Potyike Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Deci eu sincer in viata mea nu am facut asa ceva si nu am crezut in chestia aceasta, dar initiativa asta pare a fii faina. Este un chef (la fiecare 2 saptamani) la noi in Targu Mures unde cel care aduna cele mai multe clickuri pe linkul lui, primeste o lada de bere gratuita. Aici veniti voi Linkmaniacii in vorba. Stiu ca nu e greu sa dati si voi un click pt mine :D (fac cinste o bere) linkul meu ar fii ASTA!
Stargate Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 daca as fi inteles vre-un cuvant din ce mazgalesc aia p'acolo in bozgoreste, probabil te-as fi putut ajuta...
Marius-I Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 daca as fi inteles vre-un cuvant din ce mazgalesc aia p'acolo in bozgoreste, probabil te-as fi putut ajuta... idem :blink: intre timp ma apuc de invatzat haburchistana poate asa te pot ajuta.
Potyike Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Da foarte periculos. :D Nu prea e de inteles nimic. Nu trebuie sa dati accept sau ceva. trebuie doar sa intrati pe linkul respectiv :)
Lancelot Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 trebuia doar sa il faci in alta parte :) nu aici este locul sau (al topicului)
RAPTURE- Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Bai, vroiam sa te injur, ca prea vine toata lumea cu miloaga p`aci.Dar daca e vorba de bere ... treaca de la mine.Sa ai parte de ele :)