alegeti vdragos daca nu e scrieti cu pixu acolo asta si dati vot acolo...asa tara va traii in liniste =))

Posted

Veste mare din surse sigure: Serverul se va deschide curand si va contine versiunea japoneza 3d, no bugs no hacks, bineinteles surpriza este ca se incepe de la 0, iar numarul hartilor in warp seamana cu infinitul pentru ca la o razie sa le ia adminilor cate o saptamana sa o termine, xp va fi x1 ca pe global... Ce mai vreti sa stiti? :-?

Nu-i adevarat. >.<

Aprob. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...